Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sayfada torrentfreak'te ve ardından heryerde yayılan haberleri yalanlıyorlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

quote:

sevgili arkadaşlar,

Şu anda vodafone 3g modem ile internete bağlanmaktayım. 2 yıldır rapid premium hesabım var ve sorunsuz olarak download yaparken şu an sorunlar yaşamaktayım. 3g modem ile 3 gün rapidden dosya indirdikten sonra şu an indirdiğim her dosya %99'da takılıyor. Diğer paylaşım sitelerinden indirme girişimlerim de aynı şekilde sonuçlanıyor. Free download manager, flashget veya orbitte hatta mozillanın kendisiyle bile indirmem farketmiyor. İnternette soruna çözüm bulamadım. Böyle bir sorunla kaşılaşanınız var mı?

Virüs programı veya benzeri şeyler kullanıyorsan sorun bundan olabilir

evt nod32 varsa onu sil düzelir

Ben uzun süredir Nod32 kullanıyorum. Hiç böyle birşey başıma gelmedi

Arkadaşlar antivirüs programlarının hepsini sildim sonuç aynı yine %99 da takılma. İngilizce her türlü arattım google'da başına gelen çok insan var çözüm yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

evet ayarlar kısmında puanlarımı TRAFFICSHARE e otomatik dönüştür gibi bi secenek var. Onu tıklarsan
    otomatik ceviriyor. ( 120 prem puan = 1 gb)

O işte zararlı çıkan biziz ama. 120 prem puana ~1.8 Gb olsa normalde.
  • bu n dems rapıd ya
    quote:

False reports confuse RapidShare customers

March 29, 2010
    During the last couple of days some e-mails created confusion, imputing illegal activities to the recipients and stating that RapidShare was collecting data against the Privacy Policy for legal purposes. The e-mails also advised the users to seek legal council. These emails are faked and did not originate from us. If you have received such a message, please contact our support, because your Premium Account might have been "phished". The fake e-mails are sent to keep you from contacting us.

In fact, nothing has changed at RapidShare over the last days. We are still not collecting any information about which user downloads which files. We are still successfully fighting in court against requests to open or scan our customers' files, be it by our staff or by use of content recognition technologies. We are still defending data privacy rights on the internet.

Of course, you still have to comply with our terms and conditions. If content owners bring to our attention that some of our customers have obviously distributed pirated copies of their content repeatedly or at a large scale, we reserve the right to close these accounts without previous notice.

• ya birileri size illegal sebepler yuzunden uyeliginiz donduruldu diyip sizden şifre bilgileri felan istenir inanmayın diyor. AMa biz indirilen tum dosyalrı
    izliyor ve gelen talepler ile gerekenleri siliyoruz. Bizim icin en oncelik yasal yaptırım ve legal haklardır... felan fişman
  • boş boş konuşuyolar işte bende bizi sevindirecek bi haber geldi diye bakıyordum peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: diclehana

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

quote:

sevgili arkadaşlar,

Şu anda vodafone 3g modem ile internete bağlanmaktayım. 2 yıldır rapid premium hesabım var ve sorunsuz olarak download yaparken şu an sorunlar yaşamaktayım. 3g modem ile 3 gün rapidden dosya indirdikten sonra şu an indirdiğim her dosya %99'da takılıyor. Diğer paylaşım sitelerinden indirme girişimlerim de aynı şekilde sonuçlanıyor. Free download manager, flashget veya orbitte hatta mozillanın kendisiyle bile indirmem farketmiyor. İnternette soruna çözüm bulamadım. Böyle bir sorunla kaşılaşanınız var mı?

