Arkadaşlar bütçem çok az olduğu için burada önermenizi beklediğim modeller gözünüzde oyuncak olacaktır. Daha önce hiç uzaktan kumandalı helikopter kullanmadığım için birden yüksek rakamlar yatırmak istemiyorum. Hevesçi bir insanım bir süre sonra ilgimi yitirebilirim. Bu yüzden çok düşük bir modelden başlayacağım eğer dikkatimi çekerse yüksek modellere yatırım yapabilirim. Kanal konusunda 3-4 kanallı birşey alacağım heralde yalnız maddi açıdan 60-70 tl maksimum para ayırabilirim bu işe. Ben bir adet model buldum sizede danışmak istiyorum aşağıda linki var.
Şu modele 6 kanallı denmiş. Eğer gerçekten 6 kanallıysa 60 tl gibi bir fiyat çok uygun geldi bana siz ne dersiniz?
up insan bi cevap verir yahu.
Bu bütçe ile helikopter modelciliğine başlayamazsınız malesef. Oyuncak sınıfı helikopterle alıp ev içinde keyifli uçuşlar yapabilirsiniz.
Başlangıç için min. 200 TL gibi bir maliyet gerekir. Hala ilgileniyorsanız yardımcı olmak isteriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Forever79
Bu bütçe ile helikopter modelciliğine başlayamazsınız malesef. Oyuncak sınıfı helikopterle alıp ev içinde keyifli uçuşlar yapabilirsiniz.
Başlangıç için min. 200 TL gibi bir maliyet gerekir. Hala ilgileniyorsanız yardımcı olmak isteriz.
1Ceko benim de duygularıma tercüme olmuş ancak benim bütçem biraz daha fazla. Bu iş için maks. 350 tl ayıra bilirim. Ancak benimde hiç ama hiç tecrübem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Zaten bu hobide sabırlı olmak ilk şartlardan biridir. Önemli başka bir konuda maliyeti yüksek bir hobi olmasıdır.
Bu hobi ilgili araştırma yaptığınızda, seçeceğiniz modelin yedek parçalarına ulaşım imkanı, modelin profesyonelliğe yakın olması gibi konular önünüze çıkacaktır. Benim kesin önerim Esky Lama V4 tür.
Arama yaparsanız yurtiçi bir çok mağazada 200-250 TL arası rahatlıkla bulabilirsiniz. Yurtdışındada 150-200 TL arasına bulabilirsiniz.
Zaten bu hobide sabırlı olmak ilk şartlardan biridir. Önemli başka bir konuda maliyeti yüksek bir hobi olmasıdır.
Bu hobi ilgili araştırma yaptığınızda, seçeceğiniz modelin yedek parçalarına ulaşım imkanı, modelin profesyonelliğe yakın olması gibi konular önünüze çıkacaktır. Benim kesin önerim Esky Lama V4 tür.
Arama yaparsanız yurtiçi bir çok mağazada 200-250 TL arası rahatlıkla bulabilirsiniz. Yurtdışındada 150-200 TL arasına bulabilirsiniz.
Hocam bu helikopter biraz büyük değilmi 40 cm boyutu var ev içerisinde sürmek kolay olmasa gerek dışarıdada rüzgar olduğundan sürülemiyor... keşke büüyk bir alanımız olsada kullansak ev içerisinde kullanmak için 4 kanallı biraz daha uygun model olarak neyi önerebilirsiniz acaba?