Şimdi Ara

RC Araba'dan anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HobbyRC'den de yardım alarak şunu buldum:
    http://global.ebay.com/NEW_HPI_E10_RTR_wFord_Mustang_GTR_NIB_FREE_SHIPPING/290490711376/item
    Yeni başlıcaklara drift için hpi-e10 öneriyolar. Hem içinden çıkan aparatlarla da normal yarış için kullanılabiliyormuş. Artı benim bulduğum kırmızı Mustang kepli, çok hoşuma gitti.

Önümüzdeki hafta falan sipariş etmeyi düşünüyorum...
    Sizin de yorumlarınız benim için çok önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 3 Aralık 2010; 19:26:03 >

• Eger limitini soylersen en iyi olan arabayi soylerim on road mi off road mi
  • HobbyRC'den de yardım alarak şunu buldum:
    http://global.ebay.com/NEW_HPI_E10_RTR_wFord_Mustang_GTR_NIB_FREE_SHIPPING/290490711376/item
    Yeni başlıcaklara drift için hpi-e10 öneriyolar. Hem içinden çıkan aparatlarla da normal yarış için kullanılabiliyormuş. Artı benim bulduğum kırmızı Mustang kepli, çok hoşuma gitti.

• http://urun.gittigidiyor.com/BMW-M3-E93M-CONVERTIBLE-WHITE-bestelhobi_W0QQidZZ32939480

BMW M3 (E93M) CONVERTIBLE - WHITE
    üstü açılıp kapanabiliyor harika aletler bunlar
  • O baktiginiz modeller nitro brnzinli degil onlar digerleri gibi cok hiz yapmazlar bence eger nitrolu araba alicaksaniz +100 km 2.el bi arac almanizi oneririm eger isterseniz size arabalarla ilgili onerilerde bulunurum siz ilk once elektrikli mi benzinli mi ona karar verin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

HobbyRC'den de yardım alarak şunu buldum:

e10 almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Oyuncaktan pek farkı yok eğer bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

• Aynen bencede zaten bence rc demek nitrolu araba demek yani elektrikli oyuncak gibi zaten ben o egzoz sesini duymam lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rico34

Aynen bencede zaten bence rc demek nitrolu araba demek yani elektrikli oyuncak gibi zaten ben o egzoz sesini duymam lazim

demek istediğim o değildi e10 malzemesi, diğer parçaları kalite değildir ve ileriye dönük bir şase değildir. Model demek nitro demek değildir, elektrikli araçlarda günümüz teknolojinde lipo piller ve brushless motorlar ile nitro motorlardan daha yüksek hızlara ulaşmakta ve sorunsuz bir şekilde. Nitro araçlar bakım ister buda yeni başlayan kişiler için sorun olabilir. Son olarakta arkadaş e10 istediğine göre drift yapma gibi bir niyeti var. Driftte yine ep araçlar ile yapılır yani elektrikli bu yüzden rcdrifttr.com gibi sitelere girip şase ve motor gibi konularda veya yeni başlayacaksan ne gibi konulara dikkat edeceğinizi bakabilirsin. E10 a vereceğin parayı havaya atarsın ;) Tüm bunları söylerken bende bu işe 3 yıl önce e10 ile başlamıştım ilk hevesle tecrübelerimden dolayı bu yorumu yapıyorum.

• Bende serpent 733 ve mugen mtx 4 r var novarossi ve o.s motot var 12 lik bunlari gecebilecek bi elektrikli var mi bu islr 4-5 senedir ugrasiyorm zaten rc nin o demek olmadigini biliyotum zaten BANA gore dedim benim yorumum bu ben ilk hpi rs4 le basladim hem kolay sokulebiliyor hem ilk icin ideal
  • Daha yeni başlayan birinin nitro araç kullanmasını önermiyorum şahsen.Ben olsam elektrikli bir e-revo vxl 1/16 ile başlardım.

kolay gelsin..
  • Ya ama nitrolu ile elektrikli arasinda cok fark var nitroludan baslamasi daha iyi alicagi araba prof. Olmamasi yeter zatan pull starter li alcak hpi rs4ten baslarsa 70-80km yapar zaten kademelide arttirabilir hizini sokmeai takmasi temizlemesi kolay 2.el
    alip baslamasi cok iyi olur
  • Ayrica 1/10 dan baslamasi gerek bence
  • Arkadaşlar elektrikli bişey arıyorum bütçem de 250 liraya kadar. Yedek parçası kolay bulunabilecek bişey olsun da bari kırıldığında yenisini almak zorunda kalmayalım. e10 hoşuma gitmişti aslında...

