Şimdi Ara

RAYBAN GÖZLÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar kendıme RAYBAN MARKA gozluk alıyorum tıpı ayı bu tıpten onerırmısınız yoksabaska modellerı yonelıyım herkeste varda bundan o yuzden ne onerırsınz

RESIMLER

RAYBAN GÖZLÜK

• yukarı
  • bence parlak değilde mat siyah al o daha güzel duruyor
     RAYBAN GÖZLÜK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 17 Ağustos 2009; 20:03:41 >
  • aynalı degılde komple ısyah degılmı mat anladım tşkler baska onerısı olan varmı?
  • bende yeşili var kapalı yeşil bi cingeneden aldım 9 ytlye orjinal çalmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliyan

bende yeşili var kapalı yeşil bi cingeneden aldım 9 ytlye orjinal çalmış galiba

anam bızde denk gelse keske oyle cıngene neyın fılan ehehhe
  • bende bgn lacoste güneş gözlüğü aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atasundan Gözlük Alınırmı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gözlük alabilirsin ama her gözlük her surata gitmiyor bunu belirteyim.Eğer yüzün geniş ve biraz uzunsa damla model alabilirsin ama eğer küçük suratlıysan damla model yakışmaz açıkçası.
  • genıs asagı dogru uzuyor benım yuz oval bır bızımde gelıyor denemıstı guzel durdu o yuzden bunda kaldım ama herkeste de var yaa
  • Orjinalleri 400 lira civarı , 1. kalite çakmaları da Gittigidiyor 150 lira
  • O zaman Rayban 3025 w3235 modelini tavsiye ederim.Siyah cam siyah çerçeve Herkeste var doğru ama sen zaten bunu hava için mi takacaksın güneşten gözlerini korumak için mi?
  • tatıl yerınde takmak ıcın yoksa bulundugum yerde sureklı arac ıcınde baska bır gozlugum var alacagım gozluk emeklısandıgı olayı ıle alıyorum %20 sı ben oduyorum orjınal gozlukcuten normal satıs 350 anlasmalı olarakk

• Nasıl yani? 350 tl nin %80'ini karşılıyorlar mı
  • durum bıraz farklı normal gozluk cıkısı yapıp benım ıstedıgımı verırlar fılan arkadasın yerı zaten aramızda :))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

Bu modeli almanı tavsiye ederim. Bence çok şık ve çok kullanışlı

bundan kullaniyorum. gayet memnunum. ama rayban'in modasi gecti artik bence prada al

• tşkler arkadaslar yorumlarınız ıcın yrn tekrar denyecegım dedıgınız modellerı hosuma gıden bır modelı alacagım tekrar bol bol tşk ederım ııyyııı forumlar dılerımm
  • ebay.com da orjinal satan gözlükçüler var sunglazez gibi onlarda çok daha ucuz oluyor bu tür gözlük saat gibi aksesuarlar trye girdiğinde fiyatları katlanıyor burda bu kadar para verme git ebayden al hatta almışken ray ban bile alma farklı modeller bak mesela prada gucci giorgio armani emporio armani christian dior falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

bence parlak değilde mat siyah al o daha güzel duruyor
     RAYBAN GÖZLÜK

benim gözlüğüm
  • Senin koyduğun resimdeki gözlük ne kadar? Gittigidiyor link alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

Bu modeli almanı tavsiye ederim. Bence çok şık ve çok kullanışlı

bilen varsa, tam model ismini alabilirmiyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.