Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
593.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berden

şu ana kadar hep rapid premium alıyodum. ancak saat 3-11 haricinde download yapılamıyor neredeyse, rapid kotası hep doluyor. neyse sizler daha iyi biliyosunuz zaten.
    benim sorum şu;
    rapid yerine hotfile premium almak mı daha iyi netload mı? forumlarda hangisi daha tercih ediliyo? özellikle hd sunumlar için.

kesinlikle netload önde,karşılaştırmak bile yanlış netload katlıyor hotfile ı
  • tam tersi hotfile netloadı katlıyor
    netload iyi bir site ama belirli bir müşterisi kullanıcısı var
    hotfile çok hızlı gelişti ve gittikçe büyüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

tam tersi hotfile netloadı katlıyor

hocam hotfile ı çok uzun süre kullandım (gerek normal gerek XXX olarak) iyi kötü fikrim var,netloadı yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve gerçekten hotfile ı katlıyor istatistiklere bakınca,hotfile ın ne uploader nede downloader açısından diğer sitelere göre bi avantajı var,paylaşımı yapılan ürüne göre değişir belki ama netload hotfile ın çok üstünde benim açımdan,son zamanlarda yaptığım paylaşım sadece yabancı diziler,oyun ve HD filmler,netload dan çok memnunum,hotfile linkleride veriyorum ama gerçekten zayıf kalıyor.sadece bugün lost S06E10 paylaşımını örnek vereyim rapid 4000 civarı,netload 1800 lerde,ve hotfile kaçta? 13(on üç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naylon branda -- 31 Mart 2010; 18:11:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: naylon branda

quote:

hocam hotfile ı çok uzun süre kullandım (gerek normal gerek XXX olarak) iyi kötü fikrim var,netloadı yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve gerçekten hotfile ı katlıyor istatistiklere bakınca,hotfile ın ne uploader nede downloader açısından diğer sitelere göre bi avantajı var,paylaşımı yapılan ürüne göre değişir belki ama netload hotfile ın çok üstünde benim açımdan,son zamanlarda yaptığım paylaşım sadece yabancı diziler,oyun ve HD filmler,netload dan çok memnunum,hotfile linkleride veriyorum ama gerçekten zayıf kalıyor.sadece bugün lost S06E10 paylaşımını örnek vereyim rapid 4000 civarı,netload 1800 lerde,ve hotfile kaçta? 13(on üç)

Hocam nası sitelerde paylaşım yapıosun öle sadece bi diziden 4000 rapid 1800 netload

Hotfilenin çok az indirildiği doğru bende uploadı bırakalı çok oldu hotfileye. XXX de iyi olabilr onu bilemicem.

• "Öle Sadece Bi Dizi" değil o, Lost
    Dünyada mlyonlarca fanatiği var, doğru zamanda doğru yerde konu açarsan anında sömürürler.
  • tek site değil hocam tabiki,sanırım 8 yada 9 siteye dağıtıyorum,ama geceleri baya geçe kalmak gerekiyor torrentten alıp yayınlamak için,önemli olan torrent e düştüğü gibi dağıtım yapabilmek,ilk açılan başlıklara daha fazla yorum girildiği için ve görüntüleme sayısı fazla olacağı için baştan kazanıyorsun zaten,LOST sabah 4 buçuk 5 gibi torrente düşüyor,4000 download çok değil aslında,hafta boyunca sürekli download ediliyor sadece rapidden 8000 i buluyor ortalama bir LOST bölümü on gün içinde
  • quote:

tek site değil hocam tabiki,sanırım 8 yada 9 siteye dağıtıyorum,ama geceleri baya geçe kalmak gerekiyor torrentten alıp yayınlamak için,önemli olan torrent e düştüğü gibi dağıtım yapabilmek,ilk açılan başlıklara daha fazla yorum girildiği için ve görüntüleme sayısı fazla olacağı için baştan kazanıyorsun zaten,LOST sabah 4 buçuk 5 gibi torrente düşüyor,4000 download çok değil aslında,hafta boyunca sürekli download ediliyor sadece rapidden 8000 i buluyor ortalama bir LOST bölümü on gün içinde

Anladım hocam "çalışan kazanır elması kızarır" hesabı
    Ben o saatlere kadr beklesem sabaha zombi gibi olurum heralde

Bide lost un yeni sezon linkleri çok çabuk siliniyo rapid ve netloadda da aynı durum. Sizde de öle mi?

