Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

yani kimse indiremiyormu ?

Dosyalar silindiği için evet , kimse indiremiyor.
  • of ya smallville in 1.sezonunu mp4 olarak yuklemıstım gıdecek okadar emek 2 ay sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Uygunsuz rapid linklerini nereye ve nasıl şikayet ediyoruz bilgisi olan varmı

support@rapidshare.com adresine bildirebilirsiniz.

Örneğin telif hakkı ihlali konusunda bilgilendirmek istiyorum ingilizcem yok rapidin tr satış yapan bir sitesi var orayı bilgilendirsem onlar irtibata geçermi
  • quote:

quote:

quote:

Uygunsuz rapid linklerini nereye ve nasıl şikayet ediyoruz bilgisi olan varmı

support@rapidshare.com adresine bildirebilirsiniz.

Örneğin telif hakkı ihlali konusunda bilgilendirmek istiyorum ingilizcem yok rapidin tr satış yapan bir sitesi var orayı bilgilendirsem onlar irtibata geçermi

Tabiki , geçerler.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

arkadaslar benım account u uzatabilirmiyim hala?

2 Gün içerisinde uzatmazsan hesabın silinecek puanla uzatman zor gibi, 1 aylık daha alıp 1000 puan daha kazanarak 2 ay kullanabilirsin.

ya bugun odememın bi yolu varmı bugunde bankalar kapalı pazartesi uzatabilirmiyim ???
    nası yapıcam

• Paypal ile bugün uzatabilirsiniz , başka yoluda yok.

Ama şöle birşeyde var Pazartesi günü hemen kapanıcak diye bir durum yok bazen akşamlarıda vsde kapanabiliyor.

Eğer hesap kapanmamışsa hemen uzatırsınız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

arkadaslar benım account u uzatabilirmiyim hala?

2 Gün içerisinde uzatmazsan hesabın silinecek puanla uzatman zor gibi, 1 aylık daha alıp 1000 puan daha kazanarak 2 ay kullanabilirsin.

ya bugun odememın bi yolu varmı bugunde bankalar kapalı pazartesi uzatabilirmiyim ???
    nası yapıcam

E-Bankacılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 28 Haziran 2008; 16:48:42 >

• e-bankacılık da şuan atsam havaleyle ne zaman işlem yapılır karsı tarafa gider para oda belli deil
  • quote:

e-bankacılık da şuan atsam havaleyle ne zaman işlem yapılır karsı tarafa gider para oda belli deil

Havale yaparsanız anında gider.
  • arkadaslar
    flasget kullanıyorum ve cok memnunum ama tek sorunum
    lınkleri kontrol edememek bazeen arada bozuk olan partlar var indirmeden toplu halde kontrol ımkanı varmı?
  • Arkadaşım malum bir film indiriyordu Divx

4 part indirdi 5. part bozuk çıktı

Ama partların tamamnı indirmeden ilk partı açmayı sağlayan programlar piyasada mevcut.
  • http://rapidshare.com/checkfiles.html

Adresten Rapid-Share linklerini kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 28 Haziran 2008; 17:17:25 >
  • quote:

http://rapidshare.com/checkfiles.html

Adresten Rapid-Share linklerini kontrol edebilirsiniz.

He is a Rapid Prof.
  • quote:

e-bankacılık da şuan atsam havaleyle ne zaman işlem yapılır karsı tarafa gider para oda belli deil

paypal paypal paypal 30 sanıyede alıyorum ben hemen gecıyor.hemen gonderıyorlar logını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

Rapid Artık DOĞRU Saymayı da BECEREMEZ OLDU sanırım.

2 gündür şüpheleniyordum 5 Sunucudan geceleri download yapıyorum (ayrı hesaplardan)
    ve bazen 10 olayı tutuyor bazende 5,4 Gb lik dosya indiriom 10 gb ı geçmiş gösteriyor rapid !!!!

özellikle bugun denemek için gece saat 01:00 i bekleyip accountların kotalarının sıfırlanmasını bekledim kotalar sıfırlanınca bende tam 8,2 Gb lık liste hazırladım ve başlattım...
    diger serverlerdede aynı şeyi yaptım 9 gb i bile geçmedim maximum ne olacak bi bakayım diye.

AMA GENEDE OLAN OLMUŞ ŞÜPHELENMEKTE HAKLI ÇIKTIM SADECE 2 HESAP DÜZGÜN İNDİRMİŞ VE KALAN KOTAYI DÜZGÜN SÖYLÜYOR.
    FAKAT DİGER 3 HESAP HEM 4-5 GB İNDİRDİKTEN SONRA KALMIŞ HEMDE KOTA 10GB I GEÇMİŞ GÖSTERİYO.
    BU KADARINA DA PESS YANİ PARAMLA REZİL OLUYORUM...
    BECERİKSİZ SAHTEKAR RAPİDsssSHARE....

BUYURUN SAHTEKARLIGIN RESMİİİİİ :

dogru kardesım bende bugun 1.7gb daydım sıtede 2690mb yazıodu yapıyor bazen rapıd bunu ama nedenını bılmıyorum,loglara bakıyorum hesaplıyorum o kadar ındırmemısım belkı ben gb hesabı yapıyorum kb-mb farkından kaynaklanıyor dıodum ama bende yemem artık 1.7 nerde 2.7 nerde?ben yazıcam sımdı support a.adam gıbı hesaplasınlar,bız de bılıyoruz filefactoryden hesap almayı daha ucuza hakkaten paramızla rezıl oluyoz.
    edit:yazdım gonderdım.cevap beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2008; 19:12:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

quote:

paypal paypal paypal 30 sanıyede alıyorum ben hemen gecıyor.hemen gonderıyorlar logını.

kredi kartı kullanmıyorum
  • Puansız 1 aylık rapid share . com hesabı satan varmı ? ( Puanlı, puansız farketmez )
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperActive

Puansız 1 aylık rapid share . com hesabı satan varmı ? ( Puanlı, puansız farketmez )

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

bazı arkadaşlar sormuş hatırlatayım dedim benden 12 ytl ye havale/eft ile 1 aylık rapid.com hesabı alabilirsiniz.

Arkadaşa PM Atarsan , ilgilenecektir.

• dostum şu farklı ortak premium hasap kullanımında hesap kitleniyor mu yoksa aynı anda download mu yapılamıyor..

yaptırımı tam olarak nedir...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.