Şimdi Ara

Rasim Ozan Kütahyalıdan Şok İtiraf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rasim Ozan Kütahyalı: "3 Temmuz şike davası sürecinde TRT Haber cemaatin elindeydi. Neler neler yaptılar."

• Yarın da tam tersini söyleyebilir, bunların huyu böyle.
  • Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu herkes biliyor zaten ama söyleyemiyorlar,özellikle de gs'liler,tabi arada duygun yarsuvat gibi delikanlı adamlar çıkıyor,doğruları söylüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Temmuzda şike vardı.

17-25 aralıkta yolsuzluk ve rüşvet vardı.

Kim yaptı bu operasyonları, niye yaptı, nasıl yaptı umrumda bile değil.
  • Fb'nin başvurduğu BÜTÜN uluslararası mahkemeler Fb'nin şikesini tescillemişken ROK'un palavralarını dinleyen varsa buyursun dinlesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta once de 3 temmuzun medya ayagiydim dedi. gs liseliler benim siyasi gorusumu sevmezler ama o donem gs icin yaptiklarimi kabul ve takdir ederler dedi. ne diyelim

• Fb'nin LigTv'ye çizdirdiği yamuk ofsayt çizgisi, Fb zihniyetini ortaya koyuyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    Bütün uluslararası mahkemeler, ülkemizdeki kararlara göre ceza verdiler, yani cemaatin ele geçirdiği iddia edilen yargının kararlarına göre verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Fb'nin LigTv'ye çizdirdiği yamuk ofsayt çizgisi, Fb zihniyetini ortaya koyuyor zaten.

Şşşşşşş

Rasim Ozan Kütahyalıdan Şok İtiraf
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilzxc

Bütün uluslararası mahkemeler, ülkemizdeki kararlara göre ceza verdiler, yani cemaatin ele geçirdiği iddia edilen yargının kararlarına göre verdiler.

Eldeki delillere göre karar verdiler. Fb madem tüm mahkemelere gitti, o zaman o mahkemelerin kararına uyacak, şikeyi kabul edecek. Mahkemelere gidiyorsan o mahkemelerin kararlarına da uyacaksın.

• quote:

Bjk gibi maç satan şike yaptığını kabul eden bir kulübün taraftarına cevap vermeye bile değmez.
    Bu sözüm tüm bjk taraftarları alınmasın sadece sayfada ki trole yazdım

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    Anlatamadım galiba. Eldeki delilleri hazırlayanlar, paralelci diye görevden alındı, uzaklaştırıldı vs. Yeniden yargılanma süreci başladı.Olmayan bişeyi Fenerbahçe kulübü kabul etmiyor, siz kabul edip kupayı veren BJK yi tartışın.

• quote:

Anlatamadım galiba. Eldeki delilleri hazırlayanlar, paralelci diye görevden alındı, uzaklaştırıldı vs. Yeniden yargılanma süreci başladı.Olmayan bişeyi Fenerbahçe kulübü kabul etmiyor, siz kabul edip kupayı veren BJK yi tartışın.

Bir incelemenin paralel olup olmaması birşeyi değiştirmez. Dinlemeler ortada ve bu dinlemelere hiçbiriniz montaj vs. demedi. Tapelerin hepsi doğru. Aziz Yıldırım tapelerdeki tüm konuşmalara mahkemede öyle veya böyle cevap verdi, hiçbirine montaj vs. demedi.
    Fb'nin kabul etmediği tek şey mahkeme kararlarıdır.

• fdhagsfdhgasdfas konuya bak rok diyorlar
  • quote:

Fb'nin başvurduğu BÜTÜN uluslararası mahkemeler Fb'nin şikesini tescillemişken ROK'un palavralarını dinleyen varsa buyursun dinlesin.

Doğru olan çizgiyi sen de bir çizip koyar mısın?

Bak o yamuk böyle olmalı diye bir görseller geliyor iki gündür hadi ülkeyi zaten geçtim de forumda biraz daha zeka ortalaması yüksek sanırdım.
  • quote:

Fb'nin başvurduğu BÜTÜN uluslararası mahkemeler Fb'nin şikesini tescillemişken ROK'un palavralarını dinleyen varsa buyursun dinlesin.

neyi anlamıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. o BUTUN kurumlar zaten bizi suclayan insanlardan aldıgı delilleri kanıt göstererek ceza verdiler bunu anlamanın neresi bu kadar zor ve şimdi o delilleri oluşturanlar davadan alındı baştan yargılama başladı yani o deliller artık geçersiz ya biraz düşünmeye çalışın bu kadar zor değil kör olmayın artık. Size bişey anlatmak deveye hendek atlamaktan daha zor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

quote:

neyi anlamıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. o BUTUN kurumlar zaten bizi suclayan insanlardan aldıgı delilleri kanıt göstererek ceza verdiler bunu anlamanın neresi bu kadar zor ve şimdi o delilleri oluşturanlar davadan alındı baştan yargılama başladı yani o deliller artık geçersiz ya biraz düşünmeye çalışın bu kadar zor değil kör olmayın artık. Size bişey anlatmak deveye hendek atlamaktan daha zor arkadaş.

Tapeler belli,konuşmalar sabit iken değişen birşey olmaz. Ancak o konuşmaların montaj olduğunu ispatlarsanız o zaman işler değişir. Aziz mahkemede her tepeye cevap verdiğine göre konuşmaların kendine ait olduğunu kabul etmiş. Şirketi her kulüp yapıyor dostum bu kadar gerilmeyin sizin suçunuz yok kulüpleri yönetenler böyle.

• quote:

Operasyon içerisinde yer alan polislerin hazırladığı fezleke nedeniyle mahkemeler o kararı verdi. Ortada o fezleke varken bin tane mahkeme ayni karar verir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Doğru olan çizgiyi sen de bir çizip koyar mısın?

Bak o yamuk böyle olmalı diye bir görseller geliyor iki gündür hadi ülkeyi zaten geçtim de forumda biraz daha zeka ortalaması yüksek sanırdım.

Doğru konuş karşında insan var zeka seviyesi geriyse girme foruma. Çizgiyi neden ben çizeyim çizilen çizgi armut gibi yamuk iste.

Zeka seviyesinden bahsetmem için karşımda zaten insan olması gerekir.

Şu armutu görmek istedim işte, anlat bakalım nasıl armut gibi yamukmuş.

• Gerçeklerin birgün ortaya cikmak gibi kötü bir huylari vardir o yuzden korkmaa titree !!!

Bu daha başlangıç misli ile bize yapilanin hesabi sorulacak bu paralelcilerden...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.