|
|

1 Mobil
|
|
|
|
Matematik:Benim Hocam-Bıyıklı Matematik
Geometri:Kenan Kara-Metin Hocam Fizik:Fizikle Barış(Benim Hocamda da videoları var) ücretli olarak da umut öncül baya bir detaylı Kimya:Benim Hocam-Kimya Özel Biyoloji:Selin Hoca Türkçe:Benim Hocam Neredeyse hiç para ödemeyerek de bunları halledebilirsiniz hocam |
|
üstte bir kullanıcı yazmış ama bunlar da benim tavsiyelerim olsun
-para basıyorum diyorsanız; matematik: kaf 1-2-3-4 (800tl) geometri: kenan kara ücretsiz fizik: ertan sinan şahin fasiküllerle beraber (476tl) kimya: kimyaözel (270tl) biyoloji: selin hoca ücretsiz türkçe: önder hoca (60tl) yaklaşık 1600tl'ye geliyor. -para basanlardan değilseniz; matematik: tyt bıyıklı matematik / ayt matematiğin güler yüzü geometri: kenan kara fizik: umut öncül youtube videoları / paraf akademi(2021'de konuları bitireceklerini düşünüyorum) kimya: görkem şahin biyoloji selin hoca türkçe: kadir gümüş |
|
doping hafızaya bulaşma.rauntu bilmiyorum ama onun da bir farkı yoktur.eğer illa para harcamak istiyorsan herkesin bildiği kullandığı memnun kaldığı kaynakları kullan.ama biyoloji de 0 net yapıyorsan doping hafızasfkslfkdlgllx
|
|
Avatardaki minecraft mı lan yoksa
|
RAUNT mu Doping Hafıza mı?
Nootropik olarak bilinen bilişsel arttırıcılar, günümüzde hafızayı ve bilişsel işlevleri geliştirmek için giderek daha fazla popülerlik kazanıyor. RAUNT ve Doping Hafıza, iki popüler nootropik takviyedir ve hangisinin daha etkili olduğu konusunda tartışmalar sürmektedir.
Doping Hafıza
Doping Hafıza, L-theanine ve kafein içeren doğal bir nootropiktir. L-theanine, kaygıyı azalttığı ve bilişsel işlevleri geliştirdiği bilinen bir amino asittir. Kafein ise uyarıcı bir maddedir ve uyanıklığı ve konsantrasyonu artırdığı bilinmektedir.
RAUNT
RAUNT, pirasetam, kolin ve DMAE içeren sentetik bir nootropiktir. Pirasetam, hafızayı ve öğrenmeyi geliştirdiği bilinen bir nootropiktir. Kolin, asetilkolin üretiminde rol oynayan bir besindir ve hafızanın ve bilişsel işlevlerin desteklenmesine yardımcı olabilir. DMAE ise beyin sağlığını ve bilişsel işlevleri desteklediği bilinen bir besindir.
Hangisi Daha Etkili?
RAUNT ve Doping Hafıza'nın her ikisinin de bilişsel işlevleri geliştirdiği gösterilmiştir. Ancak hangisinin daha etkili olduğu konusunda net bir fikir birliği yoktur.
Bazı kullanıcılar Doping Hafıza'nın kaygıyı azaltmada daha etkili olduğunu, diğerleri ise RAUNT'un hafızayı ve öğrenmeyi geliştirmede daha etkili olduğunu bildirmektedir.
Tonguç mu Doping Hafıza mı?
Tonguç, nootropik takviyeler üreten bir markadır. Doping Hafıza, Tonguç tarafından üretilen bir nootropik takviyedir. Tonguç, güvenilir ve kaliteli nootropik takviyeler ürettiği bilinen bir markadır.
RAUNT Yorumlar
RAUNT, kullanıcılar arasında genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar genellikle hafızalarında, konsantrasyonlarında ve genel bilişsel işlevlerinde gelişmeler bildirmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar RAUNT'un kendilerinde herhangi bir olumlu etki yaratmadığını bildirmektedir.
Sonuç
RAUNT ve Doping Hafıza, bilişsel işlevleri geliştirmek için kullanılabilecek iki popüler nootropik takviyedir. Hangisinin daha etkili olduğu konusunda net bir fikir birliği yoktur ve seçim kişisel tercihlere ve bireysel ihtiyaçlara bağlı olacaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E460CBF3C -- 5 Ocak 2020; 21:32:23 > |
|
|
|