Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Merhaba arkadaşlar extra 100 gb kota aldım fakat security lock aktif olduğu için bi türlü kullanamıyorum.

Bu arada hesabı iki kişi ortak kullanıyoruz arkadaşıma söyledim dün ödemeyi yapıp 100 gb aldırdım.

Fakat securitry lock şifresini unutmuş kayıtlı olan şifreside şirketteki outlook hesabı olduğu için bu gün bakamıyoruz securitry lock şifresine.

Rapide nasıl bi mail atmalıyımki bana securitry lock şifresini söylesin veya 100 gbı kullanıma açsın.

Yardımcı olursanız sevinirim.

deaktive yazan yere tıkla hesapta kayıtlı olan maile gider açma kodu

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

Merhaba arkadaşlar extra 100 gb kota aldım fakat security lock aktif olduğu için bi türlü kullanamıyorum.

Bu arada hesabı iki kişi ortak kullanıyoruz arkadaşıma söyledim dün ödemeyi yapıp 100 gb aldırdım.

Fakat securitry lock şifresini unutmuş kayıtlı olan şifreside şirketteki outlook hesabı olduğu için bu gün bakamıyoruz securitry lock şifresine.

Rapide nasıl bi mail atmalıyımki bana securitry lock şifresini söylesin veya 100 gbı kullanıma açsın.

Yardımcı olursanız sevinirim.

deaktive yazan yere tıkla hesapta kayıtlı olan maile gider açma kodu

Gidiyor fakat o mail şirketin maili outlook hesabı olduğu için ulaşamıyor bu gün kapalı şirket bugün de çok lazımdı yada yarına kalacak.
    Rapide mail atsak acaba çözerlermi bütün hesap bilgisini versem.

• hımm. bi mail at ozaman uygun bi dille anlat durumu şansını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

hımm. bi mail at ozaman uygun bi dille anlat durumu şansını dene

İşte o kadar ingilizcem yok malesef
  • zaten cevap 1 güne geliyor farkeden birşey olmayacak demekki senin için
  • artı olarak zaten rapid hesabın kayıtlı olduğu maili kaale alıyor..
  • O zaman bekleyeceğiz teşekkürler.
    Ayrıca rapid kayıtlı olduğu mail hesabını kaale alıyorsa mail adresi çalınınca herkes unutsun şifresini o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

Merhabalar,
    bende premium alıcam,ancak bi konu var:
    günlük limit 5 gb,tamam.Ben bazı günler pc'yi bile açmıyom.günlük limit hakkı kullamıyınca ölüyormu,yoksa o ay içerisinde 5x30 = 150 gb istediğimiz zaman kullanabilirmiyiz.

Maximum 25 GB 'ta toplanıyor.

Hmm,yok,iyi değilmiş o zaman
    ben hafta içi ilgilenemiyorum,hafta sonları full asılırım diye düşündüm,
    malum bluray-true hd filmler bazen 40-50 gb'yi buluyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Merhabalar,
    bende premium alıcam,ancak bi konu var:
    günlük limit 5 gb,tamam.Ben bazı günler pc'yi bile açmıyom.günlük limit hakkı kullamıyınca ölüyormu,yoksa o ay içerisinde 5x30 = 150 gb istediğimiz zaman kullanabilirmiyiz.

Maximum 25 GB 'ta toplanıyor.

Hmm,yok,iyi değilmiş o zaman
    ben hafta içi ilgilenemiyorum,hafta sonları full asılırım diye düşündüm,
    malum bluray-true hd filmler bazen 40-50 gb'yi buluyo.

Rapidde Gece 3 den sonra indirisen kotana %10u yansır.

Yada Netload üyeliği alabirsin Bluray filmlerde baya yaygın.

• quote:

O zaman bekleyeceğiz teşekkürler.
    Ayrıca rapid kayıtlı olduğu mail hesabını kaale alıyorsa mail adresi çalınınca herkes unutsun şifresini o zaman

aynen öyle.. nasıl inandıracaksın rapidi mail adresinin çalındığına?

şöyle bir durum daha var, eğer şu an hesabın mailini değiştirirsen çalınma durumlarında yine rapid hesabın açılmış olduğu ilk mail adresini kaale alıyorlar. o yüzden tavsiyem kalıcı bir mail adresi ile hesap açın.. yarın öbürgün işten ayrılmış olsan o maili bir daha kullanamayacağın için mağdur olabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

quote:

O zaman bekleyeceğiz teşekkürler.

aynen öyle.. nasıl inandıracaksın rapidi mail adresinin çalındığına?

