Bildirim
rapidshare den indirme yapacak program??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
CryptLoad u kullanıorm ben ama bi arkadaş başka bi program daha önermişti de forumda adını unuttum
_____________________________ -
CryptLoad ben kurum ama bana biraz karmaşık geldi . Universal Share Downloader i
bi deneyeyim bakalım teşekkürler yorumlarınız için
arkadaşlar rapid şuan şifre olayını felan boşladı bildiğiniz bi program varmı indirme yapabileceğim otomatik olarak geceleri sabaha kadar indirmesini istiyorum .
Ben sistemimde JDownloader" kullanıyorum.Çok güzel bir program tavsiye ederim.Tek yapmanız gereken linkleri eklemek.Gerisine karışmanıza gerek yok.Arkana yaslan indirsin._____________________________ -
CryptLoad İstediğin işi yapabilecek en basit program. forum da linkleri olması lazım. Tavsiye ederim. _____________________________ ooosmann -
JDownloader
-
download maneger _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: boldshark
USD (Universal Share Downloader v1.3.5.1)
sorunsuz
Cryptload dan ne farkı var?
Sonuçta herhangi bir durma sonucunda devam etmez ikiside._____________________________ 
├ Oneplus 9R ┤
Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana) -
USD (Universal Share Downloader v1.3.5.1) programı Cryptload 'ta göre cok daha hızlı guncelleştiriyor..
Ben suan USD ile cekiyorum ..
Not: Cryptload bazı sürümlerine virus enjekte etmisler dikkatli olun.!!!_____________________________ -
USDownloader
JDownloader walla sadece rapid değil youtubeden bile dosya indirio.. _____________________________ -
Biraz araştırma yapıp öyle konun açılmasını tavsiye ederim.
Buyrun bu sana yardımcı olacaktır eminim.
http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/mpage_1/key_//tm.htm#26833070_____________________________ YAĞMUR_YÜREKLİM
SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: mad_tramp75
http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/mpage_1/key_//tm.htm#26833070
konuların açıldıklara tarihlere bakıldığında, chingachgook isimli üyenin, bu konu açıldıktan sonra o paylaşımda bulunduğu görülüyor_____________________________ -
quote:
quote:
konuların açıldıklara tarihlere bakıldığında, chingachgook isimli üyenin, bu konu açıldıktan sonra o paylaşımda bulunduğu görülüyor
Pardon burada bir yanlış anlaşılma oldu galiba çünkü bu konu ile ilgili bir çok topiç açıldı ben onları diyordum ki arama yapılıp ordan öğrenebilirdi diye. peşine de chingachgook arkadaşımızın vermiş olduğu topiçin linkini koydum.
Yoksa o linki söylemiyordum arama yapılsın diye.
Şimdi anlatabildim mi acaba?_____________________________ YAĞMUR_YÜREKLİM
SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!!
-
quote:
quote:
quote:
konuların açıldıklara tarihlere bakıldığında, chingachgook isimli üyenin, bu konu açıldıktan sonra o paylaşımda bulunduğu görülüyor
Pardon burada bir yanlış anlaşılma oldu galiba çünkü bu konu ile ilgili bir çok topiç açıldı ben onları diyordum ki arama yapılıp ordan öğrenebilirdi diye. peşine de chingachgook arkadaşımızın vermiş olduğu topiçin linkini koydum.
Yoksa o linki söylemiyordum arama yapılsın diye.
Şimdi anlatabildim mi acaba?
oke
orası öyle...özellikle geçen sene, ked, köpeksiz kodlar kullanılırken, internet bölümünde de USDownloader'ın kullanımı detaylı şekilde anlatıldı...konu açmadan önce arama yapılması gerekir tabi ki...ancak bazen (bu konu için söylemiyorum), kullanılan başlıklardan dolayı, arama özelliği yetersiz kalbilitor da..._____________________________
-
Evet haklısın katılıyorum sana.
Mesela ben bir şey aramak istediğim de arama butonu bana pek verimli olmuyor.
ilgisiz bir çok şey buluyor.
Neyse sorun çözüldüyse problem yok!_____________________________ YAĞMUR_YÜREKLİM
SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!! -
CryptLoad
Jdownloader ı tek geçerim,cryptload kullandım JD daha iyi bana göre. Ayrıca Mega,Netload dan gayet iyi hızda çekiyor free olarak.
Linkleri gruplama özelliğide çok güzel, keşke orbit ve flashget de olsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 1 Ekim 2008; 14:50:45 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler