Şimdi Ara

Rappelz Online (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aaaa holeyyyyy indiriyorum herkez oynuyo
  • K.O. diye alay ettiğin adamın bu oyun için yaptığı rehbere bak, aşağıda var. Sonra git bir özür dile istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9766001/tm.htm
  • k.o. oynuyanlara bir kastım yok ama boyle fanatikleri uyarmak lazım silkroad bölümündede koxpu varmı bu oyunun demişlerdi silkroadıda onlar bozdu

eğer kırıcı bişey solediysem ozurdilerim bfferking
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

6 Saat boyunca patch yaptığıma değdi doğrusu... Ama tek sorun meslek değiştiremedim 10/10 lvl lar ama bir türlü job değiştiremiyorum... Akşama eve gidince sorunu SS'li olarak buraya koyarım yardım edecek biri olursa (:

job değiştirme için görev alıyosun. tristan diye bi adam var ona gidiyon. 3 tane anathema kes diyo. kesiyon gelir gelion sonra job npc sine gidiyon işte job un. lvl 10 dan sonra ornitolara binebiliyosun

O Anatema'ları kestim OB Trainer gibi bi npc var sahilde o adam istedi kestim... Int Trainer'a gidiyorum Job Changer Support mu ne öle bi Npc var şehirde ona gitmemi söylüyo ona gidiyorum oda bişeyler zırvalıyo ama anlıyamadım sanırım dalga geçiyo :D Bide pet'e binebiliyorum ama Jlvl 10'la sınırlı değildir sanırım? Ya da bütün skilleri açtıktan sonra mı değiştirebiliyoruz?

• walla ben sevmedim açıkçası çok gerçekçi biz WoW adamıyız yaw bu kadar gerçekçi grafikleri kaldıramam midem bulanır afedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkem -- 7 Kasım 2006; 15:10:00 >
  • Joplvl le alakası yok Dark, ilk başladığın yerdeki Adama gidiyorsun lvl 10 olduktan sonra. Ordaki seçeneklerden birisini seçiyorsun. Ben görevle filan değiştirmedim, lvl 10 oldum gittim değiştirdim.
  • beyler petler nerden alınıyor vede bisi dicem para en kolay nasıl yaparım?
  • Lak biriktir, 1 lak 250 R. * lı yaratık kesersen ve şanslıysan iyi para kırarsın.
  • Mesleği değiştirebildim sonunda Anatem'leri öldürdükten sonra OB Tristan'mı ne ona gidip onay alıp tekrar Deneb'e gitmek gerkiyomuş ^^ Güzel oyun ya sardı beni... Quest sıkıntısı yok hiç olmazsa ve quest basit...
  • ben oyunu indirdim yükledim ama şu anda serverler kapalı sanırsam "Can't connect to uptade server" uyarısını alıyorum sizlerdede varmı acaba bu problem??
  • Bu arada Twin Dirk'leri nerden bulabilirim?

@Abstract ne yazık ki ben cvp veremicem evde değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abstract

ben oyunu indirdim yükledim ama şu anda serverler kapalı sanırsam "Can't connect to uptade server" uyarısını alıyorum sizlerdede varmı acaba bu problem??

evt serverlar kapandı sabah

bende bu gün başladım guild arıyorum bi arkş guild kurdum demişdi varsa öle türk guildi girmek istiyorum
  • arkadaşlar ben oyunu bıraktım ama isteyene şifremi verebilirim id ve şifremi isteyen bana pm atsın (karşılığında hero veya silkroad charı werirseniz sewinirim)
    CHAR:20lvl,Asura,Male
    PET:Bloody Poultry,lvl11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artix -- 8 Kasım 2006; 20:54:51 >
  • cogu zeki arkadasimiz kendi bilgisayarindaki problemi oyuna camur atarak gösteriyor herkezde bu yorumlara bakarak oyunu indirmiyor yahu gerekli bilgi verilmiyormuş daha oyun çıkalı kaç gün oldu medyum mu millet oyunu anında caksın sen oyunu ögrenmek için caba sarfetmessen sadece bakıp cıkarsın bu her oyun için sana böyle gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X_Sheitan_X

kartlar haywan çağırmak için

hayvanlar süreli mi?
  • arkadaşlar oyunu yükledm ama patch olayı imkansız duruyo manuel patch nasıl oluyo bilen var mı?
  • JP sıkıntısı çekenlere iki tavsiyem war. Orjinal siteden öğrendiklerime göre stamina da gelen jp yi etkiliyor. Şöyle ki : Eğer full staminayla oynarsanız yaratık size daha fazla jp veriyor. İkincisi jp leri daha ziyade j-lvl için değil de skill almak için kullanın ve her skilli açmayın bi silah seçin onda ustalaşın. Orjinal siteden alıntıdır.
  • binek hayvan 6 saat süreli dierleri süresiz
  • arkadaşlar bu pantera cartları felan nasıl kullanılıyo acaba. sanırım gidip opud yakalamamız gerekiyomuş ama nasıl yakalandığını çözemedim. bilen birisi yardım edebilirmi? şimdiden teşekkürler.

Saygılar...
  • rappelz da bugün yeni bir server acılmıstır ismi 'Lydian' yeni baslayacakların bu server a girmesini tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.