şöyle bir durum daha var, eğer şu an hesabın mailini değiştirirsen çalınma durumlarında yine rapid hesabın açılmış olduğu ilk mail adresini kaale alıyorlar. o yüzden tavsiyem kalıcı bir mail adresi ile hesap açın.. yarın öbürgün işten ayrılmış olsan o maili bir daha kullanamayacağın için mağdur olabilirsin..

Çok teşekkür ederim hocam
    Saygılar.

• rapid kayıtlı adresi kaale alıyor diye bşey yok. mail adresimde çalındı, rapid adresimde, geri aldım.. maili almadan rapid hesabımı aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonIVX

rapid kayıtlı adresi kaale alıyor diye bşey yok. mail adresimde çalındı, rapid adresimde, geri aldım.. maili almadan rapid hesabımı aldım..

farklı bir maille nasıl ikna ettiniz hesabın size ait olduğunu?

aynısı benim de başıma geldi mail adresim çalınmıştı ama şifreyi değiştirmemişler hesaptaki puanlarım ile yeni hesaplar açmışlardı önce mailin şifresini değiştirdim, sonra rapidin şifresini değiştirip rapide mail atıp durumu anlattım, gerekli güvenlik önlemlerini aldım. puanlarımın iade edilmesini talep ediyorum dedim

alttaki maili aldım

quote:

unfortunately we can not verify the account with your e-mail address.

Please write to us from the e-mail address you used to create the accounts.

hesabı açtığım ilk mail adresinden mail atılmasını istediler.. öyle yaptım puanlarımı iade ettiler.. hesabın kayıtlı olduğu maili kaale almıyorlar farklı bir mail ile nasıl açtırdınız merak ettim..

tabi paypal transcode ile açtırdıysanız bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 28 Mart 2010; 19:19:02 >

• arkadaşlar, rapid 2 farklı ip adresinden eş zamanlı download yakalayınca hesap kapattırıyorya, acaba 2 farklı ipden eş zamanlı upload yaparsak yine sorun olurmu? veya bir ipden download, farklı bi ipdende upload yaparsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

quote:

Orijinalden alıntı: DonIVX

rapid kayıtlı adresi kaale alıyor diye bşey yok. mail adresimde çalındı, rapid adresimde, geri aldım.. maili almadan rapid hesabımı aldım..

farklı bir maille nasıl ikna ettiniz hesabın size ait olduğunu?

aynısı benim de başıma geldi mail adresim çalınmıştı ama şifreyi değiştirmemişler hesaptaki puanlarım ile yeni hesaplar açmışlardı önce mailin şifresini değiştirdim, sonra rapidin şifresini değiştirip rapide mail atıp durumu anlattım, gerekli güvenlik önlemlerini aldım. puanlarımın iade edilmesini talep ediyorum dedim

alttaki maili aldım

quote:

unfortunately we can not verify the account with your e-mail address.

Please write to us from the e-mail address you used to create the accounts.

hesabı açtığım ilk mail adresinden mail atılmasını istediler.. öyle yaptım puanlarımı iade ettiler.. hesabın kayıtlı olduğu maili kaale almıyorlar farklı bir mail ile nasıl açtırdınız merak ettim..

tabi paypal transcode ile açtırdıysanız bir şey diyemem

Hesabınız ve kayıtlı e-posta adresiniz çalınırsa Paypal Transaction ID ile geri alabilirsiniz. Başıma geldi, akşam çalınan hesabı sabah geri aldım.

• ben sıfırdan puanlarla açtığım için hesapları ondan olabilir o zaman.. para verip hiç hesap açmadım..
  • yanlış yere yanlış mesaj atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 29 Mart 2010; 10:49:11 >
  • Puanlarla TrafficShare alabiliyormuyuz
  • evet ayarlar kısmında puanlarımı TRAFFICSHARE e otomatik dönüştür gibi bi secenek var. Onu tıklarsan
    otomatik ceviriyor. ( 120 prem puan = 1 gb)
  • arkadaşlar rapid share news bölümünde bugün verilen ''False reports confuse Rapid Share customers'' başlıklı bir haber var tercüme edebilecek biri var mı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatov_84 -- 29 Mart 2010; 17:19:54 >
  • 
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.