Bildirim
Raum Loisy Pick Pocket mi Diet mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
diet daha iyi _____________________________ “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
Artık uyarıldın. -
quote:
Orijinalden alıntı: lostangel
Arkadaşlar premium potlar çıktığından beri diet işlemiyor diyolar ama malum herkezdede yok bu potlardan,
kafam karıştı benim. Lpp nin özelliği Rouge master80 skili gibi bişey değermi değmezmi hangisi alınır fiyat farkları nedir bilemedim
tartışalım :)
Bütün raum ları kullandım.
Diet sana vs yi kazandırır.
Lousy senin hp ni toparlamanı sağlar.Çünkü karşı tarafın silahı düşünce sana vuramaz ve kolayca hp ni fullersin.
Fakat bana sorarsan Diet raum her zaman üstündür.Karşı taraf pot basamadığı zaman +2 k civarı bir hasar verirsin o süre içinde
Birde diet raum karşı tarafın dengesini bozar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 17 Eylül 2010; 15:12:34 >_____________________________
-
Premium potionlar konusunda ne diyorsun _____________________________ -
quote:
Premium potionlar konusunda ne diyorsun
Serverda herkes premium pot kullanmaz.Ama yinede kullanan birisiyle vs atarken elindeki cleaver +9 gibi oluyordiet raum unda ap si 102 (+7 sinden bahsediyorum) cleaver +9 unda 102.
Fakat +8 diet raum kullanıyorsan ap si 112 olacağından karşıdakinin premium pot kullanması pek etkilemez vsyi çünkü bu sefer diet in özelliği değil ap si konuşur_____________________________ -
Ben bu konuda bir çok pro asasa danıştım kendimde kullandım bu premuim potlarından sonra Loisy Pick Pocket Raum daha iyi Diete göre _____________________________ -
lpp iyi evet ama zaten master 80 skili var
garip geliyo bana gerçi vs de master 80 vurma ihtimali yok ama
ben cz de çok kullanıyorum_____________________________ -
bi kactane pre potlu adam vs de denk gelcek die lousy almak sacmalık.diet vs de daha cok işini görür _____________________________ “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
Artık uyarıldın. -
insallah benim gibi olmayanlarinda raum'u olurda
diet'mi loisy'mi diye tercih yapmak durumunda kaliriz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: :BLooD:
diet'mi loisy'mi diye tercih yapmak durumunda kaliriz
öle aman aman ap arttıran karakteri güçlendiren bi silah deil ki gerektiğinde clv+9 bile işini görür seker meker hikaye
raum da çok güzel sekiyo
Hatta Dw 8 crit de etkili derler arenada arkadaşla iki saattir test ediyorum sol elime bi dw8 bi shard8 alıyorum Crit denk gelme yüzdeleri aynı diyebilirim
ama Dw 8 de Ap 54 artıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostangel -- 18 Eylül 2010; 0:57:03 >_____________________________ -
quote:
quote:
öle aman aman ap arttıran karakteri güçlendiren bi silah deil ki gerektiğinde clv+9 bile işini görür seker meker hikaye
raum da çok güzel sekiyo
Hatta Dw 8 crit de etkili derler arenada arkadaşla iki saattir test ediyorum sol elime bi dw8 bi shard8 alıyorum Crit denk gelme yüzdeleri aynı diyebilirim
ama Dw 8 de Ap 54 artıyo
sonucta krowaz ozelligi var.
sekil yapiyorsun
flame dmge,str,res felan veriyor
olmayan icin heyecanli seyler bunlar:D
yoksa bendede reb+6 dual shard var.birisi exp reb+6
gozumuz yok yani hayirli ugurlu olsun simdiden_____________________________
-
her türlü diet _____________________________
DH RUOJA -
Diet kullanmadım Lousy kullanıyorum şu anda çok memnunum _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
raum da çok güzel sekiyo
ama Dw 8 de Ap 54 artıyo
sonucta krowaz ozelligi var.
sekil yapiyorsun
flame dmge,str,res felan veriyor
olmayan icin heyecanli seyler bunlar:D
yoksa bendede reb+6 dual shard var.birisi exp reb+6
gozumuz yok yani hayirli ugurlu olsun simdiden
Yok yok estafurullah gözün olduğundan değil ben üzülme diye dedim mesajını okuyunca içlenmişsin gibi algıladım rahatlatayım dedim
ama yanlış oldu galiba :)_____________________________
-
Diet aldım arkadaşlar fikir beyan edenlerin ellerine klavyelerine sağlık tşk ederim _____________________________ -
quote:
Diet aldım arkadaşlar fikir beyan edenlerin ellerine klavyelerine sağlık tşk ederim
hayirli ugulu olsun kardes.gule gule eskit
birde hangi server kaca mal oldugunu yazarsan tskler_____________________________ -
quote:
quote:
Diet aldım arkadaşlar fikir beyan edenlerin ellerine klavyelerine sağlık tşk ederim
birde hangi server kaca mal oldugunu yazarsan tskler
Teşekkür ederim üstat Diet bana iron neck + 13, 14gb civarı bi paraya maloldu ama değdimi onu zaman göstercekserver Oly
İnsan aldıkça hep daha fazlasını istiyor nasıl bi hastalıktır anlamadım 21gb + itemlerle ticaretin ne kadar karlı olduğunu
farkettiğimden beri devam edesim geliyor sadece sabır ve zaman gerekli._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
birde hangi server kaca mal oldugunu yazarsan tskler
Teşekkür ederim üstat Diet bana iron neck + 13, 14gb civarı bi paraya maloldu ama değdimi onu zaman göstercekserver Oly
İnsan aldıkça hep daha fazlasını istiyor nasıl bi hastalıktır anlamadım 21gb + itemlerle ticaretin ne kadar karlı olduğunu
farkettiğimden beri devam edesim geliyor sadece sabır ve zaman gerekli.
valla iyi almissin
iron neckle iron beltin piyasasi bi duser bir yukselir
hazir ironlar tavan yapmisken elden cikarip raum'a baglamak cok buyuk kar
ben üstat felanda degilim kardes:D
pazardan anlarim itemden anlarim ama oyunculuk kotu:D_____________________________
-
yerinde olsam bombastic alırdım, rakibi büyütür ve %5 attack-defense kırar. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir
yerinde olsam bombastic alırdım, rakibi büyütür ve %5 attack-defense kırar.
atak kırmaz sadece defans kırar_____________________________ “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
Artık uyarıldın.
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- clash of clans klan ismi değiştirme
- komik kullanıcı adları
- kopazar indirim kodu
- old takı çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X