Şimdi Ara

Ratched and Clank ve Conan Demo Us Psn'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SPYdir Tarih 13 Ekim 2007; 2:33:49
    Conan'ın dövüş sistemi heavenly sworddan zerre iyi değil bence zaten heavenlydeki gibi counter attack veya gelen atağa göre speed, power, range stance gibi karşılık verilicek birşeyde yok bir heavy bir light attack var kombolarda kısır conan şu haliyle diğer tüm çamur özelliklerini geçtik dövüş sistemiylede oldukça leş bir oyun sürekli aynı hareketler heavenly darbe aldığın zaman sixaxisi zamanında sallayarak yine counter attack yapabiliyorsun gibi dövüş sistemine entegre edilmiş birsürü olay var sadece bu iki oyunun demolarını karşılaştırdığımızda bile dövüş sistemiyle nariko conan'ı feci tokatlıyor.

Conan bencede dövüş sistemi olarak HS'nin yanında ezik kalır.HS'deki Counter Attack sistemi çok güzel.Alışması biraz zaman alıyor ama sonra o kdr düşmanın arasına zevkle dalıyorsunuz.

• Conan'a laf atmayın.

Ratched and Clank ve Conan Demo Us Psn'de

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Conan'ın dövüş sistemi heavenly sworddan zerre iyi değil bence zaten heavenlydeki gibi counter attack veya gelen atağa göre speed, power, range stance gibi karşılık verilicek birşeyde yok bir heavy bir light attack var kombolarda kısır conan şu haliyle diğer tüm çamur özelliklerini geçtik dövüş sistemiylede oldukça leş bir oyun sürekli aynı hareketler heavenly darbe aldığın zaman sixaxisi zamanında sallayarak yine counter attack yapabiliyorsun gibi dövüş sistemine entegre edilmiş birsürü olay var sadece bu iki oyunun demolarını karşılaştırdığımızda bile dövüş sistemiyle nariko conan'ı feci tokatlıyor.

Sen conan oynadıgından eminmisin ? Counter ın alası var..HS de tek tuşla takılırken bunda savuma ve attack yanında bir sürü kombo mevcut ve bunlar sana baglı.IStedigin zaman yapıyorsun. Çift silah, tek silah , kılıç ve kalkana görede degişen hareketler var..En basidinden istedigin zaman zıplayarak çakıyorsun

Ayrıca CONAN bu...Narikoda kimmiş...Efsane karakter Kimmeryalıya kimse laf etmesin

OTACON , karizmaya bak be, eyvallah...

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• Xbox360 da Conan ı oynayan arkadaşlar, bu oyunu bayağı övmüşlerdi...Hatta çok zevkli olduğunu, mutlaka alınması gereken bir oyun olduğunu, sayfalarca yazmışlardı...Şimdi Ps3 e gelince bu oyun neden bu kadar olumsuz eleştiri aldı anlamadım....Oyunu xbox360 da 10 dakika falan oynadım...O kadar yerin dibine batırılacak kadar kötü bir oyun değildi..Elimdeki oyunları bitireyim Conan a devam edeceğim...Hem neden Conan ı ,H swordla karşılaştırıyorsunuz ?H sword un ara sahnelerindeki kalite, zaten ortada.Film gibi bir şey, ağzımız açık bir şekilde, grafikleri izliyoruz...Conan ise , combo ve dövüş sistemi bakımından daha çok shadow of rome tarzında olan, gayet hoş bir oyun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 13 Ekim 2007; 10:35:21 >
  • HS nin grafiği, genel şekliyle karşılaştıran yokki zaten. Millet okumadan atladığı için konulara, buralara geldi olay. Dövüş sistemi daha iyi dedik o kadar. Onun dışında oyun olarak orjinal alacağım bir oyun degil kesinlikle...Bir Ninja Gaiden varken bu türde, başka bu türdeki oyunu orjinal alıp oynamam açıkcası.

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Walla Conan'ın demosunu 2 kere bitirdim.Öyle HS'den extra daha güzel bir dövüş sistemi göremedim.HS'de herşey tek tuşla yapılıyor olabilir ama karakterlerin durumu ve poziyonuna göre farklı kombolar icra ediyor Nariko.

Bu tür oyunları severim açıkçası iyide oynarım.Conan dövüş sistemi olmasa suratına bakılmayacak bir oyun.Oda biraz kurtarıyor.Ama türdeşlerinin yanında hiçbir konuda ne onlara eşit nede iyi değil.

