Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agni_tr pm e bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

Neyse 8000 ruppels midir rappels midir nedir ona kıyıp poultry kardı aldım ve kuşu çıkarttım..Bunada şükür..Keşke adını değiştirme olsa ama anlaşılan yok...

adini degistirebilirsin ama gercek para verecen ya da oyunda satan olursa creature name change diye bisi var stalları dolasacan yani eger degistirmeye niyetin varsa oyle kus tosba panter icin harcama para biriktir orc sala oyle güclü bi hayvan icin degistir ismini para yapmak istiyorsaniz dp yerine farm yapin kart düsürmeye calisin onlardan parayi kirarsiniz ben lvl 66 yim oyunun basindan beri param yok farm yapmadim gorevlere yaptim dp yaptim boyle züürt kaldim işte

• farm nasil oluyor ?dp ne?bide.... hah buldum!yetileri nereden alabiliyoruz?
  • quote:

farm nasil oluyor ?dp ne?bide.... hah buldum!yetileri nereden alabiliyoruz?

belli biyerde durmadan exp ına bakmadan mob kesmen (mob=yaratık) saatlerce günlerce... buna farm denir...

dp= dungeon party...

yeti almak için lvl 35+ yeti çeşidi kesmen lazım eğer boş card düşerse bi yüksek lvl tamer bul tame etsin sana...
  • Bende level 20 yim (Sorcerer)Ama vuramıyorum yani öyle böyle az vuruyorum ki nerdeyse vurmuyor gibiElimde level 4 dirk var..
  • quote:

Bende level 20 yim (Sorcerer)Ama vuramıyorum yani öyle böyle az vuruyorum ki nerdeyse vurmuyor gibiElimde level 4 dirk var..

sana tavsiye o oynadığın adamı sil git dm yada başka bişe aç çünkü sen sorcerer ın ne olduğunu anlamamışsın senin oynayacağın bi adam deil o senin bildiğin anlamda sorcerer darkmage dir git onu aç ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Bende level 20 yim (Sorcerer)Ama vuramıyorum yani öyle böyle az vuruyorum ki nerdeyse vurmuyor gibiElimde level 4 dirk var..

sana tavsiye o oynadığın adamı sil git dm yada başka bişe aç çünkü sen sorcerer ın ne olduğunu anlamamışsın senin oynayacağın bi adam deil o senin bildiğin anlamda sorcerer darkmage dir git onu aç ...

Sorcerer summon yapar doğru az vurur yatarıklar çıkarır hayvanlarını falan güçlendirir..Vuruşla uğraşmaz yaratıklarını heal basar vs. vs.

• ben sorcererim senin pete ihtiycin var oncelikle petsiz hicbisi yapamazsin ben epic 3 ken acmistim epic3deyken sorcerer baya bi guclu idi jplerini bosa harcama sakin dirk skillerini ac bence buyuleri fazla kullanma mana cabuk bitiyo pet olarak tortus al yanina tas olarakta agility tasi sok itemlerine fazla vuramazlar sana ozaman zırt pırt pete heal basamiyorsun pete heal bastigin zaman senin canından yiyo skilleri guzel petin saglamsa seni kesecek adam yoktur
  • Petim poultry ve jp leri sanırım biraz dağınık yaptım ama şu anda vuruş skillerine veriyorum..Böyle yaşayabilir miyim doktor bey?
  • petin vurus skillerini kullanmiyorum ama sersemleten skili isini gorur onu acman gerekir
  • Ben strider açtım şu anda level 15 im ve mükkemmel vuruyorum..Yanımda panteron var level 14..Vuruş skillini kullanınca (neredeyse hep) ıska vuruyor..Hadi onu geçtim..Panterornun normal vuruşu 14 vuruyor..

Sorun bende mi yani bunun güçlü olması sağlanabilir mi yoksa oyunun normali mi bu?

