Şimdi Ara

Rappelz Online (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lydianda başladım lvl 10 oldum.Şimdi anathema görevini yapmam gerekiyor ama bir türlü bulamadım bu anathemaları...
  • bu oyuna hala devam eden varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

bu oyuna hala devam eden varmı ?

bi ara bırakmıştım yeni char açıp yine başladım
  • O ZAMAN SENDEN bi ricam olcaktı oyunla ilgili biraz ss atablir msin bir de kendi orjinal sitesinden client download etmem yeterlimi manual patch fln diyo millet bi aydınlatırsan beni sewinirim
  • yaw ben bu oyuna yeni başladımda ingilizcem biraz kıt ilk qoest te mastery lvl i 0 dan 1 e çıkar diyo bunu nasıl yapıyoruz
  • ARKADASLAR Pantera serverında SpadeS guildini kurdum katılmak istiyen arkadaslar bana pm atsın nickim oOttOo
  • Arkadaşlar bu oyundaki cart'lar, bazı itemlerin (defans Cube, pig,gold pig...v.s gib) ne işe yaradığı, cart ların lvl ını nasıl arttıracağımız gibi konularda geniş bilgi verebilecek arkadaşlar varsa anlatabilirmi?...yada bununla ilgili bir açıklayıcı site varmı.....
    yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler....
    Böyle güzel bir oyun neden halen üst konu olmuyor anlamadım..oynayanlar az galiba..
  • oynayanların arasına bende katıldım diyebilrim.şu an patchleri yapıyor yeni açılan serverda başlamayı düşünüyorum.
  • beyler oyunu daha once oynadim fakat sildim tekrar basliyacaktim rappelz epic3 u yukle dedi bende ki eski client ti heralde internet ten epic 3 u indirdim simdi de update yapmiyo cant connect to update server diyor acaba serverlar mi kapali yoksa benim bilgisayar static ip ve torrent indiriyordum eskiden ama portu kapattilar artik torrent te indiremiyorum acaba port u kapatmalari bu oyunu update etmeyi de etkiliyoer mudur
    su an update edebilen varsa bilgilendirebilir mi beni acaba
  • arkadaşlar bende oyunuorum lyndian da asura yım striker im ve lvl 12 oldum nick eriha ancak şunu anlamadım şu evcilleştirme işlemini okudum ancak cartlardan bahsedior bu kartlar 1 kartmı yoksa 6 kartın birleşimiyle mi oluşturulucak???

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 10 Nisan 2007; 19:59:36 >
  • oyunu indiriyorum şuan 1 gb diyo daha 17 mbda :S pvp olayı fln nasıl?
    edit1: şuan 1.13 of 1.29 gb oldu bakalım :D kaç saat sürdü bu bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Nisan 2007; 1:51:09 >
  • cevap verebilecek varmı acaba bende panther card ve unit card var panther card belliki pet kartı şı ama evcilleştiremiorum taming skill i var ve yaratıklarda kullanamıorum ne yapmam lazım nick eriha lvl 15 asura strider im

çözdüm bu arada panthera(pvp) serverina geçtim daha bugün başladım lvl 16 yım lvl 9 pantheram var nick 3riha oyunda party kurarak çok kolay kasılıo ama yabancılarla da bi yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 14 Nisan 2007; 21:06:13 >
  • bu patch ne böle ya benim pc olmadık yerde resetde atıyor gitmesin bosa şimdi? yokmu manuali bunun ne saçmalıktır bu ya
  • Ewt Arkadaslar Bu Patchleri ManueL olarak Nasil yukleyebiliriz ? ? =(
  • Bahamut serverindeyim. lvl 32 Asura DM.Nick THEDARK.Bu servere girerseniz yardımcı olabilirim.İyi oyunlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sercan_V

Ewt Arkadaslar Bu Patchleri ManueL olarak Nasil yukleyebiliriz ? ? =(

Patchleri manuel yükleme şansın yok.
  • ya selam ben yeni başlıcam launcher yükleniyor şimdi hangi server i seçicem siz yardımcı olurmusunuz bana hangi ırkı seçicem hiçbişi bilmiyorum
  • indirmeyi dusunuyodum ama sanirim oyun hala toparlanamamis pach ler buglar vs baya cok heralde kimse övmüyor mu bunu
  • oyunu açıyorum ancak receiving updated information diyor snra tak diye time out diyo bi türlü yapamadım beceremedim ne yapabilirim acaba????????????
  • -----------MUTLAKA OKUYUN OYUNA YENİ BAŞLAYAN VE YA BAŞLAYACAKLAR İÇİN BİLGİLER -----------

KONU : KARAKTER SEÇİMİ , KARAKTER ÖZELLİKLERİ , KASMA TEKNİKLERİ , KARAKTERLERİN PÜF NOKTALARI. GEL VATANDAŞ TÜM GERÇEKLER BURDAA :) ::::::::::

