Şimdi Ara

Razer Deathadder Ayarlar Nasıl Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün Razer Deathadder adli bir mouse aldım ve gaming mouse lar hakkında bilgim yok ben counter strike 1.6 oynuyorum ayarları nasıl yapmalıyım ?

• mousesports tixo nun ayarlarini verim sana cok superidr

450 DPI 500 HZ win sens 3.5 civari fare sens 7.5 civaru x y akis 10 da olcak acceleration (ivmeleme) 0
  • ScreenShot yollayabilirmisin ?
  • Ayrıca bir şeydaha eklemek istiyorum csde sens i 1 olarak kullanırım cok yavas :)
  • DeepEnergy verdiğin ayarlar Mamba içinde geçerli mi acaba? Eğer geçerli değile onun ayarlarını da bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: creykvan
    DeepEnergy verdiğin ayarlar Mamba içinde geçerli mi acaba? Eğer geçerli değile onun ayarlarını da bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

mamba da ayrintili sens ayarlari var miki mouse ve windosw sens
  • mesajım bulunsun, işime yarayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • razer synapseyi kurdum ama bu ayarların yapıldığı pencere acılmıyor. nereden yapıyorsunuz bu ayarları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavimor

razer synapseyi kurdum ama bu ayarların yapıldığı pencere acılmıyor. nereden yapıyorsunuz bu ayarları?

razer synapse yi kaldırın

bu kadar iğrenç bir driver görmedim ben daha deathadder için (içinde gelen driver için konusuyorum)

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=383

bunu yükleyebilirsiniz memnunum

• Deneyeceğim teşekkürler.
  • Razer Synapse Problemi için,

Türkçe isletim sistemine uyumlu degil... Öncelikle mevcut razar snyapse programini kaldirin.
    Sonrasinda denetim masasinda saat dil ve bölge yazan ayarla gelin BÖLGE yazan sekmeye tiklayin,
    açilan pencerede biçimler sekmesinde biçim ingilizce Amerikan olarak degistirin sonra KONUM sekmesine gelin ve burda da
    konumu Amerika birlesik devletlerii seçin.. Son olarak yönetimsel sekmesinde Unicode olmayan program dili sekmesinde
    ingilizce amerikan yada Amerika birlesik devletleri sizde ne yaziyorsa artik seçin.. Pc yeniden baslamak isteyecek baslatin...
    Bu islemleri yapmadan önce yazinin basinda belirttigim gibi yüklüyse razer snyapse programinizi muhakkak silin..
    Pc yeniden baslayinca razer synapse programini yeniden baslatin ve yükleyin ve mutlu son razer snaypse açiliyor...

NOT: KONU ALINTIDIR BEN DENEDIM VE SONUC ALDIM

• doğrudur bende denedim ülke değiştirince oluyor. Synapse driverdan 10.000 kat daha iyi
  • Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.