Şimdi Ara

RC Uçak yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KendinYapyoutube
    3 Kanallı Basit Rc Uçak Nasıl Yapılır. Yeni Başlayanlar İçin Uzaktan Kumandalı Uçak Yapımı. Köpük Karton (Maket Kartonu) ile Uçak Yapımı. Bu büyüklükte ve bu tip bir Rc uçak en fazla 7-8 km/h rüzgarda düzgün uçabilir. Rüzgarsız havada çok kararlı uçabilir. (Videoda ki uçuşumu 20-25 km/h rüzgarda yapmak zorunda kaldım. ) Seyrettiğiniz İçin Teşekkürler. Lütfen Beğenmeyi unutmayın, Paylaşın ve Daha Muhteşem videolar İçin Abone Olun. KendinYap Channel https://www.youtube.com/channel/UCgjJGE17yfovAvWUzEJFENA Malzemeler: DC 180 Motor 39000 RPM 10A - 20A ESC En az 3 kanallı kumanda 3 adet 9 gr mikro servo 7.4V 450 Mah Lipo Pil 108mm Pervane Yoğunluğu yüksek ise 2mm, az ise 5mm fotoblok (Köpüklü maket kartonu) Not: Model uçağın ağırlık merkezi: Kanat hücüm kenarından yaklaşık 5cm Yaklaşık uçuş ağırlığı: 195 gr
    https://www.youtube.com/watch?v=fXay0PiKPa4

    Arkadaşlar şu tarz bir RC uçak yaparak başlamak istiyorum. Bu videodaki malzemeler bir RC Arabada bulunur mu? Yani RC arabadan çıkartabileceğim malzemeler var mı burada? Bir de RC araba kumandası ile uçağı yönetmek mümkün mü? Arada bağlantıyı nasıl kuracağız?




  • Şuanda elektronik fiyatları bu haldeyken masraf olacaktır. Alıcı verici devresini kullanabilirsiniz RC arabadan sökeceğiniz kumandayı kullanabilirsiniz harici olarak servo motor var ise kullanabilirsiniz batarya li-PO batarya ise yani hafif ve amper değeri yüksek bir batarya ise onu kullanabilirsiniz. Gerekli teknik bilgiye sahip değil iseniz öncelikli olarak araştırma yapmanızı tavsiye ederim yanlış bir bağlantıda bataryayı yakmak, patlatmak çok zor olmuyor ufak bir kısa devre yeterli olabiliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.