Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende birşey soracam rapid den download yaparken modem e reset atmak sizce illegal bir davranışmı ?=
  • rapid e mail göndermiştim ip yüzünden dowload yapamadığım için cevap göndermişler,sorun çoktan çözüldü daha yeni cevap gönderiyorlar:

Hello,

it is not a problem to use an account at several computers or with different IP addresses but you can not download from different IP addresses at the same time if they are not in the same subnet.

Example:

123.234.77.234
    123.234.77.232
    -> same IP-Subnet, simultaneously downloads possible.

123.45.67.89
    123.45.60.11
    -> not the same IP-Subnet, no simultaneously downloads possible.

It is also forbidden to share the account with other persons or to post login data in forums.

With the link "View Logs" in the premium zone you can see how much you have downloaded on each day and from what IP-address.

If there are IP-addresses listed that you do not know, please change your password in the premium zone using the link "settings" and make sure that your computer and email-address are secure so nobody could access your RapidShare-account.

Best regards,

RapidShare AG - Support Team

RapidShare AG
    Gewerbestrasse 6
    CH - 6330 Cham

web:http://www.rapidshare.com
    email: support@rapidshare.com
    tel: +41 41 748 78 80

Tarkan -------@superonline.com> schrieb:

> Error
    >
    >
    >
    > The premium account ------- is already in use with another ip. It
    > looks like this account is used on different computers at the same time.
    >
    >
    >
    > Please try again later.
    >
    >
    >
    > IP: 78.----- - 78.------.
    >
    >
    >
    > Hello,this is my id and doesn't work.Am i doin' something wrong?Nobody
    > use this account,except me.What should i do?

• quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

bende birşey soracam rapid den download yaparken modem e reset atmak sizce illegal bir davranışmı ?=

Hayır değil.
  • download yonetıcılerıne orbıt ı de eklersenız tam olucak.premıum destegı de war ben kullanıyorum baskasını tanımam resume destegıde war.herseyı war.flashgot a da tanıtmısım cayır cayır cekıo walla.
  • Premium hesabımın süresi bitti, 2 tane HD filmim yarım kaldı, bana 1 aylık premium satacak veya 3 gün sadece geceleri kullanmama müsade edecek paylaşımcı birini arıyorum ?
  • kardes bunu bes gun once solemıs olsaydın bende bır fazladan hesap vardı suresı 25ınce bıttı ya walla werırdım bıtene kadar kullanırdın.hesap kac gun bos bos durdu benım kota dolunca sımdı sınırsıza gecınce bende basladım somurmeye,aklıma da gelmedı buraya verebılırdım aslında hesap kac gun bos durdu 15gun felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Haziran 2008; 10:22:42 >
  • Rapid Artık DOĞRU Saymayı da BECEREMEZ OLDU sanırım.

2 gündür şüpheleniyordum 5 Sunucudan geceleri download yapıyorum (ayrı hesaplardan)
    ve bazen 10 olayı tutuyor bazende 5,4 Gb lik dosya indiriom 10 gb ı geçmiş gösteriyor rapid !!!!

özellikle bugun denemek için gece saat 01:00 i bekleyip accountların kotalarının sıfırlanmasını bekledim kotalar sıfırlanınca bende tam 8,2 Gb lık liste hazırladım ve başlattım...
    diger serverlerdede aynı şeyi yaptım 9 gb i bile geçmedim maximum ne olacak bi bakayım diye.

AMA GENEDE OLAN OLMUŞ ŞÜPHELENMEKTE HAKLI ÇIKTIM SADECE 2 HESAP DÜZGÜN İNDİRMİŞ VE KALAN KOTAYI DÜZGÜN SÖYLÜYOR.
    FAKAT DİGER 3 HESAP HEM 4-5 GB İNDİRDİKTEN SONRA KALMIŞ HEMDE KOTA 10GB I GEÇMİŞ GÖSTERİYO.
    BU KADARINA DA PESS YANİ PARAMLA REZİL OLUYORUM...
    BECERİKSİZ SAHTEKAR RAPİDsssSHARE....