Virüs programı veya benzeri şeyler kullanıyorsan sorun bundan olabilir

evt nod32 varsa onu sil düzelir

Ben uzun süredir Nod32 kullanıyorum. Hiç böyle birşey başıma gelmedi

Arkadaşlar antivirüs programlarının hepsini sildim sonuç aynı yine %99 da takılma. İngilizce her türlü arattım google'da başına gelen çok insan var çözüm yok :(

arkadaslar bu sorun 2 gundur beni ugrastiriyor. 99%-da takilip kaliyor. rapid premium uyeligim var anti-virus programini (kaspersky) kapatiyorum ama yine 99-da kaliyor.

• bu konuyla ilgili rapidin cevabi :
    quote:

Hello,

Speed or Download issues can be caused by:

- Limitations by Network Administrators
    - Settings of Security Software
    - ISP limitations or bottlenecks
    - Browser settings (Cookies/Cache handling)
    - Problems with Downloadmanager

Unfortunately these points can not be supported by RapidShare.com

We have enough bandwidth capacities to handle all customer requests with high
    speed.
    We do not have any filters applied to reduce the bandwidth usage for Premium
    Users.

We hope this information will help you resolve the problem you are having.

Best regards,

Denny
    RapidShare Support

RapidShare AG
    Gewerbestrasse 6
    6330 Cham
    Switzerland

Tel: +41 41 748 78 80
    Fax: +41 41 748 78 99

Web:http://www.rapidshare.com
    Email: support@rapidshare.com

Dies ist eine vertrauliche Nachricht und nur für den Adressaten bestimmt. Es
    ist nicht erlaubt, diese Nachricht zu kopieren oder Dritten zugänglich zu
    machen. Sollten Sie irrtümlich diese Nachricht erhalten haben, bitte ich um
    Ihre Mitteilung per E-Mail oder unter der oben angegebenen Telefonnummer.

This message is confidential and intended for the recipient only. It is not
    allowed to copy this message, or to make it accessible for third parties. If
    you are not the intended recipient, please notify the sender by email, or by
    the above telephone number.

• sizin probleminiz 3g modemden kaynaklanıyor.normal internetle deneyince iniyormu rapidden?
  • Chip Online haberi:

Rapid.share'den korsan önlemi

Ücretli ve ücretsiz kullanım seçenekleri olan Rapid.share yasal dosya paylaşımı yapanlar için yararlı bir araç. Ancak bu aracı korsan dosya paylaşmakta kullanan büyük bir kullanıcı kitlesi de var. Hatta bu dev dosya paylaşım sitesinin trafiğinin çok büyük bir kısmının korsan paylaşımlar tarafından oluşturulduğu bilinen bir gerçek.

Ve Rapid.share, şimdi korsanlar için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Eğer bu adım beklendiği gibi olursa, kullanıcıları şaşırtacağına hiç şüphe yok. Peki ama nedir bu adım? Yasal içerik sahiplerinin uğradığı gelir kaybına karşı, korsan içerik indirmeye çalışanlar, ürünü ve içeriği yasal olarak satın alabilecekleri internet adreslerine yönlendirilecekler.

Rapid.share'in çöküşü olur mu?

Peki Rapid.share neden böyle bir karara imza atıyor? Rapid.share'in bu kararı almasında, karşılaştığı dev tazminat davalarının rol oynadığı konuşuluyor. Rapid.share sadece indirmeye çalışanları yönlendirmekle kalmayacak, korsan yükleyen kullanıcılar ise ban'lanacak.

Sonrasında Rapid.share'in eskisi kadar Premium hesap satıp satamayacağı da merak ediliyor. Hatta dev sitenin bu durumda inanılmaz bir biçimde gerileyeceğini tahmin etmek de pek zor değil.

