Şimdi Ara

Rappelz Online (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Error!
    Please use another email with different domain name as you might not be able to receive the activation email using your chosen email service provider

boyle bi hata veriyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: destino29

beyler acc alamıyorum

Error!
    Please use another email with different domain name as you might not be able to receive the activation email using your chosen email service provider

boyle bi hata veriyo...

uzantısı diğerinden başka olan bir mail adresini vermeyi dene.
  • arkadasLar tortus serverında oLan varsa goruseLim nickim sokakkedisi saygıLar...
  • yoq mu oynayan arkadasLar ?? saygıLar...
  • ben PvP serwer ındayım lv lım 19 ama fazla girmiorum
  • bu arada oyun beta testing
  • ya ben guild kurdum nası join yapcam ve nası simge koycam bilmiorum bilen warsa sölesin
  • 20. lvl armorlar nasıl geliştirilitor bilen varmı. Blacksmith de upladım, armor hala aynı değerde, birde o kadar para verdik.
  • ya bu oyunu indirdim 2 kere denedim 1. de net gitti kaldığı yerden devam etmiyormuş %97 den gitti
    neyse yenden başladım bu sefer devam eden yerden indirdim de buda patch siz çıktı
    fakat oyunun patch server ı berbat denecek kadar yavaş
    3 kere yeniden başlamak zorunda kaldım ve kaldığı yerden devam etmiyor
    8kb la 100mb indirmeye kalkıyor ve ne kadar sürecek bilmiyorum :)
  • arkadaşlar bu oyunu indiricek limitli net kullanıcılarına söylüyorum !!
    bu oyunun ömrü 2 ay sonra biter
    ne kadar kötü hizmet verdiklerini tahmin bile edemezsiniz
    patch programı kaldığı yerden devam etmiyor ve 5-6kb ile indiriyor oda yetmiezmiş gibi en ufak bi net dalgalanmasında patch donuyor yendne başlatıyorsunuz

HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM DENEMEYE BİLE DEĞMEZ.
  • arkadaşım bi kere o tamamen senin oyunu indirdiğin siteye weya senin internet hızına bağlı yani bu yüzden oyunu suçlamanın alemi yok
  • 20 lvl armorlar nasıl geliştiriliyor arkadaşlar. 82 armor var, lvl 2 yaptım hala 82 armor var. Deli oalcağım.
  • silkroadda 2 tane lvl 70 full str char kasmıs bırı olarak soyluyorum oyun bence guzel ve sro dan sonra suan bunu oynuyorum. daha ıyı bır oyun cıkana kadar da devam edıcem. pvp serverındayım nıckım KingOfTurks lvl 25 ım gelmek ısteyene yardımcı olurum...
  • ya abiler guilde nası adam alıyoruz we nasıl simge yerleştiriyoruz
  • bu insanların yanında dolasan panter leri nasıl cıkarıyoruz empty gibi bir seyler diyor anlamadım yardım edin
  • yeni server Yeti kuruldu ben ordayım herkesi beklerim PVP server ında holy W. dum oyun bana onun icin sıkıcı gelmis bu server da Dark Magi actım kasması cok zevkli
  • pve serverini biraz anlatsana belki bende gelirim hiçbişekilde pvp yapamıyomusun arenadamı yok yoksa eger bu kadar kasmanın ne anlamı var ben pve ye gelirsem cleric gelirim buyuk ihtimal
  • 6 Saat boyunca patch yaptığıma değdi doğrusu... Ama tek sorun meslek değiştiremedim 10/10 lvl lar ama bir türlü job değiştiremiyorum... Akşama eve gidince sorunu SS'li olarak buraya koyarım yardım edecek biri olursa (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

6 Saat boyunca patch yaptığıma değdi doğrusu... Ama tek sorun meslek değiştiremedim 10/10 lvl lar ama bir türlü job değiştiremiyorum... Akşama eve gidince sorunu SS'li olarak buraya koyarım yardım edecek biri olursa (:

job değiştirme için görev alıyosun. tristan diye bi adam var ona gidiyon. 3 tane anathema kes diyo. kesiyon gelir gelion sonra job npc sine gidiyon işte job un. lvl 10 dan sonra ornitolara binebiliyosun
  • oahahoahoa karakteler cok ama cok sexy bide bisi dicem bu oyun kalkmaz dimi

bide online olmayan versyonu warmısss
    quote:

Orjinalden alıntı: bufferking

pve serverini biraz anlatsana belki bende gelirim hiçbişekilde pvp yapamıyomusun arenadamı yok yoksa eger bu kadar kasmanın ne anlamı var ben pve ye gelirsem cleric gelirim buyuk ihtimal

bisi decem sen knight ı bırakma lxn knight dısında oyun oynama s.. git knight oyna gıcık etme insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 7 Kasım 2006; 0:01:00 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.