BUYURUN SAHTEKARLIGIN RESMİİİİİ :

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 28 Haziran 2008; 14:37:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

kardes bunu bes gun once solemıs olsaydın bende bır fazladan hesap vardı suresı 25ınce bıttı ya walla werırdım bıtene kadar kullanırdın.hesap kac gun bos bos durdu benım kota dolunca sımdı sınırsıza gecınce bende basladım somurmeye,aklıma da gelmedı buraya verebılırdım aslında hesap kac gun bos durdu 15gun felan

bende birkaç arkadaşa verdim ortak kullanıyorduk değişik zamanlarda ama benimkide 25 'ine bitti tesadüfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbulence42

Rapid Artık DOĞRU Saymayı da BECEREMEZ OLDU sanırım.

2 gündür şüpheleniyordum 5 Sunucudan geceleri download yapıyorum (ayrı hesaplardan)
    ve bazen 10 olayı tutuyor bazende 5,4 Gb lik dosya indiriom 10 gb ı geçmiş gösteriyor rapid !!!!

özellikle bugun denemek için gece saat 01:00 i bekleyip accountların kotalarının sıfırlanmasını bekledim kotalar sıfırlanınca bende tam 8,2 Gb lık liste hazırladım ve başlattım...
    diger serverlerdede aynı şeyi yaptım 9 gb i bile geçmedim maximum ne olacak bi bakayım diye.

AMA GENEDE OLAN OLMUŞ ŞÜPHELENMEKTE HAKLI ÇIKTIM SADECE 2 HESAP DÜZGÜN İNDİRMİŞ VE KALAN KOTAYI DÜZGÜN SÖYLÜYOR.
    FAKAT DİGER 3 HESAP HEM 4-5 GB İNDİRDİKTEN SONRA KALMIŞ HEMDE KOTA 10GB I GEÇMİŞ GÖSTERİYO.
    BU KADARINA DA PESS YANİ PARAMLA REZİL OLUYORUM...
    BECERİKSİZ SAHTEKAR ****....

BUYURUN SAHTEKARLIGIN RESMİİİİİ :

Kullandığınız Download Manager'dan kaynaklanıyor olmasın?

• flash get kullanıyorum ben 3,5 yıldır rapid ve flashget kullanıoyorum.
    5 SUNUCUMDADA MI SORUN VAR ???

BAGLANTIMI SORARSAN DA 30MBIT FIBEROPTIK METROETHERNET
    LOGLARA BAKTIM BAGLANTIDADA KESINLIKLE KOPMA YOK...

ARKADAŞIM SORUN 100 DE 10000 RAPİDDEN KAYNAKLANMAKTADIR.
  • hem anlamadıgım
    sorunun benden kaynaklanması için ya inen dosyanın keyfi kendi kendine silinmesi gerek yada flashgetin rapide abi kotayı doldurda dinleneyim bi die ricada bulunması gerek sonuçta kota sayımını rapid yapıyor...
  • bazı arkadaşlar sormuş hatırlatayım dedim benden 12 ytl ye havale/eft ile 1 aylık rapid.com hesabı alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

bazı arkadaşlar sormuş hatırlatayım dedim benden 12 ytl ye havale/eft ile 1 aylık rapid.com hesabı alabilirsiniz.

Hallettim, bir arkadaş paylaştı sağolsun
  • Rapid'e para vermek evlat acısı gibi koyar bana ya
  •  Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

arkadaslar benım account u uzatabilirmiyim hala?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

arkadaslar benım account u uzatabilirmiyim hala?

2 Gün içerisinde uzatmazsan hesabın silinecek puanla uzatman zor gibi, 1 aylık daha alıp 1000 puan daha kazanarak 2 ay kullanabilirsin.
  • bende öyle yapıcam da peki 2 gun sonra hesabım silinirse dosyalarımda silinirmi ?
  • Uygunsuz rapid linklerini nereye ve nasıl şikayet ediyoruz bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

bende öyle yapıcam da peki 2 gun sonra hesabım silinirse dosyalarımda silinirmi ?

Evet , tamamen siliniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

Uygunsuz rapid linklerini nereye ve nasıl şikayet ediyoruz bilgisi olan varmı

support@rapidshare.com adresine bildirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 28 Haziran 2008; 15:28:49 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.