Rapid.share için tek bir teselli var: Sitenin, yapılan yönlendirmelerden gelen satışlardan pay alması bekleniyor. Ancak alınacak payların ne getireceği, daha doğrusu kaybedilen gücü karşılayıp karşılamayacağı büyük bir soru işareti.

http://www.chip.com.tr/konu/rapid.share-herkesi-sok-etti_19144.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinox67 -- 30 Mart 2010; 0:14:58 >

• ohaaa opendns de rapid blok yedi
  • quote:

sizin probleminiz 3g modemden kaynaklanıyor.normal internetle deneyince iniyormu rapidden?

bende normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

ohaaa opendns de rapid blok yedi

Gayet giriyor.
  • valla bilmiyorum site bloklandı diyor giremiyorum
    indirme yapıyordum birden durdu
    dedim kesin şifre değişti siteye girmeyi denedim olmuyor
    site bloklandı yazısı çıkıyor
  • Bende opendns giriyor. Daha önce birisine daha olmuştu bu, rapid değilde başka bir site bir kullanıcıda bloklanmış görünüyordu, açtığı konuya gelen yorumlara göre diğer herkes girebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 30 Mart 2010; 1:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinox67

Chip Online haberi:

Rapid.share'den korsan önlemi

Rapid.share'in çöküşü olur mu?

Bu haberi ben de gördüm. Eğer illegal dosya yükleyen kişileri banlarsa, ne rapide upload yapan ne de rapidden download yapabilen kalacak. Bu kesinlikle sonları olur ancak bu güne kadar neyi yapamaz dediysek hepsini yaptılar umarım yapmazlar
  • Chip'in klasik kopyala yapıştır haberlerinden, torrentfreak'te görüp yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Bende opendns giriyor. Daha önce birisine daha olmuştu bu, rapid değilde başka bir site bir kullanıcıda bloklanmış görünüyordu, açtığı konuya gelen yorumlara göre diğer herkes girebiliyordu.

evet şimdi düzeldi
    niye böyle oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

ya birileri size illegal sebepler yuzunden uyeliginiz donduruldu diyip sizden şifre bilgileri felan istenir inanmayın diyor. AMa biz indirilen tum dosyalrı
    izliyor ve gelen talepler ile gerekenleri siliyoruz. Bizim icin en oncelik yasal yaptırım ve legal haklardır... felan fişman

Okuduğunuzu yanlış anlamışsınız sanırım. (İndirilen tüm dosyaları izliyoruz kısmı)

Kısaca çevirisi; "Son günlerde Rapid'in illegal aktivitelere karşı veri topladığına dair ortalıkta dolaşan e-mailler fake'tir ve bizimle bir alakası yoktur. Eğer bu tip bir e-mail aldıysanız phishing'e maruz kalmış olabilirsiniz. Bu tür e-mailler sizin bizimle irtibate geçmenizi engellemek için gönderiliyor.

Rapid'de hiçbir değişiklik olmadı. Hala hangi kullanıcının hangi dosyayı indirdiğine dair hiçbir veri toplamıyoruz. Hala mahkemelerde kullanıcıların yüklediği dosyaları açmaya veya taramaya karşı başarıyla mücadele ediyoruz. Hala internetteki gizlilik hakkını savunuyoruz.

Tabii ki kullanıcı sözleşmesindeki şartlara uymanız gerekiyor. Eğer hak sahipleri kendi içeriklerinin tekrarlarca veya büyük ölçeklerde illegal olarak dağıtıldığını bize bildirirlerse bu hesapları kapatma hakkımız vardır."

Özetlemek gerekirse önceki sayfada yazdıklarımdan farklı birşey söylememişler. Bazı insanlar neden inatla felaket tellalığı yapıyor anlamak mümkün değil. Rapid para, hediye vermiyor ancak karşılık gözetmeksizin yapılan paylaşımlarda hem hız bakımından, hem de içerik bakımından en iyisi hala Rapid bence. Ha kendim 1,5 aydır tek MB upload yapmadım, 120bin Free ve 900bin Premium puanım elimde kaldı ancak buna rağmen sadece download için hesap alacak olsam bugün yine Rapid hesabı alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 30 Mart 2010; 15:13:47 >

• Şunu unutmayın; Hiç kimse ama hiç kimse korsanın önüne geçemez. Başkada bir söz söylemiyorum nokta
  • 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.