Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapabilirsin tabi manual patchi var 400mblik sonra diğer manualleri indirmen gerekiyo eger time out sorunun varsa tabi yoksa kendisini güncelliyo ama baya bi uzun beklersin bence manualleri indir aynı anda oyle devam et

silahlara + basmak için cube ler düşüyo merchanttaki cubeler patlayan silahlardaki cube geri veriyo ama hepsini değil

bide bu telekom niye grev yapıyo bileniniz var mı internet hızı baya bi düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

arkadaslar + basmak için gerekli cube merchantta satılan cube mi??

cevap lütfen

• quote:

quote:

cevap lütfen

arkadaslar allah rızası için cevao verinnn

• quote:

Orjinalden alıntı: smurf55

yapabilirsin tabi manual patchi var 400mblik sonra diğer manualleri indirmen gerekiyo eger time out sorunun varsa tabi yoksa kendisini güncelliyo ama baya bi uzun beklersin bence manualleri indir aynı anda oyle devam et

silahlara + basmak için cube ler düşüyo merchanttaki cubeler patlayan silahlardaki cube geri veriyo ama hepsini değil

bide bu telekom niye grev yapıyo bileniniz var mı internet hızı baya bi düştü

SAOLASIN KARDEŞTE BENDE % 71 DE INVALID FİLE DİYE Bİ HATA VERDI CONTINUE DİORM TEKRAR AYNI HATA NE YAPMAM LAZIM
  • quote:

quote:

cevap lütfen

sen nası bi adamsın ya bu yazdığın mesajın ustunde bile sana verilmiş cevap var bi okusana be bu ne terbiyesizliktir...

• bazı nedenlerden dolayı 1 aydır oyuna giremiyom ilkdefa senden duydum hatayı bilmiyorum ne yapılacak ama en kısa zaman da grmeye calışacam oyuna
  • kardeş uptadelerı yaptım bu seferde client error war clientten start game dıorm sıyah bir ekran ve client error client uymuormu ne öle bişi dior ama :S:S bılmıorm bı yardım edersen sevınırım kardeş msn warsa pmden atarmısn oradan konusalım sımdıden saol kardeş
  • walla o kadar detayli bilgim yok diğer arkadaşlara bakacan artık
  • Ben oyunu yükledim ama launch yapmıyor yardım edin yalvarırım..Time out diyorr..

EDIT:Tamam tamam oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 15 Kasım 2007; 18:07:06 >
  • Ya bu oyunun launcherı 3 saat mi sürdü sizdede?

Şu anda yaklaşık 20 dk sürdü ve anca %10?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 15 Kasım 2007; 18:33:53 >
  • Yalvarırım beyler bari şu soruma cevap verin..

Ben lwl 9 oldum..Bir görevi bitirince geri kalan görevler yerine job transferi verdi..

Lwl 10 oldum yaptım görevi ama skillerim açılmadı?.Ondan sonraki görevide yaptım..Ama Catch Anatema görevini yapamadım..Nasıl yapıcam?

Lütfen bu iki soruma cevap verin..
  • arkadaslkar bir iki olacak:
    1)holy wariorla strider arasındaki fark tam olarak ne?
    2)dark magi ne zaman dogru duzgun damage verior(lvl)

simdiden tesekkerker
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamikrop

arkadaslkar bir iki olacak:

simdiden tesekkerker

Ben şu anda level 16 yım..

15 lwl şeyleri zar zor öldürüyorum(Sorcererım)Dark Magiler 2 koyuşta indiriyor

NOT:Dark Magilerin levellarını bilmiyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamikrop

arkadaslkar bir iki olacak:

simdiden tesekkerker

holy warior bildiğin tank modeli ..
    strider lar def olarak çok daha az ama damage olarak daha yuksekler...
    dark mage ler lvl1 itibariyle kendi lvl indeki herkesten yuksek vururlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

offf 50 kere cevapladım hala salakça konu açıp soruosunuz recall creature ile summon creature skillerini aç alt+y ye bas summon card i koy çıkar işte

Atladığın bir yer mi var acaba?Yoksa ben mi hata yaptım..Daha açıkça anlatabilecek biri var mı acaba?

NOT:Hakaretsiz..
  • Evet şuraya insan gibi sorunca cevap alamıyorum ve yeni konu açmak zorunda kalıyorum..Yeni konu açıncada suç bizde oluyor..

Neyse buldum sanırım..
    EDIT:Yine bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 17 Kasım 2007; 19:56:48 >
  • Beyler buldum ama bu sefer de traine islanda gidemiyorum..Sizden tek istediğim benim oraya nasıl geideceğim..Araştırdım ve cevaplarımı aldım fakat dediğim gibi traine islada gidemiyorum..Gidersem panteraları içine alabileceğim bir kartım var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

Beyler buldum ama bu sefer de traine islanda gidemiyorum..Sizden tek istediğim benim oraya nasıl geideceğim..Araştırdım ve cevaplarımı aldım fakat dediğim gibi traine islada gidemiyorum..Gidersem panteraları içine alabileceğim bir kartım var..

hehehe bu sefer kötü laf kullanmicam..

lvl15 üstü isen traine adasına gidemezsin pantera evcilleştireceksen horizen e git kapıdan çık bolca pantera çeşidi bulursun onlardan birini evcilleştir ismi farketmez pantera çeşidi olsun yeter...

tame ettikten sonya alt+y ye bas creatur form açılacak tame ettiğin card ı burada 1. slota koy recall creatur ve summon creature skillerinle yaratığı dışarı çıkarabilirsin...
    bu konuda verdiğim 6. cevap oldu heralde

• Ya yokki level 17 ye uygun şerefsiz b,ir panteron..ANCA LEVEL 30 BULDUM ODA BENİ ÖLDÜRÜYOR ALLAHKAHRETSİN BENİM ŞANSIMI...
  • Neyse 8000 ruppels midir rappels midir nedir ona kıyıp poultry kardı aldım ve kuşu çıkarttım..Bunada şükür..Keşke adını değiştirme olsa ama anlaşılan yok...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.