Merhabalar ben de şimdi bir mekanik klavye araştırıyorum. Logitech ile Razer arasında kaldım piyasada bir de bunun yeşil olan versiyonu var onun hakkında bir bilginiz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: rykzet
@Hydralisk genelde cod serisi ve dota2 oynuyorum hocam codda sekme süresi olarak işe yarıyor, dotada macrolar
hocam mesela Meepo için örnek vereyim ilk, önce dota ayarlarından kahraman değiştirme tuşu atamanız , X tuşuna onu atadınız sonra razer yazılımından bir profil yaratıp meepo adını falan verin sadece meepo seçtiğinizde o profili kullanın yani; M1, M2, M3 sırasıyla hepsine dotada attığınız kısayolu atayın ''X'' yapın sonrasını dota kendisi ayarlıyor M1 e bastığınızda Asıl meepo geliyor M2 ye bastığınızda 6lv da gelen M3 11lvda gelen M4 16da gelen M5 te aghanimle gelen oluyor. Invoker içinde aynı şekilde örnek veriyorum M1 tuşuna E-E-W-R yapın M1 e bastığınız anda meteoru atmaya hazır hale gelecektir, M2 ye Q-W-E-R yapın defeading blastı aynı şekilde hazır hale getirecektir, gerisi sizin oynama sisteminize kalmış
teşekkürler dostum
hocam çok iyi klavyeymiş ya hele gece süper yazılır bunla
hocam yarım milyara klavye almışsın ama simage bilmiyorsun gözümü kör ettin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme