Şimdi Ara

Razer Blackwidow Ultimate Mekanik Klavye inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir boş muhabbetle daha sizlerleyim :D kullanmakta olduğum klavyeninde incelemesini eklemek istedim, eklendi yada eklenmedi araştırmadım bu yüzden kusura bakmayın hevesim var birazda açıkçası.
    neyse hemen incelemeye basitçe geçiyorum

1.Ürünün kutusu

2.Üründen ayrıntılı olarak bahseden kutunun arka kısmı

3.Kutu içeriği; oldukça basit olarak bir kaç kitapçık ve 2 adet sticker ile gelmekte

4.Ürünün aydınlatması 4 aşamalı ve oldukça kuvvetli aydınlatma sağlıyabiliyor.

5.Ürünün Gaming Modu Windows tuşunu iptal edip oyunlarda sıkıntı çıkmamasını sağlıyor

6.Gaming Modu Dışında ''M'' yani Macro modunu açtığınızda Kendi macronuzu yaratıp kaydetmenizi sağlıyor,
    bu sayede oldukça kullanışlı macrolar elde edebilirsiniz.

7. 5 adet makro tuşu ve sınırlanamayan bir makro profili bulunmakta yani 5 adet profil açıp hepsinde M1,M2,M3,M4,M5 makrolarını doldurduğunuzda
    25 adet makro elde edebiliyorsunuz

Yazılım olarak ürüne göz atarsak;
    1.Assing Keys bölümü; istediğimiz tuşu istediğimiz tuşla yada tuşlarla ve hatta exe, app lerle değiştirmemize olanak tanıyor

2.Manage Profiles; burada basitçe profil yaratma, silme veya internetten hazır halde olan profilleri indirip eklemek gibi özelliklere yer verilmiş

3.Son olarak Manage Macros; buradan Macro modunda yarattığınız macroları düzenleyebilir veya yaratabilirsiniz.

Son olarak ekliyorum; macro olarak çok kullanışlı bir klavye ve klavyenin mekanik olması tamamen bir oyuncu artısı.
    Klavye biraz seslide olsa tuşlara basarken verdiği hissiyat hiçbirşeye değişilmez
    G19 alacaktım ama son anda fikir değiştirerek bunu aldım ve kesinlikle pişman değilim, herkesede tavsiye edebilirim

Ayrıca çektiğim bir caps

• gule gule kullanin cok super klavye
  • hangi tarz oyunlar için aldınız fps, mmorpg yada rts falan için mi ?
  • logitech lerde yazılım kurulu olmadıgı sürece özel tuşlar calışmıyor bu durumu bu marka içinde gecerlimi ? ben istiyorum ki ben ayarlarımı yapmışım bu ayarlar cıhaza kaydedilsin pc değiştiğinde yada tekrar kurulum yaptıggımda tekrar ayar yapmayayım logitech setpointe bunu her formatta ayarlamak zorunda kalıyorum
  • @Hydralisk
    genelde cod serisi ve dota2 oynuyorum hocam
    codda sekme süresi olarak işe yarıyor, dotada macrolar
    @Ali Arslan
    hocam yazılımsız olmuyor ama razerın cloud olayı var
    örneğin sen bir güzel macroları dizdin ettin sonra format attın pc ye yada yeni bir bilgisayara taktın driverı yükleyip ID nle giriş yaptıktan sonra tekrar senin ayarlarını getiriyor bilgisayara bu açıdan güzel bir özellik.
  • Bendede şuan 2 tane Razer Blackwidow Ultimate ve cidden fiyatına değen bir klavye ben bir sorun yaşamadım rahatlıkça tavsiye edebileceğim bir ürün. İnceleme içinde ellerine sağlık hocam.
  • Yanliz sunu söyleyim alacaklara biraz sesli klavye, bende bugun aldim Razer Blackwidow Ultimate 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1974 -- 23 Kasım 2012; 0:56:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fps oyunlarındaki performansı hakkında bilgi istiyorum
  • Bende mekanik klavye arayışı içerisindeydim.Blackwidow'da karar kılmıştım ama piyano black yüzeyi fark etmemle,vazgeçmem bir oldu.Ciddi bir hastalık bende piyano black üzerindeki parmak izleri.O yüzden idareten G105 aldım.G710+'ın gelmesini bekliyorum.
  • Bende de normal versiyonu var alalı yaklaşık 1.5 sene oluyor gayet memnunum, bana kalırsa olumsuz yanı;

- Solda macro tuşları olması ilk başta sorun yaratıyor. Önreğin Ctrl basacan diye M5'e basıyorsun yada hep bir harf yanına basıyorsun fakat 1-2 gün alıştıktan sonra böyle bir problem kalmıyor. Ben bir FPS oyuncusu olarak bu tuşların olmamasını isterdim ama MMORPG-RPG'ciler içinde bu tuşlar gerekebilir bundan dolayı herkesi memnun etmek zor.

