Şimdi Ara

Raven's Cry [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Platform: PC, PS3,Xbox 360,PS4
    Geliştirici: Reality Pump
    Dağıtıcı: TopWare Interactive
    Tür: Action RPG,Action Adventure
    Oyun Modu: Single Player
    Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014

Açıklama:

Uzun zamandır geliştirme aşamasında olan Raven's Cry sessizliğini videosu ile bozdu. 17. yüzyılda geçen yapımda Cristopher Raven isimli karakteri canlandırıyoruz. Raven'ın intikam hikayesi işlenen oyunda ilerledikçe senaryo daha da derinleşecek. Denizde ve karada savaşacağız, düelloya girebileceğiz.

Karayiplere geri döndüğümüz Raven's Cry'ın; PC, X360 ve PS3 için bu sene içinde çıkması bekleniyor.

Görseller:

Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU]

Videolar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 28 Mart 2014; 18:11:46 >

• AC4 çakması gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

AC4 çakması gibi duruyor
    Ona bakarsak AC4'de TPS kameralı Sid Meier Pirates çakması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

AC4 çakması gibi duruyor

+1 acıv çakması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac4'e çakmışlar mı öyle bir şey olmuş.

çıkmamış oyunun çakması mı olurmuş mübarekler, belki ac4 dandik olacak, isterler mi o zaman da çakması olmayı ki ac4 büyük ihtimal dandik çıkacak aynı ac3 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 14 Eylül 2013; 8:35:51 >
  • Güzel gibi
  • Fena değil gibi takip edelim bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    5 yıl önce açıldı
    Marvel's Wolverine | PC ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel oyuna benziyor takip
  • Animasyonları çok kötü duruyor
  • Korsan oyunlarını seviyorum ya varmı bunun tarzında önerebilceğiniz böyle korsan oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Korsan oyunlarını seviyorum ya varmı bunun tarzında önerebilceğiniz böyle korsan oyunu

Valla bana göre gelmiş geçmiş en iyi korsan oyunu, 2003 yapımı Pirates of the Caribbean'dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Korsan oyunlarını seviyorum ya varmı bunun tarzında önerebilceğiniz böyle korsan oyunu

Valla bana göre gelmiş geçmiş en iyi korsan oyunu, 2003 yapımı Pirates of the Caribbean'dı.

hala ara sıra oynarım. Müzikleri enfes idi. Bilenler bilir Sea Dogs da çok iyi bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

hala ara sıra oynarım. Müzikleri enfes idi. Bilenler bilir Sea Dogs da çok iyi bir seçenek.

benden başka bilen yoktur sanıyordum sea dogs'u seadogs grafik olarak itici gelebilir ama pirates of the caribbean hala oyananbilir ayrıcahttp://piratesonline.go.com/ benzer bir online oyun bir süre oynamıştım ama oyunda hiç türk yok online olarak gemi savaşı isteyenler deneyebilir

• @e-Asprin hala oynarım sea dogs 'ı. Oyunun müzikleri enfestir.
  • Ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?
  •  Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU] Raven's Cry [PC ANA KONU]

Oyun önümüzdeki yıl mayıs ayında çıkabilirmiş ayrıca yeni nesil konsollara da çıkma ihtimali var.

• Oyun 14 Ekim 2014`te PC,PS3,PS4 ve X360`a çıkacak.

http://n4g.com/news/1482952/ravens-cry-gets-october-release-date
  • 27 Kasım'da çıkıyor oyun
  • Risen 3 çakması gibi olmuş.
    Oynadığım en iyi Korsan oyunu 1.Sıraya Sid Meier's The Pirates .
    Sonrada AC4 diyebilirm.Özellikle okyanusta baık arayıp suya dalıp hazine bulmak ve köpek balıklarından kaçmak çok zevkliydi
  • Çıkmış bu oyun. Var mı deneyen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.