Cevap verirseniz sevinirim..

smurf a sordum ama o yanıtlayana kadar cevap verebilecek varsa sevinirim^_^
  • Eğer hayvanlar 1 levelden başlıyorsa ve sende gidip onu 15 level yartıklarda kasıyorsan normâldir.
    Oyun hakkında bilgim yok öyle bir yorum işte
  • quote:

Ben strider açtım şu anda level 15 im ve mükkemmel vuruyorum..Yanımda panteron var level 14..Vuruş skillini kullanınca (neredeyse hep) ıska vuruyor..Hadi onu geçtim..Panterornun normal vuruşu 14 vuruyor..

Sorun bende mi yani bunun güçlü olması sağlanabilir mi yoksa oyunun normali mi bu?

Cevap verirseniz sevinirim..

smurf a sordum ama o yanıtlayana kadar cevap verebilecek varsa sevinirim^_^

yok sorun sende yanındaki hayvanin ustune item tak madem pantera kullaniosun git two hand sword al yaninada warior armor al bunları pet ustune tak hersey duzelir..

pet ustune item takmak icin 1 kere söylicem anlayan anlar..

takıcağın eşyayı al merchant a git 1 tane unit card alıosun sonra item la birlikte bu card ı combination box a atıosun iki sini birleştiriosun sonra alt+y ye basıosunuz pet info açılıyor pet in resminin altında 6 tane slot görüceksiniz bu yaptığınız eşyayı bu slotlardan birine koyuyorsunuz .. her item takmak istediğinizde bu dediğim işlemi tekrarlıosunuz..

pet kendi lvl ine gore eşya kullanır aynı sizin gibi lvl 20 olduktan sonra r2 item ları takabilirsiniz..

önemli bi not: pet için 6 slot bulunur fakat ilk başta 2 slot kullanırsınız lvl50 de evo2 olur 2 slot daha açılır lvl100 evo3 olur 2 slot daha açılır... diğer slotlar niye açılmıo diye soranlara cevaptır...

panteralar için tavsiyem two hand axe veya sword üzerine dex ve agi taşları takın birde warior armor str ve vit taş takın..
    tortus için.. 1 hand sword çunku tosbanın atk ları yavaştır 1 hand takarsanız biraz hızlanır birde warior armor..
    pixi ler için: two hand staff int ve wisdom taş takın ve magician armor gene int ve wisdom..

falan filan işte ...

eğer pet üstüne item takmzsanız lvl 100 bile olsa toplasan 50 vurur lvl1 yaratığa...

edit : resimde koyimda anlamayn çok olur şimdi...

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 28 Kasım 2007; 13:45:03 >

• Öhh levela bak

Neyse ben şu combinmation box ı buliyim gerisi kolaymış

smurfa pmden cevapları ve agni_tr nin normal cevabına çok teşekkür ediyorum..İyi oyunlar..
  • quote:

Öhh levela bak

smurfa pmden cevapları ve agni_tr nin normal cevabına çok teşekkür ediyorum..İyi oyunlar..

combi box inventory yi ac en altta yazıo combination diye yani item lara up bastığın yer orası..
    item lara up basmak için de item ı at weapon lar için strike cube diğer item lar için def cube ikisini birleştir bu kadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Öhh levela bak

combi box inventory yi ac en altta yazıo combination diye yani item lara up bastığın yer orası..
    item lara up basmak için de item ı at weapon lar için strike cube diğer item lar için def cube ikisini birleştir bu kadar...

Saol pro abim

@Roboroach

(Ben şu anda level 17'yim hayvan 16 onun için enteresanAma agni tr yanıtladı sorumu saolsun..)

• arkadaslar acıl yardım lutfennn ya oyunu yukledım acıyorum patchlerı yuklemıo tıme aut dıoo ya neden 1,67 gb bosa gıtmesın offf
  • manual patchleri de indir ondan sonra devam et
  • hmm güzel oyunmuş indiriim ben bunu da clienti+pachler kaç mb? ayrıca oyun beleş mi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.