Şimdi Ara

Ratchet&Clank:A Crack In Time (Ana Konu - PS3) Tazecik Görüntüler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ratchet&Clank:A Crack In Time (Ana Konu - PS3) Tazecik Görüntüler!

Yayımcı: SCEA
    Yapımcı: Insomniac Games
    Tür: 3D Platform
    Çıkış Tarihi: Fall 2009
    Çıkacağı Platformlar: PS3
    Multiplayer: Var
    Offical Site: Yayımlanmadı

Insomniac Games tarafından geliştirilen başarılı ''Ratchet&Clank'' serisinin 9. oyunu ''Ratchet&Clank: A Crack In Time'' PS3 için özel olarak geliştiriliyor.Yapım, Ratchet'in en yakın arkadaşı Clank'in, kaçırılmasından sonrayı konu alıyor. Yeni oyunun, "Ratchet and Clank Future: Tools of Destruction'dan" çok daha fazla mod içereceği ve multiplayer olacağı açıklandı. Oyunun alpha aşamasında olup, E3 fuarında tanıtılacak.

Exclusive Debut HD Teaser
    E3 09: Exclusive Gameplay Reveal HD

E3 2009

Ratchet and Clank Future ACIT Constructo Weapons Trailer

30 May 2009 - First in-game

[Kunye=311-5]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 19 Ağustos 2009; 12:06:31 >

•  Ratchet&Clank:A Crack In Time (Ana Konu - PS3) Tazecik Görüntüler!

Su an R&C Future Tools of Destruction oynuyorum , her yeni bolumde grafikleri gorunce yok artik diyorum... Quest for Booty de var elimde o nasil daha bakamadim... A Crack in Time grafik olarak daha gelismis gordugum kadariyla , patlamalar duman efektleri karakter detaylari filan... Yie harika bir oyun geliyor... Zaten Insomniac su ana kadar kotu bir oyun cikarmadi...

• Yaş sınırı : +10

Tüh kaldık
  • +500 repini verdim

ben de annemden izin alıp belli saatlerde oynayabilicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 30 Mayıs 2009; 16:12:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

+500 repini verdim

Oyuna bebe oyunu diyenler var. Bilgi olsun diye yazdım; ama tepki almış gibi bir hal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 30 Mayıs 2009; 16:14:25 >
  • İlk oyundayım daha.Ama oyun çok güzell.
  • Merakla beklediğim bir oyun, bizim Clank'ı Zonilerin elinde kurtarabilecek miyiz acaba?
    Çok keyif alarak oynadım ilk oyunu ve eklentisini. Bunuda hemen alır oynarım çıktığı zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne olmus ki bu oyunda ??? Neden bebek oyunu ??? Little Big Planet degilde bu bebek oyunu mu oluyor ???
  • Beyler,

"He" deyip geçmeyi öğrenemediniz.
  • Benim için her oyun her yaşta oynanabilir yeterki o oyun keyif versin, seni günün stresinden uzaklaştırıp rahatlatsın gerisi hikaye
  • ben de pspde orjinalini almıştım hala daha oynarım. bi ara shoptodan ucuz olursa alıcam bu sefer ps3e
  • Arkadaşlar bazen sorular oluyor. Kızıma alıcam uygun yada işte oyunu tavsiye eder misiniz ? diye soranlar oluyor. Cevaplar çok aptalca oluyor. Yok bebe oyunu yok şu yok bu; ama adamlar sorsan oyunu oynamamıştır cevap dahi veremez.

Suyu çıkmasın. Konuya dönelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ben de annemden izin alıp belli saatlerde oynayabilicem

_______

Arkadaşlar o manada yazmadım ben mesajı. Şaka olsun diye. PS2 den beri Ratchet and Clank oynarım. PS3 teki versiyonunuda zevkle oynadım. Çocuk ya da bebek oyunu değil kesinlikle.
  • Oyun yine muhtesem gozukuyor ;

E3 TRAILER ;

[http://betav2.gamersyde.com/news_7967_en.html ] ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 3 Haziran 2009; 2:06:59 >

• Final Box Art Design

• Büyük bir kayıp olmasa da şöyle bir oyun xbox'a gelmedi.Banjo Kazooie bunun çeyreği etmez.
  • Oyuncuyum diyen bu oyunu oynamalı bence.
  • Bu öyle bir oyunki, bölüm tasarimlari, grafikleri, silah ve envanter çesitliligi ve hikayesiyle neredeyse mükemmeli yakaliyor. Piyasada bu özelliklerin birini bile beceripte dogru düzgün sunamayan bir sürü yetiskin! oyunu var. O yüzden bu oyuna bebe oyunu demeden önce iyi düsünün derim ben.
  • zaten ilk oyunuda o kadar bebeksiydiki bütün siteler 9.0 verdi ve metakritik skoru da 8.9 oldu
  • Bu oyun bebe oyunu değil, fakat bebe oyunları da düşük puan alacak diye bir kaide de yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.