tam modeli ne bunun çerçevesi yok gibi duruyor bence daha hoş
quote:
Orijinalden alıntı: mrykt
bence parlak değilde mat siyah al o daha güzel duruyor
Baya güzelmiş bu ya varmıdır.İsmi kodu vs. ebay adresi falan?
bu gözlüklere bu kadar para veren var mı yawww:S
quote:
Orijinalden alıntı: eaizmir
quote:
RB 3025 olması lazım, aynı modelden var ve memnunum. Hem gözünüzü güneşten fazlasıyla koruyor, hem de şıklık katıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
520 fiyattan nakitte 350 düşürdüm aldım bir rayban ama bir ay önce sitede bir arkadaş aynı gözlüğü 200 e satmış
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Arkadaşlar alacaksanız mutlaka polarize alın. Rayban olsun diye almayın yani, hele araç kullanıyorsanız kesinlikle polarize alın çok çok rahat edersiniz. Okadar para veriyorsunuz biraz daha para verin polarizeli olanı alın Ben geçen sene aldım bitane rayban 520 liraydı liste fiyatı kızla baya sohbet ettikten sonra 350 liraya kadar indirdi bana Emo optikten almıştım sahte falanda değil orjinal rayban Ama liste fiyatları neden bukadar pahalı anlamış değilim 520 lira ya
bence muhabbetten değil tüm rayban satan gözlükçüler muhabbet edince o fiyata indiriyor galiba
Bende bi ara çakması vardı 20 liraya almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
quote:
RB 3025 olması lazım, aynı modelden var ve memnunum. Hem gözünüzü güneşten fazlasıyla koruyor, hem de şıklık katıyor.
Beğendim bende baya.Almayı düşünüyorum. Ne kadara almıştınız siz?
Birde bu rayban ler amerikada daha ucuz olur mu sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Bekomu
quote:
Orijinalden alıntı: Love3tc
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
benim tavsiyem..
9 ytlye aldıgım bu orjinal çalıntı ama
tam modeli ne bunun çerçevesi yok gibi duruyor bence daha hoş
3214 bu model.Güzel gözlük tavsiye ederim.
dostum kişisel tercih tabi ama.aynalı alma be.biraz apaçi gibi sanki.orjinal rayban bile olsa onun havası bu memlekette pek sökmez gibi.ben 3 yıldır 3026 green aviator kullanıyorum tavsiye ederim yüz hatlarınlada alakalı ama.yakısmayacak yüz nadirdir.klişe derler.polismisin lan derler.aa standart polis gec bunu diye eler çoğu insan ama.raybanı rayban yapam modeldir bence.tabi genede kendin bilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
quote:
Beğendim bende baya.Almayı düşünüyorum. Ne kadara almıştınız siz?
Birde bu rayban ler amerikada daha ucuz olur mu sizce?
350-400 arası bir fiyattı geçişli cam olunca fiyatı biraz daha artıyor haliyle.
Amerika için yorum yapamayacağım, tahminimce biraz daha ucuz olur, ne de olsa yurtdışından ithal geliyor bu gözlükler.
üsteki modelin farklı rengini 89 dolar yazmış 20 doplar kargo. ama baktım açık arttırmalr hep 30 dolar civarı bitiyor. real demiş. ukraynadan satıyor sanırım vs. sizde bakıp yorum yapabilir misiniz orjinal mi diye. normalde çok ucuz ise sahtedir derim de bide siz bakın bişi var mı :)