@Drizzt_TR

Ninja Gaiden'ın dövüş sistemi çok iyide biraz hikayeyi güzel yaşatsalarmış,yaratıklar falan olmayıp sadece Ninja türevi elemanlarla kapışsaymışız daha iyi olurmuş.Hikaye işlenişinde ve atmosferinde bu yüzden büyük bir eksiklik war NG'de.Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

@Drizzt_TR

Ninja Gaiden'ın dövüş sistemi çok iyide biraz hikayeyi güzel yaşatsalarmış,yaratıklar falan olmayıp sadece Ninja türevi elemanlarla kapışsaymışız daha iyi olurmuş.Hikaye işlenişinde ve atmosferinde bu yüzden büyük bir eksiklik war NG'de.Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

İşte tam tersi bir durum benim için.Daha önceki ninja gaiden black hiç hoşuma gitmemişti.Ama ninja gaiden 2 videolarını gördükten sonra oyunun tam bana göre olduğunu anladım.Ne öyle hep ninja falan döv.
  • R&C asmis bir oyun bence bende yukledim Klasik bir oyun animasyon filminin icindeymissiniz hissini veriyor asiri zevkli oyun oynanis inanilmaz rahat 4 dortluk bir oyun ciktigi gun alinir arsive katilir

Not: bu super grafikler esliginde zerre frame sorunu olmamasi isini bilen yapimcilarin neler yaptigini yapabildigini gosteriyor
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Conan dan ben o kadar nefret etmedim yaw : )) nie millet ateş püskürmüş anlamadım.. cidden grafiksel olarak 5 kuruş etmez ama Combat gerçekten zevkli, Koray ın dediği gibi birçok farklı düğme ile çok farklı combolar yapılabiliyor, silahlara göre farklı combolar , counterlar fln var... o kadarda ezmeyin, ama cidden genel kalite olarak dandik oyun. loader olursa oynarız :P

Orjinalden alıntı: alpalp84

arkadaşlar PSN de 2 demo birden indirebilirmiyiz ?

iki demo birden indirmeyi denersen ilk seçtiğini önce indiriyor o bitince ikincisine geçiyor yani ikisinide aynı anda indirmiyor.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• R&C halan daha inmedi yaw.Bugün net çok yavaş...Halan daha oyunu deneyemedik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncharted- Haze- RC -- 13 Ekim 2007; 18:16:04 >

Orjinalden alıntı: Scrapland

R&C asmis bir oyun bence bende yukledim Klasik bir oyun animasyon filminin icindeymissiniz hissini veriyor asiri zevkli oyun oynanis inanilmaz rahat 4 dortluk bir oyun ciktigi gun alinir arsive katilir

Not: bu super grafikler esliginde zerre frame sorunu olmamasi isini bilen yapimcilarin neler yaptigini yapabildigini gosteriyor

Hem de 8 ayda yapıldı oyun. Umalım da öyle 10 saat' te bitmesin ama. En az 15 saat olmadı mı böyle büyük yapımlar sinir oluyorumda...

Orjinalden alıntı: Uncharted- Haze- RC

Ratched and Clank ve Conan Demo Us Psn'de

Oğuz bu oyun ne zaman çıkıyor.Çıkınca hemen alacam çünkü...Acaba ps3 exclusuve mi?

Çok geniş bir oyun yelpazesi olan X360'da bile istisnalar hariç herkesi hayran bırakan bir oyun Conan , belki de PS3'de önce X360'a geldiği için beğenmeyenler vardır bu oyunu. H.S ve Conan'ı oynayan arkadaşlar bile kesinlikle Conan diyor. Grafik olarak gerçekten rezalet fakat oynanış süresi olsun(zor seviyede) , yeniden oynanabilirliği olsun , comboları , atmosferi , bosslarıyla gerçekten de çok iyi bir oyun olmuş Conan.

Çin atasözü
  • Arkadaslar avrupa PSN'de hic bisey yok ya,
    eliniz degmisken bana us osn alirken verebilecegim bi adres verir misiniz? Ya da alirken bu adresi nasil alacagimi?

isterseniz buraya yazmayin pm atinda konu dagilmasin

Orjinalden alıntı: kontendoo

H.S ve Conan'ı oynayan arkadaşlar bile kesinlikle Conan diyor.

Senin arkadaşlarını bilmem ama benimkiler H.S. diyor.

Benim arkadaşlarım kaslı bir barbarı yönetmektense, seksi hatunu tercih ediyor.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.