Size tavsiyem bir oyuncu klavyesi alacaksanız kesinlikle mekanik klavye alın sakın gidip o Logitech'in saçma sapan klavyelerine para vermeyin onların hissiyatının 5 TL'lik internet kafe klavyelerinden farkı yok. Zaten bir kere mekanik klavye kullanmaya başladıgınızda bir daha normal klavyeye geçemiyorsunuz inanılmaz adi ve kötü geliyor.
  • bende bunlardan birinin tuşlarına biraz basmıştım basma hissiyatı çok hoştu. Alıcam bir arada, gerçekten çok pahalılar hani bir klavyeye en az 250 tl vermekte biraz sıkıntılı açıkçası. Birde türkiyede pek çeşit yok mesela yurt dışında nerden baksan 10-15 farklı mekanik klavye çeşidine ulaşabiliyorsun. Tr'de sanırım blackwidow dışında bir de thermaltake'in meka g1' i var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Bende mekanik klavye arayışı içerisindeydim.Blackwidow'da karar kılmıştım ama piyano black yüzeyi fark etmemle,vazgeçmem bir oldu.Ciddi bir hastalık bende piyano black üzerindeki parmak izleri.O yüzden idareten G105 aldım.G710+'ın gelmesini bekliyorum.

bu dediginiz parlaklik 2013 olan modelinde yok yani benim almis oldugum modelde ,
    http://www.youtube.com/watch?v=XKOTFmoVtlg bu videoda gorebilirsiniz
  • Hayırlı olsun öncelikle birkaç sorum olacak

Nekadara aldınız ve gamer klavye fakat gene bazı klavyelerde bu sorun oluyor yanı 3 tuş sorunu varmı
  • ürünü yurtdışından edindim 105€ ya patladı ama türkiyedeki fiyatlarla karşılaştırınca iyi almışım diyorum 350 liraya gördüm genelde, 3 tuş sıkıntısı kesinlikle yok
  • Çok güzel klavye bunlar Cherry Red mi?

Bende Corsair K90 kullanıyorum , sanırım türkiyede başka kullanan yok bunu :(

• @cuoresportivo
    hocam cherry blue kullanıyor alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1974

quote:

Bende mekanik klavye arayışı içerisindeydim.Blackwidow'da karar kılmıştım ama piyano black yüzeyi fark etmemle,vazgeçmem bir oldu.Ciddi bir hastalık bende piyano black üzerindeki parmak izleri.O yüzden idareten G105 aldım.G710+'ın gelmesini bekliyorum.

bu dediginiz parlaklik 2013 olan modelinde yok yani benim almis oldugum modelde ,

Nereden aldığınızı yazabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

quote:

Orijinalden alıntı: kadir1974

quote:

Nereden aldığınızı yazabilir misiniz?

ben yurt disindan aldim
    http://lb.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=71615&agid=754&pvid=4npwzsv40_hc858h0d&ref=13

• ürünü nereden aldın diye soracaktım yurtdışından almışsın, eğer Türkiye'den almış olsaydın vatana ihanetle suçlardım seni çünkü Türkçe olmayan klavye ile işimiz yok, protesto ediyoruz ve almıyoruz, tüm klavyelerin Türkçe versiyonunu seve seve yapacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ürünü nereden aldın diye soracaktım yurtdışından almışsın, eğer Türkiye'den almış olsaydın vatana ihanetle suçlardım seni çünkü Türkçe olmayan klavye ile işimiz yok, protesto ediyoruz ve almıyoruz, tüm klavyelerin Türkçe versiyonunu seve seve yapacaklar...

Ben avusturyada kaldigimdan bana almanca klavye lazim o yüzden türkce almadim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.