Bende serpent 733 ve mugen mtx 4 r var novarossi ve o.s motot var 12 lik bunlari gecebilecek bi elektrikli var mi bu islr 4-5 senedir ugrasiyorm zaten rc nin o demek olmadigini biliyotum zaten BANA gore dedim benim yorumum bu ben ilk hpi rs4 le basladim hem kolay sokulebiliyor hem ilk icin ideal

arkadaşım biraz geniş açı ile bakarsan konuya off road alanına nitrolu, on road alanında ise elektrikli araçlar tercih edilir ve dünya genellinde bu kural böyledir yarışların çoğuna bakarsanda olay budur. O geçer bu geçer mevcusuna hiç girmeyeceğim bence biraz araştırma yap nitro araç asla ep ile kapışamaz hantal ve ağır kalır. Tüm bunları hala anlamamış isen bi 5 yıla daha ihtiyacın var

• quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

quote:

Bende serpent 733 ve mugen mtx 4 r var novarossi ve o.s motot var 12 lik bunlari gecebilecek bi elektrikli var mi bu islr 4-5 senedir ugrasiyorm zaten rc nin o demek olmadigini biliyotum zaten BANA gore dedim benim yorumum bu ben ilk hpi rs4 le basladim hem kolay sokulebiliyor hem ilk icin ideal

arkadaşım biraz geniş açı ile bakarsan konuya off road alanına nitrolu, on road alanında ise elektrikli araçlar tercih edilir ve dünya genellinde bu kural böyledir yarışların çoğuna bakarsanda olay budur. O geçer bu geçer mevcusuna hiç girmeyeceğim bence biraz araştırma yap nitro araç asla ep ile kapışamaz hantal ve ağır kalır. Tüm bunları hala anlamamış isen bi 5 yıla daha ihtiyacın var

Tamam tartışmaya girmeyin arkadaşlar. Ben zaten elektrikli on-road istiyorum. 250 liraya kadar bana alabileceğim en iyi arabayı söyleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs

quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

quote:

Tamam tartışmaya girmeyin arkadaşlar. Ben zaten elektrikli on-road istiyorum. 250 liraya kadar bana alabileceğim en iyi arabayı söyleyin...

250 lira paran var ise acele etme paranı biriktirmeye çalış. 250 tl ye alacağın araç seni tatmin etmez. Başına daha çok masraf çıkartır modifiye yapacağım diye son olaraktawww.rcdrifttr.com adresine girip daha fazla bilgi edinebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraypro -- 3 Aralık 2010; 19:38:30 >

• salla elektrikliyi nitrolu al, şarj derdi yok pil öldü yenisini al birde piller çok pahalı, nitroluda iyi bakarsan motor ömrü çok uzun olur mesela bende uçak dahil bir çok rc araç var örnek elimde 1950 lerden kalma motor var nitro hala canavar gibi çalışıyor diesel olan motorlar çok eski sorunsuz çalışıyor ama ben 2 yıllık bir lipo görmedim.
  • Arkadasm bence senin 3 yilin bosa gecmis yapilan yarislarda nitrolu kullanilir ve genelde nitrolu kullanilir ve elektrikliler ile nitrolular yaristirilamaz nedeni nitrolularin daha hizli olmasidir nitrolu araclar 100km e 3-4 saniyede cikarlar motorlar -44,000.. Sen istedigin elektrikliyi de secsen bu hiza ulasmaz youtune taki yaris lara bak yada hobbyrc nin duzenledigi yarislar bak elektrik li mi nitrolumu youtube takilere bak nitriolumu elektriklimi
  • Nitrolu arac hantal ve agirda kalmaz bana elektrikli 100 + yapan bir arac gosterirsen o zaman detim bu elektrikli su araba ile ayni diye ama zaten insanlar hiz icin nitrolu alirlar nitrolu arabalar normal arabalarin 1-10 olanidir.egzoz hava filtrsi brnzin deposu vs yani elektrikli ilr benzinli kiyaslanamaz
  • evet dostum haklısın bilende yazmış bilmeyende nitrolunun yanına yaklaşamaz elektrikliler, batarya sayıfladıkça aynı performansı vermez ve ayrıca 200 mph (yani mil) hız yapan nitrolu araç var tether car, varmı elektrirkli o hıza yaklaşabilecek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.