• rapidin sömürücü kitlesi tabi uploader gibi terketmez bir anda ama
    indirecek bişey bulamıyacaklar yakın zamanda o zaman o sömürücülerde kalmayacak
  • arkadaşlar rapid hesabı açıp satsak ana hesap için bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

tek site değil hocam tabiki,sanırım 8 yada 9 siteye dağıtıyorum,ama geceleri baya geçe kalmak gerekiyor torrentten alıp yayınlamak için,önemli olan torrent e düştüğü gibi dağıtım yapabilmek,ilk açılan başlıklara daha fazla yorum girildiği için ve görüntüleme sayısı fazla olacağı için baştan kazanıyorsun zaten,LOST sabah 4 buçuk 5 gibi torrente düşüyor,4000 download çok değil aslında,hafta boyunca sürekli download ediliyor sadece rapidden 8000 i buluyor ortalama bir LOST bölümü on gün içinde

Anladım hocam "çalışan kazanır elması kızarır" hesabı
    Ben o saatlere kadr beklesem sabaha zombi gibi olurum heralde

Bide lost un yeni sezon linkleri çok çabuk siliniyo rapid ve netloadda da aynı durum. Sizde de öle mi?

rapidde çatır çatır siliniyor,ihbarcı çok.Netload da çok başıma gelmedi ama oda netload arşivim henüz çok büyük olmadığı için herhalde arşivi büyük arkadaşların dediğine göre netload da baya siliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar rapid hesabı açıp satsak ana hesap için bir sorun olur mu?

+1 Bende merak ediyorum bu konuyu
  • satın gitsin nasıl olsa bir işe yaramıyor diğer türlü
  • quote:

Hotfile'ın dezavantajı Affiliate listesinin olması.
    Netload ve Rapid linkini bırak Dünya'yı, Mars'tan bile indirsen hanene +1 yazılıyor.
    Ama Hotfile öyle değil. Çin ve Hindistan'daki herkes (neredeyse 2.5 milyar yapar) tutup senin linki indirse sana bir faydası yok.

O yüzden sadece listedeki ülkelerin forumlarında uğraşacaksın. Ya da çok uluslu bir forumsa, listedeki ülke kullanıcılarının senin linklerini görmesi için dua edeceksin.

Singapur, Japonya, B.A.E., Türkiye, AB ülkeleri, Rusya, Ukrayna, ABD ve Kanada dışında sadece amme hizmeti yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 31 Mart 2010; 21:28:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Netload ve Rapid linkini bırak Dünya'yı, Mars'tan bile indirsen hanene +1 yazılıyor.
    Ama Hotfile öyle değil. Çin ve Hindistan'daki herkes (neredeyse 2.5 milyar yapar) tutup senin linki indirse sana bir faydası yok.

O yüzden sadece listedeki ülkelerin forumlarında uğraşacaksın. Ya da çok uluslu bir forumsa, listedeki ülke kullanıcılarının senin linklerini görmesi için dua edeceksin.

Singapur, Japonya, B.A.E., Türkiye, AB ülkeleri, Rusya, Ukrayna, ABD ve Kanada dışında sadece amme hizmeti yaparsın.

Pm attım dostum bakarsan sevinirim

• HD film olayında hotfile'ın adı dahi geçmiyor, rapid ve netload mirror olarak veriliyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

doğru
    ama rapidden indirilenler bizim değil rapidin hanesine +1 yazıyor

• 1,5 saat sonra rapid'den 4 yıllık hesabımın premium'u bitiyor. Sizce ne yapayım? Hotfile'dan denemelik bir aylık almıştım onun daha 1 haftası var ancak rapid'deki hızlara ulaşmak mümkün değil. 4Mbit ile rapid'de 550 ile çekerken hotfile'dan 300-350 arası.

Sizce rapid yeniden uploader'ları kendisine çekebilir mi? Uzun süreli premium uzatayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevaps -- 31 Mart 2010; 23:13:34 >
  • bi kaç gündür bazı yerlerde rapidin tekrar ödemeli sistemeli geçeceğini duydum pek ihtimal vermiyorum ama umut dünyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naylon branda -- 31 Mart 2010; 23:31:36 >
  • 1000 download a 3 euro (5 dolar) vermedigi surece asla ve asla rapid e geri dönmem. 1 ay para bekletiyor ve
    netload gibide degil, sildigi her dosya blocklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

1000 download a 3 euro (5 dolar) vermedigi surece asla ve asla rapid e geri dönmem. 1 ay para bekletiyor ve
    netload gibide degil, sildigi her dosya blocklanıyor

hocam 2 euro versin hatta 1.5 euro versin,yeterki para versin hesabımızı bilelim,rapidde indirtmek mesele değil
  • 
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.