Şimdi Ara

RAYBAN GÖZLÜK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim tavsiyem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

RAYBAN GÖZLÜK

benim tavsiyem..

Benimki
  • Kutsi gözlüğü bunlar. Takan arkadaşlar var adamları bıktırdım dalga geçmekten

RAYBAN GÖZLÜK
  • HEHEHEHEHE AMA baskalarıda takıyorr ebayı aarastırdım bıraz karısık geldı bana anlamadım bır tane kullanıcı ıle konustum ben ebaya transfer yapıyorum bana urunu amerıkandan gonderıyor 7 ıle 12 gun ıcınde elımde olacagını soyluyor gemıyle TR ye gelıyormus gemıden bunun bır arkadası urunu alıyormus benım adresıme kargo yapıyormus butun evraklar fılan yanı amerıkadan alındıgına daır fatura fılan ınternette arastırdım sahte faturacılık sıstemı dıe adamlar 5 dk ıstedıgın sırketın faturasını basıyorlarmıs sıstem fılan var yazmıslar googlede var neyse bıze uzak bu ısler gorerek dokunarak hıssederek almak en ıyısı

• Ray-Ban Aviator serisi ne ara Kutsi gözlüğü oldu. Bu gözlüğü takan yüzlerce TV yıldızı, ünlü, şarkıcı vs var. Klasik bir model, kaliteli, işlevini yerine getiriyor, rahat, şık. Benimkiside bu;
     RAYBAN GÖZLÜK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Ağustos 2009; 1:06:11 >
  • ben şuan De Valantini damla model kullanıyorum gayet memnunum.rayban almassanız De Valentini yada Daniel Klein tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

RAYBAN GÖZLÜK

benim tavsiyem..

9 ytlye aldıgım bu orjinal çalıntı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

Bu modeli almanı tavsiye ederim. Bence çok şık ve çok kullanışlı

bilen varsa, tam model ismini alabilirmiyim

Rayban 3211.Bu gözlük nedense bana şarkıcı Pitbull'u hatırlatıyor.Pitbull gözlüğü diyorum buna

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Ray-Ban Aviator serisi ne ara Kutsi gözlüğü oldu. Bu gözlüğü takan yüzlerce TV yıldızı, ünlü, şarkıcı vs var. Klasik bir model, kaliteli, işlevini yerine getiriyor, rahat, şık. Benimkiside bu;
     RAYBAN GÖZLÜK

vayyyy bu guzel duruyoo ben bunu dıkkat etmedım
  • bende daha klas ve hoş birşey almayı düşünüyorum mesela ray ban 3343 tavsiye ederim bu arada aviator serisi(damla tarzı) değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Orijinalden alıntı: memoxm

quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

Bu modeli almanı tavsiye ederim. Bence çok şık ve çok kullanışlı

bilen varsa, tam model ismini alabilirmiyim

Rayban 3211.Bu gözlük nedense bana şarkıcı Pitbull'u hatırlatıyor.Pitbull gözlüğü diyorum buna

rayban 3341 arkadasin verdigi resim aynisini 1 ay önce aldim 130 euro

• valla kutside gördüm ya artık kim takarsa taksın ııh olmaz
  • http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350331821272&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

peki arkjadaşlar bu linkteki sahte midir? fişyatı öyle diyor ama yorumlarda bişi yok. satışıda iimiş ..
  • bende bu sene heves ettim bir tane alıcam.fiyatları nedir bunların? 200 250 tl felan geçiyormu?orjnali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

bende yeşili var kapalı yeşil bi cingeneden aldım 9 ytlye orjinal çalmış galiba

orginal çalmış ne ya ? çakmadır o
  • cumartesi bende gözlük almaya gittim izmirde rayban gözlükler ne hikmetse 400tl den aşağı adam akıllı bişey bulamadım yuuuh demekle yetindik

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

RAYBAN GÖZLÜK

• 520 fiyattan nakitte 350 düşürdüm aldım bir rayban ama bir ay önce sitede bir arkadaş aynı gözlüğü 200 e satmış
  • Arkadaşlar alacaksanız mutlaka polarize alın. Rayban olsun diye almayın yani, hele araç kullanıyorsanız kesinlikle polarize alın çok çok rahat edersiniz. Okadar para veriyorsunuz biraz daha para verin polarizeli olanı alın Ben geçen sene aldım bitane rayban 520 liraydı liste fiyatı kızla baya sohbet ettikten sonra 350 liraya kadar indirdi bana Emo optikten almıştım sahte falanda değil orjinal rayban Ama liste fiyatları neden bukadar pahalı anlamış değilim 520 lira ya

• emporio armani ler de çok güzel gözlükler oluyor(tasarımları süper) ve rayban parasına neredeyse artı eksi 50lira oynuyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.