Arkadaslar ben oyunu epic 3 deyken baya oynadim Oyuna diyecek yok muhteşem ötesi ve ya varsa daha ilerisi diyebilirim. Bildiğim kadariyla bişeler anlatayım. Ben de oyuna bu ay bitince tekrar başlayacağım. Şimdi manual patch dedikleri şey şu. Bilgisayarlarında epic 3 clienti olanlar patch ile epic 4 e geçiyorlar. Bu kolay bir patch deil. Epic 4 e gecmek demek oyunu baştan yenilemek gibi bişey. Belki oyun içinde bunu çok fazla göremiyorsunuz ama en azından 400 500 mb ek geliyor. >>1-Herneyse Patch atarken hata vermesi ve ya patch e başlamamasi durunda ya başka bir gun dene derim ya da epic 4 clientini indirmeni tavsiye ederim yalniz tavsiyeme gun gecmeden bak onumuzdeki ayın basinda indir bence. Çünkü boyutu biraz tuzlu :) ( 1.7 gb) >>2- Şimdi gelelim diğerine arkadaslar silahlar şöyle Eğer bow kullanmak archer olmak istiyorsanız Fighter açmanizi önerrim. Fighterlar bow kullanmada oyunun en usta charı durumundadır. Mag acacaksanız :S pek fazla önermem en başta seri kasabilirsinz ama lwl 30+ dan sonra Artk normal kasmayacaksınız Dungeona gideceksiniz ve 8 kişilik partler halinde kasacaksınız magelerind efansları çook azdır ama buna rağman damageleri en yüksekler arasındadır. Yani bud emek oluyorki siz dungeonda canavara attck yapınca direk sizin ustunuze gelcektir ve dungeondaki canavarları asla kucumsemeyin en iyi tankerin(yani fighter(gaia)ve ya Holy Warrior(Deva)) bile healersiz 1 canavara dayanmasi zordur.Bu yüzden 8 kişili partler kurulur. Ortam harikadir aksiyon durmaz. >>>3-Gelelim HW(deva)'a Bu charlar bence harika striderlar gibi 2 elinde silahla savaşabilirler. Bu onlara şu özelliği verir. Hem yüksek damage hem hizli hit hem de super defans. İnsan bi chardan baska ne isterki. >>>4- Şimdi striderlar(asura)da bu normal defans(kotu de deil iyi de >uğraşirsan sıkı bir defans elde edersin) ve sıkı attck sert ve seri attck anlamina gelir. Oyunda cok tercih edilen bir karakterdir. >>5- Cleric Ben bu charlara bayılıyorm:D Dungeonların yıldızları bizim can dostumuz ki zaten hayatımızı kurtaran tek varlık olarak mukemmel Healerlar. :D (Asla partysiz kalmazlar dungeonlarda her zamn yerleri açıktır.) >>6- Kahuna( Gaia larin healerlari) Buff yetenekleri gayet güzel olmasina rağmen heallari hp yi yavaş dolduruyor. Yani örnek 60 sn ye boyunca 8 sn yede bir 100 hp diyelim(şu an ta hatirlaiyoru bunu salladim) Defansları berbat :S Bence pek tercih etmeyin bu charla yapılan tek şey soloda heal yapabildii için hem yakın savas hem de heal la lag yoska rahat kasarsınız.(Defans için çok uğraşmak gerek). >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GALİBA TÜM CHARLAR BU KADR BU AYIN SONUNDA BEN DE TEKRAR BAŞLAYACAĞIM OYUNA. 2 CHARIM VAR 1--- 49 LWL KAHUNA.. 2--- 40 LWL HOLY WARRİOR

UMARIM YAZDIKLARIM İŞİNİZE YARAR. HEE ŞUNUDA EKLEYEYİM :::

NOTTT: ŞİMDİLİK SEVDİİĞİNİZ OYNAMAK İSTEDİĞİNİZ KARAKTERİ AÇIP OYUNU ÖĞRENİN EPİC 4 İLE BİR MÜJDE 50 LWL DE AYNI IRKTAKİ DİĞER CLASS I SEÇEBİLİYORUSNUZ. MESELA KAHUNANIZ VAR 50 LWL YAPTINIZ ORANIZDAN BURANIZDAN TER AKTI AMA YAPTINIZ. :D >>>ARTIK KAHUNAN IZI FIGTER A ÇEVİREBİLİRSİNZ..... :D

----SORUSU OLAN ARKADAŞLAR YAZSINLAR ELİMDEN GELDİĞİ KADR YARDIMCI OLMAYA ÇALISIRIM--

İYİ OYUNLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastx -- 27 Ağustos 2007; 10:49:25 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.