Şimdi Ara

Ratched and Clank ve Conan Demo Us Psn'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R&C süper olmuş. Grafik ve oynanabilirlik çok üst seviyede. Muhakkak indirip oynayın..
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • CONAN
    söze nereden başlanır ki bu oyun için
    Grafik desen yok.CONAN'ı uzaktan gösterdiği ilk sahnede Rambo aklıma geldi..
    oyun desen tek düze.. elinde bir kılınc sınırlı hareketler ile önüne geleni aynı şekilde doğraa..
    SELECT tuşunda kombo yapabileceğimiz tuşlar gösterilmiş ama (tabi kombo buysa)

Bu oyun ne alınır nede Takas yolu ile oynanır..
    ..........

Ratched and Clank
    Playstation2'de birinci seriyi oynayanlar bilir.. o şekil oyuna başlıyorsunuz.
    İlerledikce yenilikler karşımıza çıkıyor..
    En çok beğendiğim olay ise:
    Üçgen tuşuna basıp silah seceneklerinden disko müzik ve ışık yayan topu havaya attığımızda
    Düşmanların aynı anda dans etmeleri süper olmuş müzik'te çok iyi

Grafikler ve oynanış bir numara
    Bugüne kadar yayınlanmış en iyi demolardan birisi diyorum.

Orjinalden alıntı: serhanuygur

grafik hiç te üst seviyede değil...

kardeşim bence çok iyi olmuş neresini beğenmedin yaw animasyonlar harika R&C rulez
    2009dan beri ; PS3 60GB PAL i7 920, Gigabayt EX58- UD5, Patriot 3x2 gb DDR3 , Zotac 680 4GB,Highpower 1200watt, ASUS 27" LCD, SAMSUNG 55F7000, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459, iPAD2 3G 32gb, IPAD MINI 32GB 3G, NOTE8 , Epson 9100w, Samsung Galaxy Tabpro S, Samsung F7000 55"
    Roborock S5 max
    Peugeot 3008 Gtline (2018)
  • Ratchet and Clank nin tam sürümü çıktı mı bilen var mı ?
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

yok çıkmadı daha.

çıksa hemen alırdım. R and C çok zevkli, dediğim gibi oyun animasyon tadında bir film sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 12 Ekim 2007; 22:07:42 >

Orjinalden alıntı: SEMiZ

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

yok çıkmadı daha.

çıksa hemen alırdım. R and C çok zevkli, dediğim gibi oyun animasyon tadında bir film sanki

dostum 30 veya 31 ekim oyun piayasada olacak Evet bende bayılıyorum bu oyunu.Verdiği zevk çok ayrı

• Muhteşem grafikleri ile bir oyundan ziyade kendinizi animasyon filminin içindeymiş gibi hissedıyorsunuz.Bu kadar güzel grafıklerle birleşen akıcı oyun(fps düşmesi yok :o ) yapısı ile raşit bu senenın en hıt oyunlarından biri kesinlikle.1.6 gb olan demosu baya doyurucu bır oyun suresıne sahip onun için gözü kapalı çekebilirsiniz.HS'den sonra başarılı bır ps3 oyunu daha geldi sonunda.

Ratched and Clank ve Conan Demo Us Psn'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 12 Ekim 2007; 23:29:05 >

• görüntüler harika
  • Arkadaslar çok kaliteli bir yapım.Bu senenin Hıt oyunlarından biri İlerleyen bölümlerde yeni silahlar,yeni ve çok güçlü düşmanlar, hele ki bossları harika oluyoİlerledikçe oyun zorlaşıyor.Ayrıca uçak ile beraber gezegenlerden gezegene gidebiliyoruz... Oyunun tam sürümü galba 25 - 30 GB idi
  • Raşit ve Klark'ın yıkım dolu dünyası adını hakedicek cinsten, conan rezaletinden sonra ilaç gibi geldi. Çok tarzım bir oyun değil önceki oyunlarınıda sonuna kadar gitmeden şöyle bir oynamışlığım vardır, bana hugo oyununu anımsattı ama iyi bir açıdan tolga abinin hugosuda tren rayalarında gider doğru zamanda ray değiştirmesi falan gerekirdi 4'e bas 6'ya bas bu oyunda üzerimize ekspresler gelirkende doğru zamanda atlama zıplama olayı güzel ve heyecanlı olmuş dediğim gibi ismi gibi çevremizde hep birşeyler patlıyor çatlıyor gerçekten yaşayan bir dünyada hissi var grafikleride hoş 1080p neden olmamış bende aynen merak ettim keşke olsaymış , lair oyunuyla ps3'ün gücünü 1080p'de gördük yapabildiğini biliyoruz raşitte haydi haydi yaparlarmış ama böylede güzel ayrıca o disco inferno bombasını bende pek bir sevdim bazı robotlar ellerini önlerinde kavuşturup kalçalarını daire çizdirerekten falan danediyorlar gruptan ayrı ohh canımada değsin dercesine komedi olmuş demosu indirilmeye değer kesinlikle ancak önceki mesajımdada belirttiğim gibi conan'ı indirmesenizde olur conan filmlerinde mutlaka güzel kadın olur eyvallah ama oyundaki oklu kadın resmen gepetto amcanın kukla atolyesinden fırlamış gibi bir surat , bir gözler var meşedenmi yontmuşlar o ne pis dokudur , conan deseniz ayrı bir odun parçası hakikaten ne alınır ne takaslanır bir oyun fıs direk.

• Ratched and Clank çok iyi Conan ise içler acısı diyebilirim. bu oyun hiçbir yönüyle gow ve hs a yetişemez. kol bacak kesmenin dışında çöpe at gitsin. biraz ekstra kombo koymuşlar alın size oyun demişler.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• R&C'ye bi kişi de kötü dememiş kardeşim. ben beğenmedim işte. nedir o öyle lunapark gibi oyun. laylaylom olsun diye demosunu baktım da işte hayatta oynanmaz daha fazla.
  • Conan oyun olarak degil kombat sistemi olarak HS ve GOW dan iyidir. Yoksa oyun degeri olarak çerezlik kalır. Bu sistemi HS yada GOW da kullansalardı mükemmel olurdu.

Raşiti severim. Yıllardır PS2 de olan oyun PS3 ede geldi. Stil, oynanış, mekanlar aynı. PSP dekide aynı. Kaç oyun oldu Raşitten bilmem ama daha gidecekler heralde
    Bu oyundaki en kıl olay, öldüğünüzde baya bi geride kalmış olan checkpointe dönmesi ve aynı düşmanlarla tekrar tekrar savaşmak zorunda kalmak...
    PSP dekide sinir etti, silmem yakındır..Raşitle kıl robotunu oyun olarak sevsemde, bu özelliği bezdiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Ekim 2007; 0:47:22 >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • conanı indirdim ve hemen sildim.iğrenç bi oyun.çakma gow resmen.kombat mombat olayıda gowdan üstün falan değil bence.
  • Conan'ın dövüş sistemi heavenly sworddan zerre iyi değil bence zaten heavenlydeki gibi counter attack veya gelen atağa göre speed, power, range stance gibi karşılık verilicek birşeyde yok bir heavy bir light attack var kombolarda kısır conan şu haliyle diğer tüm çamur özelliklerini geçtik dövüş sistemiylede oldukça leş bir oyun sürekli aynı hareketler heavenly darbe aldığın zaman sixaxisi zamanında sallayarak yine counter attack yapabiliyorsun gibi dövüş sistemine entegre edilmiş birsürü olay var sadece bu iki oyunun demolarını karşılaştırdığımızda bile dövüş sistemiyle nariko conan'ı feci tokatlıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.