Şimdi Ara

raspberry pi torrent box yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazılımamı açsam teredütte kaldım ama neyse konuya gireyim şimdi raspbewrrypiyi torrent box yapmak istiyorum ama harddiskte tüm gece çalışsın istemiyorum. şimdi 8gb sd kart var önce buna indirse sonra bu dolunca harddiske taşısa güzel olur diye düşündüm. ancak bunu yapmak için programlama bilgim yok arada da diskin kendini kapatmasını(dönmeyi durdurmasını) istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? veya yapabilir miyim?

• Torrent istemcisi olarak transmission kullanıyorsanız, ayarlardan incomplete-dir-enabled aktif ederseniz dediğiniz durumu yapabilirsiniz. Böylece dosyalar öncelikle incomplete-dir olarak belirttiğiniz yere inecek, bitince de download-dir olarak tanımlı yere taşınacaktır.
    Detaylar için:https://trac.transmissionbt.com/wiki/EditConfigFiles
  • yxsdf Y kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevap için teşekkürler ancak torrent bitmeden yapması gerekiyor çünkü sd kart zaten 8 gb torrent 16-17 gb malesef pek mümkün değil. bir de sorum olacak acaba diske okuma yazma iznini nasıl veriyoruz? bi,r türlü beceremedim de
  • Bahsettiğiniz durum olası değil, dolayısıyla direkt olarak hard diske yazmanız gerekecek.
    Linux'ta izinleri değiştirmek için chmod komutunu incelemenizi tavsiye ederim.
  • yxsdf Y kullanıcısına yanıt
    pekala çok teşekkür ederim iyi geceler
  • Bunu yapmak icin iyi derecede programlama yapmak da yetmez soyle ki o raspberry pi scriptini yazan sahisin nerede neler kullandigini bilmek gerekmekteki buda sifirdan script yazmaktan daha zor goruluyo bu nedenle harddiskin gece boyu calismasini kabullenmeniz gerekmekte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bicok harici hddler belli bi sure kullanilmayinca uykuya gecer(orn wd 2tb kullaniyorum o boyle calisiyor) erisildiginde ise 1-2 sn kullaniciyi bekletip hemen aktif oluyor. download yapacagin bellegi(hafiza kartini) biraz daha yuksek kapasite secebiliyorsan sorunu cozulur gibi geliyor bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Raspberry Pi 4B ANA KONU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.