Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

herkese merhabalar arkadaslar rappelz e bu sabah başladım asura 14 lwl strider ım fakat pet için gerekli hayvan kartlarını bulamadım nerden bulacağımı söyleyebilir misiniz????

merchant ta var empty card lar ama sen strider san git lvl 10-15 arası çok pet satılıo town larda onlardan birini al ...

sağol kardeşim buldum kartları

• strider ler kendileri eğitemiyorlarmı
  • arkadaslar daha demin bir strider gördüm elinde ikitane kılıç vardı bendede aynı kılıçtan 2 tane var ama 2 sini aynı anda giyemiyorum diğer adamlar hep ikili kılıç giyiyolar ama ben giyemiyorum bıçaklar ikili oluyosa lütfen nasıl yapıldığını söyleyin şimdiden teşekkürler
  • quote:

arkadaslar daha demin bir strider gördüm elinde ikitane kılıç vardı bendede aynı kılıçtan 2 tane var ama 2 sini aynı anda giyemiyorum diğer adamlar hep ikili kılıç giyiyolar ama ben giyemiyorum bıçaklar ikili oluyosa lütfen nasıl yapıldığını söyleyin şimdiden teşekkürler

yuh diyorum sadece aynı sayfadaki bişeyide sorudunuz ya acizliğinize acıyorum sadece..
    quote:

job lvl 30 da dual sword master çıkıo onunla kullanabilirsin 2 sword job kasmaya bak yani...
  • Halledildi Saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 4 Kasım 2007; 20:38:58 >
  • Class atlıyamıyorum görev var ama nerde ne kesicem ? (Gain 1 Lak point)
    yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur694

Class atlıyamıyorum görev var ama nerde ne kesicem ? (Gain 1 Lak point)
    yardımcı olurmusunuz.

sana chaos neckle diye bi kolye verdi bak inventory ne tak onu boynuna git bi adam kes o kolye sayesinde lak toplarsın he bide kolye üzerinde lak varsa çıkartamazsın boynundan 500 lak kapasitesi vardır lvl1 kolyenin doldukça lak trader a git chip veya para karşılığı takas et...
  • quote:

quote:

yardımcı olurmusunuz.

sana chaos neckle diye bi kolye verdi bak inventory ne tak onu boynuna git bi adam kes o kolye sayesinde lak toplarsın he bide kolye üzerinde lak varsa çıkartamazsın boynundan 500 lak kapasitesi vardır lvl1 kolyenin doldukça lak trader a git chip veya para karşılığı takas et...

Teşekkürler şimdi sırada weapon lv1/lv2 var onun içinde yardımcı olurmusun.?
    Bekliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler şimdi sırada weapon lv1/lv2 var onun içinde yardımcı olurmusun.?
    Bekliyorum.

gerek kalmadı yaptım :D

• Bi görev aldım ama yapamadım siz biliyormusunuz
    to the continent diye acıklama sonuda söyle
    ( TALK TO GUİDE PROMET IN LASKY )
  • arkadaslar oyunda 21 lwlim geçen bi adam gördüm elindeki bıçaklar yanıyodu nası yakabiliyoruz çok özendim deyardım edebilirmisiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 10 Kasım 2007; 23:18:25 >
  • screenler güzelmiş
  • tortusta oynayanlar arkadaşlar warsa yazabilirler mi? kasmakta çok zorlanıyorum ,özellikle jlvl i çok fazla istiyor party kurarsak belki daha hızlı görev filan yaparız diye düşünüyorum...(tortus lvl 17,pantera lvl 16)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 11 Kasım 2007; 10:01:10 >
  • quote:

arkadaslar oyunda 21 lwlim geçen bi adam gördüm elindeki bıçaklar yanıyodu nası yakabiliyoruz çok özendim deyardım edebilirmisiniz??

yardım eder msiniz lütfennnn

• silahları cubelerle + basarak yanıyo yanlış hatırlamıyorsam +5 de başlıyo parlamaya ama silahı +5 yapmak zor + yaktığınız zaman silah da patlıyo dikkatli olmak lazım

nick: TRsmurf
    class: asura
    job: battle summoner
    lvl: 65
    pet: tortus
    server: pantera

gelene elimizden geldiğince yardımcı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: smurf55

silahları cubelerle + basarak yanıyo yanlış hatırlamıyorsam +5 de başlıyo parlamaya ama silahı +5 yapmak zor + yaktığınız zaman silah da patlıyo dikkatli olmak lazım

nick: TRsmurf
    class: asura
    job: battle summoner
    lvl: 65
    pet: tortus
    server: pantera

gelene elimizden geldiğince yardımcı oluruz

çok saol kardeşim 2ci job change kaç lwlde yapılır??
  • job lvl 40 normal lvl 50 olmalı
  • arkadaslar + basmak için gerekli cube merchantta satılan cube mi??
  • beyler Epic 3 Clientinden epic 4 e geçiş yapabılırmıym birde oyunda bana yardım edebılecek bırı warmı şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.