Şimdi Ara

Razer goliathus speed orijinal mi değil mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir internet sitesinden razer goliathus speed aldım eski modelinden. Acaba bunun orijinal olup olmadığını nereden anlarım? Kutusu da var. SS de atabilirim.
     Razer goliathus speed orijinal mi değil mi Razer goliathus speed orijinal mi değil mi Razer goliathus speed orijinal mi değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liar341 -- 17 Ağustos 2014; 1:14:17 >

• 47 Görüntülenme ve 0 Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liar341 -- 16 Ağustos 2014; 3:18:31 >
  • liar341 L kullanıcısına yanıt
    Sahte olabileceği hissine neden kapıldın?
    Hangi siteden ve ne kadara aldın? Eski versiyonları hiç bir yerde yok diye biliyorum ancak tek tük kalmış ta olabilir. Kutusunun ve kendisinin bir resmini eklersen bir bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Sahte olabileceği hissine neden kapıldın?
    Hangi siteden ve ne kadara aldın? Eski versiyonları hiç bir yerde yok diye biliyorum ancak tek tük kalmış ta olabilir. Kutusunun ve kendisinin bir resmini eklersen bir bakarım.

Sahibinden.com dan aldım 45tl ye. Ürün sıfır daha hiç açılmamış fakat 4-6 aylıkmış. Resim ekliyorum hemen
  • Resimler bunlar hocam
     Razer goliathus speed orijinal mi değil mi Razer goliathus speed orijinal mi değil mi Razer goliathus speed orijinal mi değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liar341 -- 17 Ağustos 2014; 0:58:58 >

• Hocam 2. fotoğrafta orijinal değil gibi gözüküyor. Razer ve goliathus yazıları çakma gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Hocam 2. fotoğrafta orijinal değil gibi gözüküyor. Razer ve goliathus yazıları çakma gibi.

1. Yoruma koydum fotoğrafını. Ayrıca kutunun resimlerini de koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liar341 -- 17 Ağustos 2014; 1:13:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fragged editionmuş. Orijinal olabilir o zaman emin değilim.
  • Yukarı arkadaşlar kesin bilen yok mu?
  • Ben bu mouse padinin extended editionunu kullanıyorum benimkinin yan tarafındaki dikişler daha az göze batar halde onun dışında belirgin bir fark göremedim fotoğraftan ele verdiği his (kumaşın türüne göre) ve mouse un üzerinde daha rahat kayıp kaymadığı burdan anlaşılamayacak şeyler ama logoya ve üzerindeki resme bakarsam aynı bi fark yok belki eski tür olduğu içinde yanları öyledir
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.