Şimdi Ara

Razer Hammerhead Pro v2 - 329 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazon fiyatı 412tl, genel olarak 450tl civarı satılıyor, meraklısı için makul fiyat olduğunu düşünüyorum
    http://www.gameekstra.com/Razer-Hammerhead-Pro-v2-Kulakici-Kulaklik,PR-5505.html

• çok aşırı kullanan birisi yorum yazarsa sevinirim ben daha önce aldım kullandım ses kalitesi güzel bass daha ön planda kullandım ancak kulaklık benim kulağımı acıttı yani hani kenarı falan pek güzel yapamışlar sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

çok aşırı kullanan birisi yorum yazarsa sevinirim ben daha önce aldım kullandım ses kalitesi güzel bass daha ön planda kullandım ancak kulaklık benim kulağımı acıttı yani hani kenarı falan pek güzel yapamışlar sanki.

stok bitmiş, zaten sınırlı sayıdaydı

eskisinide kullanmıştım yenisinide kullandım, kulağın oradaki kısmı törpülemişler, sert aluminyum kulağı acıtmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

çok aşırı kullanan birisi yorum yazarsa sevinirim ben daha önce aldım kullandım ses kalitesi güzel bass daha ön planda kullandım ancak kulaklık benim kulağımı acıttı yani hani kenarı falan pek güzel yapamışlar sanki.

eskisinide kullanmıştım yenisinide kullandım, kulağın oradaki kısmı törpülemişler, sert aluminyum kulağı acıtmıyor

bende pro v2 mevcut var dikenler acıtıyor kulaklığı bir de stok hala var gözükyo bende
  • quote:

quote:

quote:

bende pro v2 mevcut var dikenler acıtıyor kulaklığı bir de stok hala var gözükyo bende

stok bitmişti tekrar açmışlar

ben bunu eskisinden daha rahat buldum acı falan yok

• ben 1 yıldır her gün kullanıyorum sürücünün etrafındaki çıkıntılı şeyler kulağı hakikaten acıtıyor bide çok dinlersen bastan kulaklarını hissetmezsin onun dışında iyi memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorinaRocchi

aynı ürünse sıcak değil.

https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/razer-hammerhead-pro-v2-kulaklik-kutulu-garantili-P204223790?cid=604001&gclid=Cj0KCQiAg4jSBRCsARIsAB9ooau3lEfEeZj5n5CC20YetAwgh8HcAL9wAxROw2stBv6USx-y3opAiGIaAkPMEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Çok fazla çakması var piyasada. 194 TL'ye satamaz kimse çakma üründür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• jervis kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Bu kulaklığı 25 kasım 2016 tarihinde amazon üzerinden 50 euroya (192 tl) almıştım(o tarihte 75 doları geçmeyen ürünlere gümrük vergisi vermiyordunuz ve euro kuru 3,50 civarıydı). 1 yıldır ürünü hemen hemen her gün kullandım diyebilirim. Bu kulaklık öncelikle oyun için tasarlanmış, bende oyun oynamak için aldım ve çok memnunum. Ayrıca müzik dinleyebilirsiniz ama tabi ki müzik dinlemek için tasarlanmış bir kulaklık karşısında ezilir. Artı ve eksilerine gelirsek.
    + Oyun için en iyi kulakiçi kulaklıklardan bir tanesi diyebiliriz.
    + Tasarımı çok güzel.
    + Malzeme kalitesi çok iyi (Diğer kulaklıklar gibi kopacakmış gibi durmuyor).
    + Silikonu tam kulağa oturuyor.(Takılı gelen uzun silikona iyi davranın onun yerine kısa yedek silikon göndermişler.)
    + Müzik dinlerken üzmüyor.
    + Kutu içinden razer logolu güzel bir çıkartma geliyor.
    - Xiaomi telefonlarda mikrofonu çalışmıyor.(Yazılımsal bir problem de olabilir ilk 1 ay çalışmıştı)
    - 1 yıllık kullanım sonucu çok ufak bir boya atması oldu.(Aslında bunu çok övdüğüm için yazdım, fotoğrafda ne demek istediğimi anlarsınız)
    - Razer henüz bilgisayar için yazılım desteğini hammerhead pro v2 versiyonuna sunmadı. (Sadece ilk versiyon için sundular)
    Razer Hammerhead Pro v2 - 329 TL

• Orjinalliğini nasıl anlayacağız? Bu ürünün çakması zamanında orjinal diye Amazonda satılmıştı.(Amazon sorunu çözmüştü.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Orjinalliğini nasıl anlayacağız? Bu ürünün çakması zamanında orjinal diye Amazonda satılmıştı.(Amazon sorunu çözmüştü.)

ben aldım, razer registerationa seri numarasını girdim onayladı, her ürünün barkod numarasından ayrı kendisine ait ve başkasında olmayan bir kodu var, ben linkteki ürünü aldım orjinal çıktı, en başka kalitesinden belli ediyor zaten kendisini
  • aynen razer ile onaylayın mutalaka yoksa hem teknik destek vermezler hem de sahtelerinde bir sürü sorun mevcut malesef sahte de aldım adamlar çin malı diye mikrofon koymamışlar ürüne
  • daggee D kullanıcısına yanıt
    Ds4 üzerinden ps tarafında deneme şansınız oldu mu, mikrofonu tanıyor mu?

Bir de kraken pro kullanmıştım, ses kalitesi olarak karşılaştırırsak nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Maalesef elimde ps olmadığı için deneyemedim.

Kraken pro modeli kulaküstü kulaklık karşılaştırmak doğru olmaz ancak, kardeşimde beats EP modeli kulaklık var. Müzik dinlerken aralarında çok ufuk farklar oluyor aynı şekilde oyun oynarken de uçuk farklar oluyor.
  • bumu yoksahttps://urun.n11.com/kulakliklar/numark-hf-wireless-kulaklik-P223444353 böyle kablosuz bir kulaklık mı karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

bumu yoksahttps://urun.n11.com/kulakliklar/numark-hf-wireless-kulaklik-P223444353 böyle kablosuz bir kulaklık mı karar veremedim

hocam ikisi bam başka kulvarların ürünleri

hammerhead oyun kulaklığıdır, ses kalitesi olarak razer hammerhead pro, hyperx cloud 2 gibi kulaklıklarla yarışıyor

hyperx cloud 2 gibi bir efsaneyi kullanan biri olarak hammerheadden aynı derecede memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 29 Aralık 2017; 9:51:14 >
  • Her seferinde şu konuya mouse diye giriyorum sonra arkama bakarak geri çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Her seferinde şu konuya mouse diye giriyorum sonra arkama bakarak geri çıkıyorum

razer deathadder elite indirime girmişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Her seferinde şu konuya mouse diye giriyorum sonra arkama bakarak geri çıkıyorum

razer deathadder elite indirime girmişti

Teşekkürler, ama belirli kriterlerim var
    kablosuz olacak, oyuncu mouse olacak, ucuz olacak, birde pil ömrü uzun olacak
    çok şey istiyorum farkındayım g603 kovalıyorum denk gelirse ne ala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.