Şimdi Ara

Rapid sorular ve önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlar Rapid hakkında bir kaç sorum olacak.. bu rapid den alınan aylık, 3 aylık yıllık vs vs prremium accauntları aynı anda bir kaç kişi kullanıp down load yapabiliyor mu? yoksa eskide interente bağlanırken kullandığımız aynı dial up şifresi gibi aynı anda sadece birisi mi kullanabiliyor???

birde eğer kullanılabiliyuorsa aylık veya daha fazla üyelikleri sağlam arkadaşlarla bir kaç kişi ortak olarak alalım ve günün saatlerini bölüşerek kullanalım... bu öneriye sıcak bakanlar var mı veya başka önerileri olan???

• bence olmaz çünkü rapid den günlük 3gblık limit var..
  • If we see that an account is used by many people, we will close it without warning...

yukarıdaki cümle r a p i d s h a r e den alıntıdır... anlamı :Bir hesabın birçok insanlarla kullanılmış olduğunu görürsek uyarma olmaksızın onu kapatacağız

diye bir uyarı yazmışlar.. ayrıca şu an rapid alan 8000 puana bedava sahip oluyor.. bu puanı 10000 tamamlayınca 1 aylık rapid kazanılıyor..

puan kazanımı premium hesabını kullanarak 1 mb tan büyük linkleri upload yapıp,bu linklerin premium hesabı OLMAYANLAR tarafından indirilmesini sağlamak.. sadece (20-30 kb indirilmesi yetiyor..hepsini indirmesine gerek yok)..her ip si değişik kullanıcı her farklı linke tıklamasında 1 puan kazandırıyor... aynı ip sadece aynı linke günde 1 defa tıklarsa puan kazandırıyor.. aynı günde ikinci defa tıklarsa o puan kazandırmıyor..

ayrıca paypal hesabım var.. isteyene bir aylık rapid 25 ytl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E3350EF5 -- 10 Ağustos 2006; 19:04:46 >

• Aynı anda log-in olmazsanız sorun yok.
  • Benim kotam kadar günlük limit..
    quote:

Orjinalden alıntı: danazor1

bence olmaz çünkü rapid den günlük 3gblık limit var..
  • bi hesabı 2 kişi kullanırsa hiç bir sorun olmaz
    eğer daha fazla kişi ( ne bilim 4-5 vs ) kullanırsa
    otomatikmen bloklar hesabı
  • bu arda 3GB limit olduğunu ilk kez burada duydum gerçekten premium dada bu limit var mı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet limit var
  • hayatımız limit
  • Her gün 3 gb ekleniyor, en fazla 15 gb oluyor. Yani 5 gün bir şey yüklemezsen 15 gb'a çıkıyor limit; ama 6. gün de yüklemezsen artık artmıyor. Aslında yetiyor 3 gb, az gibi gelmesin...
  • tamam anladım siteye girdim iyice araştırdım, dediğiniz gibi en fazla birikerek 15 e çıkıyormuş, sonrası yanıyormmuş, evet aslında günlük 3gb fenada değil hani (benim gibi premüumu olmayan biri için çok bile )

bu arada sadece paypal ödememi kabul ediyor bu site bir ara bazıaları kredi kartıyla alışveriş yapılıyor diyorlardı... öyle bir şey yok mu?
  • Paypal da zaten kredi kartıyla alışveriş sayılır. Ama direkt olarak da kredi kartıyla yapılıyor(du). Geçenlerde o opsiyonu kaldırmışlar. Ama tekrar gelir diye tahmin ediyorum...
  • arkadaşlar tam olarak bilmiyorum ama deneyimimi anlatiim
    rapid share sanırım aynı anda login olmaya izin veriyor ama aynı anda download yapmaya izin vermiyor.
    hemde tüm indirdiğin bilgisayardaki ip numaralarını kaydediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimistic
    .......

Zaten rapid'den alınca aylığı 10 Euro, niye sana 25 YTL verelim ki!
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian

quote:

.......

Zaten rapid'den alınca aylığı 10 Euro, niye sana 25 YTL verelim ki!

Arkadaş komisyon alıyor galiba...
  • quote:

diye bir uyarı yazmışlar.. ayrıca şu an rapid alan 8000 puana bedava sahip oluyor.. bu puanı 10000 tamamlayınca 1 aylık rapid kazanılıyor..

puan kazanımı premium hesabını kullanarak 1 mb tan büyük linkleri upload yapıp,bu linklerin premium hesabı OLMAYANLAR tarafından indirilmesini sağlamak.. sadece (20-30 kb indirilmesi yetiyor..hepsini indirmesine gerek yok)..her ip si değişik kullanıcı her farklı linke tıklamasında 1 puan kazandırıyor... aynı ip sadece aynı linke günde 1 defa tıklarsa puan kazandırıyor.. aynı günde ikinci defa tıklarsa o puan kazandırmıyor.

bu puan olayı iyi ama işte oraya 2000 kişinin indireceği bir dosyayı atmak zor iş ama havadan bri aylık üyelik hiçde fena değil...

• ali kırcanın videosunu at 10000 kişi de indirir
  • ben de şeyi sorayım, bi yerde okumustum ama bulamıyorum
    ticket'ı beklerken geçen saniyeleri direk "0" yapan bi yöntem vardı, hatırlayan, bilen var mıdır?
  • Arkadaşlar rapidde arama yapan sitemin adresi neydi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

Arkadaşlar rapidde arama yapan sitemin adresi neydi??

www.rapidreactor.net çok geniş rapid linki arşivi vardır davetileri forumda dagıtlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.