Şimdi Ara

RDM mi olurum? RDM olmak kötü bir durum mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende uyku bozukluğu var, uyku ilacı kullanıyorum. birde dönem dönem depresyona giriyorum, 4 senedir antidepresan antipsikotik kullandım. şuan sadece uyku ilacı kullanıyorum. bu yüzden RDM olabilceğim söylendi. RDM olmak kötü bi durum mu? askerde RDM ler ne yapar? çok sorunlu, sıkıntılı insanların olduğu sürgün bölgelerine gidersin diyorlar, doğru mu? eğer böyleyse ilaç kullanmayı bırakıcam ordada söylemem zaten ilaç kullanmış olduğumu, askerde kullanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muayneye gitmeden rapor al,depresyon ve uyku bozukluguna dair çürüğe cikmaya bak yoksa orada işin cok zor,kimse gôzünün yasina bakmaz.komutana ben depresyondayim bugün yataktan cikmak istemiyorum deme hakkin olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 26 Ağustos 2018; 0:29:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Muayneye gitmeden rapor al,depresyon ve uyku bozukluguna dair çürüğe cikmaya bak yoksa orada işin cok zor,kimse gôzünün yasina bakmaz.komutana ben depresyondayim bugün yataktan cikmak istemiyorum deme hakkin olmaz.
    öyle uyum sorunları yaşamam. görevlerimi yerine getiririm, nizama uyarım. depresyonu zaten atlatabiliyorum. tek sıkıntı şu, beni RDM yaparlarsa orda böyle manyak, psikopat kişiliklerle mi içe içe olacam? işte öyle olursa uyum sağlayamam. yoksa sabah kalk içtima, temizlik, eğitim falan sorun değil. eğer RDM kötü biryerse uyku ilacı kullanmayı kesicem askerede götürmücem RDM yaparlarsa diye beni

• Rdm gidersen daha iyi komutanlar bulasmaz rdm olarak gidenlere,dediğin gibi psikopat tiplerde olabilir ama en azından silah vermiyorlar,nöbet tutmuyorsun ama öyle tipler normal koğuşlarda da var,üst devrelerin gecenin bir yarısı yatakhaneye su basıp sana sabaha kadar paspas yaptırabilirler mesela,ne sekilde gidersen git işin çok zor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: X kare

Rdm gidersen daha iyi komutanlar bulasmaz rdm olarak gidenlere,dediğin gibi psikopat tiplerde olabilir ama en azından silah vermiyorlar,nöbet tutmuyorsun ama öyle tipler normal koğuşlarda da var,üst devrelerin gecenin bir yarısı yatakhaneye su basıp sana sabaha kadar paspas yaptırabilirler mesela,ne sekilde gidersen git işin çok zor,
    tamam anladım, ozaman ilacımı hiç kesmiyim. acaba uyku bozukluğu orda düzene girermi diye de düşünüyorum. sonuçta yorulcaz etcez. şuanki hayatımda uykum gelmediği için uykuya dalamadığımdan uyku ilacı kullanıyorum. yoksa 2 gün ayakta kalırım başıma ağrılar girene kadar anca uykum gelir işkence çeke çeke uyurum. ilac içince hemen yapıştırıyor yatağa o yüzden mecburum. askerde yorulunca falan uyku düzelir heralde

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.