Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasankeyf

dostum şu farklı ortak premium hasap kullanımında hesap kitleniyor mu yoksa aynı anda download mu yapılamıyor..

yaptırımı tam olarak nedir...

Aynı anda download yapılamıyor.
  • rapid pro değil rapid türkiye ile bağlantısı olup para kazanan bi arkadas bedavadan reklamını yapıyordu ama allahtan admin arkadasları uyandırdımda bi nebze reklam kesildi.
    quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

http://rapidshare.com/checkfiles.html

Adresten Rapid-Share linklerini kontrol edebilirsiniz.

He is a Rapid Prof.

• quote:

tesekkurler
  • darkruse burdakı arkadasa sole o sana uzatsın uzatabılıosa ona odersın parasını sadece bır fıkır yardımcı olmak amacım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammer8

rapid pro değil rapid türkiye ile bağlantısı olup para kazanan bi arkadas bedavadan reklamını yapıyordu ama allahtan admin arkadasları uyandırdımda bi nebze reklam kesildi.
    quote:

quote:

He is a Rapid Prof.

Şu anda çıkmak zorunda olduğum için birşey demiyorum , ama iftira atmak bu kadar kolay olmamalı.

Elinizde hiçbir delili yokken insanlara kafanıza göre lakap takamassınız.

Ben Gerekli yerlere ilede iletişime geçtim , cevap gelecektir elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 29 Haziran 2008; 18:00:53 >

• dün gece nokkta nokta nokta bbiiiiiiiibbbbbbbbbb rapid gene yapcagı pisligi yapmış bazı hesapları 2 Gb bazılarını 3-4 gb dan dan sonra kesmiş vay anasına ya acaba baglantı hızı yüksek diye bana mı gıcıklıgı var anlamadım gitti...

şuandada zaten site hiç açılmıyor....

• Eyv hocam
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HyperActive

Puansız 1 aylık rapid share . com hesabı satan varmı ? ( Puanlı, puansız farketmez )

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

bazı arkadaşlar sormuş hatırlatayım dedim benden 12 ytl ye havale/eft ile 1 aylık rapid.com hesabı alabilirsiniz.

Arkadaşa PM Atarsan , ilgilenecektir.

• quote:

quote:

rapid pro değil rapid türkiye ile bağlantısı olup para kazanan bi arkadas bedavadan reklamını yapıyordu ama allahtan admin arkadasları uyandırdımda bi nebze reklam kesildi.
    quote:

quote:

He is a Rapid Prof.

Şu anda çıkmak zorunda olduğum için birşey demiyorum , ama iftira atmak bu kadar kolay olmamalı.

hocam takma kafana.. her forumda çıkar böyleleri.. alıkoymasın seni yolundan...

• bilmediğin konularda gereksiz polemik yapma yardım ettiği yerlere lafım yok ama reklam yaptığına adım gibi eminim.
    quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

quote:

quote:

quote:

quote:

He is a Rapid Prof.

hocam takma kafana.. her forumda çıkar böyleleri.. alıkoymasın seni yolundan...

• @hammer8

İnsanların paylaşım yapma duygularını mahvettiğinin farkında mısın?
    Arkadaşın bütün mesajlarını oku hangsinde reklam var, ya da hangisin de Rapid harici bir şey var?
    Ayıptır, ayıp. Emeğe saygılı ol.
    İftira atarak zaten nasıl bir kişilik olduğunu anlamak hiç zor değil. Durduk yer de insanları baltalamaya çalışma.
    Yönetimden tanıdıkların var diye de istediğini yaptıracağını sanma.
  • günlük 10 gb olayı çok kötü olmuş.
    adamlarda zeka o biçim nasıl olsa işlerine geliyor böyle ancak bu gidişle rapid üye kaybeder gibime geliyor.
    sen kalk limiti iki katına çıkar ama günlük 10 gb ile sınırlandır.
    olacak iş değil.
  • Arkadaşlar sabahtan beridir dosya bir indiriliyor bir indirilemiyor. Premium zone'a da giremiyorum. Noldu bu siteye yahu? Free user olarak problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woofer5353 -- 29 Haziran 2008; 19:34:10 >
  • Öğleden beri Collector's Zone'a giremedim, VDSL sağolsun.
  • İnsanların paylaşım yapma duygularını mahvetmek istemem ama reklam yapma isteklerini malesef baltadığım için sizin gibi arkadaslarıda bana saldırıyo ama umrumda değil yok öyle bedavadan reklam yapmak ben o kişinin tüm mesajlarını incelelek zorunda değilim burda okuduğum bir mesaj yeterli olur benim için.Ayrıca yönetimdende kimseyi tanımam etmem sadece uzun zmaandır bu forumdayım ve forum kurallarını iyi bilirim.Kişilik meselesine gelince sanane benim kişiliğimden başkasının avukatlığını yapmak sanamı kaldı yoksa seninde bir çıkarınmı var bundan?
    quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

@hammer8

Arkadaşın bütün mesajlarını oku hangsinde reklam var, ya da hangisin de Rapid harici bir şey var?
    İftira atarak zaten nasıl bir kişilik olduğunu anlamak hiç zor değil. Durduk yer de insanları baltalamaya çalışma.

