Şimdi Ara

RAW disk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım açılırken windows loading ekranında veya hemen açıldıkan sonras donuyor. Ancak 3-5 defa restart atınca düzeliyor. Ayrıca C:// ye de direk ulaşamıyorum. resycled/boot.com windows tarafından bulunamıyor yazıyor. Ama windows gezgini ile girebiliyorum c diskine. Ayrıca disk birleştirme ve tarama özellikleride çalışmıyor. System Mechanic kurdum, o kendisi açılışta tarama yaptırıyor normalde ama açılırken şöyle diyor: C diski RAW, AUTOCHK başlatılamadı.

Ben buradan diskin ham formata döndüğünü düşündüm yada öyle gösterdiğini. Bunu ntfs ye formatsız nasıl dönüştürebilirim. Daha doğrusu bu sorunların tamamından nasıl kurtulabilirim. Bir çok dosya var ve format atmak için hepsini dvd lere çekmem lazım. Eğer bir yolu varsa lütfen paylaşın. Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythwolf -- 24 Ocak 2009; 11:37:54 >

• sistemin zor durumda gibi gözüküyor dos ortamında bır chkdsk yap bakalım olmassa formatla bosuna ugrasma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythwolf
    Bir çok dosya var ve format atmak için hepsini dvd lere çekmem lazım. Eğer bir yolu varsa lütfen paylaşın. Şimdiden Teşekkürler.

Harici (veya dahili) bir HDD ödünç alman gerekecek birinden. Formatsız bütün bunlardan kurtulman çok zor. Uğraştığına değmeyecek. HDD bulup yedeklerini alsan sonra da formatı bassan en güzeli. Mevcut HDD'ın 120GB veya daha fazlaysa format sırasında partition oluştur ve örneğin 50-70 gibi bir ayrım yap. C sürücüsü küçük olan olsun. D sürücüsüne de yedeklerini atar, her seferinde yedek alma derdinden kurtulmuş olursun.

• Bilgiler için saolun dostlar, en iyisi bir format atmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.