Şimdi Ara

Klimadan Anlayan Arkadaşlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracımın klima borusu siyahla işaretlediğim yere sürte sürte zamanla aşınarak iğne ucu kadar delindi ve tüm gaz dışarı çıktı. artık ne kadar süredir değiyorsa oraya o kadar kalın boru delindi. boru da çok pahalı olduğu için(600 tl civarı) babam orayı tamamen kesip arasına ince bakır boru atıp sonra da kelepçeledi. sağlam olmasına sağlam oldu ama sorum şu: şuan arabada klima gazı yok, gaz bastırsak gazın borudan akışı konusunda bir sıkıntı olur mu? sizin fikriniz nedir? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 26 Haziran 2016; 16:02:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01018

Merhaba arkadaşlar. Aracımın klima borusu siyahla işaretlediğim yere sürte sürte zamanla aşınarak iğne ucu kadar delindi ve tüm gaz dışarı çıktı. artık ne kadar süredir değiyorsa oraya o kadar kalın boru delindi. boru da çok pahalı olduğu için(600 tl civarı) babam orayı tamamen kesip arasına ince bakır boru atıp sonra da kelepçeledi. sağlam olmasına sağlam oldu ama sorum şu: şuan arabada klima gazı yok, gaz bastırsak gazın borudan akışı konusunda bir sıkıntı olur mu? sizin fikriniz nedir? teşekkürler.

Baban gayet güzel yapmış ellerine sağlık,gaz kaçağı olacağını zannetmiyorum,zaten kilimaya gaz doldurtacağın yerde aynı durumu izah edersen sana onlarda bakıp soorun olmayacağını söyleyeceklerdir.

• İsterseniz önce sisteme hava bastırıp kaçak olup olmadığı denenebilir.
  • Ooo senin baba ustadan sağlam iş yapmış.Zaten makina gaz basmadan önce kaçak kontrolü yapar ama kaçak olacağını sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaz kacagı olur yani duzen tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelepçeleri bakımdan bakıma mesela yağ değişimlerinde bir kontrol edin gevşemedikçe sıkıntı olmaz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klima dolumu yapan makine kaçak olup olmadığını test ediyor.Bence gayet güzel iş olmuş.Sorun olacağını sanmam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam olmaz, kaçırır. Klima hatlarındaki basınç sandığınız kadar az değil. Ayrıca o hortum tekstil takviyeli oldukça sağlam bir hortumdur, el ile sıkılan kelepçe sıkı tutmaz. Klimacıya ve hidrolikçilere götürüp sorun, preste yenisini yapabilirler.

Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 26 Haziran 2016; 20:43:36 >
  • öncelikle bir klimacıya gösterip fikir alacağım olmadı pres yaptırarak işi çözmeyi düşünüyorum. cevaplar için çok teşekkürler.
  • kelepçeyi sıkmadan önce deliğin etrafına da biraz silikon sıksaydınız iyi olurdu, genelde zaten kimse boruyu değişmez bu tarz deliğin olduğu bölgeyi kapatır, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.