• Daha önceler de burda başkalarına olduğu gibi, bana Rapid konusunda çok yardımcı olan birini savunuyorum.
    Reklam yaptını kanıtlayamadığın sürece, gözümüz de bir "İftiracı" olarak kalacaksın.

• quote:

İnsanların paylaşım yapma duygularını mahvetmek istemem ama reklam yapma isteklerini malesef baltadığım için sizin gibi arkadaslarıda bana saldırıyo ama umrumda değil yok öyle bedavadan reklam yapmak ben o kişinin tüm mesajlarını incelelek zorunda değilim burda okuduğum bir mesaj yeterli olur benim için.Ayrıca yönetimdende kimseyi tanımam etmem sadece uzun zmaandır bu forumdayım ve forum kurallarını iyi bilirim.Kişilik meselesine gelince sanane benim kişiliğimden başkasının avukatlığını yapmak sanamı kaldı yoksa seninde bir çıkarınmı var bundan?
    quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

@hammer8

Sen istediğin kadar laf at konuş vs.
    Benim kim olduğumu herkes biliyor ve senin bunu bilmene gerek yok.
    Konuyu biraz incelersen buradan rapid-share hesap satan arkadaşlara yardımcı olduğumu bile görürsün.
    Ama dur sen incelemek zorunda deilsin , tek mesaj ile herşeyi anlayabileceğini sanıyorsun.
    Neyse uzatmaya gerek yok , sen şikayet etmeye devam et.
    Elbet öğrenirsin insanlara iftira atılmaması gerektiğini.

• Arkadaşlar bu mesjaımdan itibaren TARTIŞMALARA SON VERİLİRSE sevinirim. Bu mesajımdan sonra herhangi bir şekilde, tartışmaya devam eden, basit de olsa cevap yazan kullanıcı olursa gerekli işlem yapılacaktır. Dikkate alınmasını rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

arkadaslar bı sorunda bende var ıkı gundur rapıdden adam akıllı bısey ındıremıyorum özellıkler coklu ındırme yaparken oluyor, ındırmeler durduk yere kesılıyor o sırada rapıd sıtesıne gırmeye calıstıgımda sıte acılmıyor bır saat sonra hersey normale donuyor tam tekrar ındırmeye baslıyorum kısa sure sonra tekrar ındırmeler kendı kendıne duruyor kullandıgım program ınternet download manager bundan olabılırmı yoksa sıtedemı bı sorun var. sıtede bı sorun var dıyecegım ama ıkı gundur böyle ınsan ıkı gunde duzeltemezmı bunu ,onuda anlamadım...

arkadaslar bu sorunu hala gıdermıs degılım ne oldugunuda anlamısda degılım nasıl yapabılecegımı bılen bırılerı varsa lutfen yardımcı olursa cok sevınırım...
  • www.rapidpremiumtr.com

www.rapidmatik.com

Bu adreslerin yazılmasında herhangi bir sakınca görmüyorum ben. Bahsi geçen sitenin resmi satıcıları zaten. Bir şahsın gayriresmi sitesi değil. Onları yasaklarsak asıl siteden de konuşmak anlamsız kalır.

"Nereden modem alayım?" sorusuna "hepsiburada.com dan al" demekten daha masum bence bu şekilde verilen cevaplar. Yani reklama girmiyor.
  • quote:

quote:

arkadaslar bı sorunda bende var ıkı gundur rapıdden adam akıllı bısey ındıremıyorum özellıkler coklu ındırme yaparken oluyor, ındırmeler durduk yere kesılıyor o sırada rapıd sıtesıne gırmeye calıstıgımda sıte acılmıyor bır saat sonra hersey normale donuyor tam tekrar ındırmeye baslıyorum kısa sure sonra tekrar ındırmeler kendı kendıne duruyor kullandıgım program ınternet download manager bundan olabılırmı yoksa sıtedemı bı sorun var. sıtede bı sorun var dıyecegım ama ıkı gundur böyle ınsan ıkı gunde duzeltemezmı bunu ,onuda anlamadım...

arkadaslar bu sorunu hala gıdermıs degılım ne oldugunuda anlamısda degılım nasıl yapabılecegımı bılen bırılerı varsa lutfen yardımcı olursa cok sevınırım...

Flashget kullandığım zamanlarda çoklu indirme yaparken bende bu tür sorunlarla karşılaşıyordum.

Tek tek indirmeyi deneseniz?

Çoklu indirme rapid-share kotanıza daha fazla veri girmesini sağlar.

En sağlıklı yöntem Tek tek indirmedir.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.