Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RSD v0.582 Alpha şuanda sorunsuz indiriyor bilgilerinize
  • rapidde sorunmu var siteyede giremiyorum şu an modeme restart atınca 5-10 dk devam edio sonra yine bağlantı gidio ama diğer sitelerde sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

rapidde sorunmu var siteyede giremiyorum şu an modeme restart atınca 5-10 dk devam edio sonra yine bağlantı gidio ama diğer sitelerde sorun yok

Hayır yok JDownloader şu anda seri şekilde indirme yapıyor JDownloader degişiklik oldugunda kendini gücelliyor zaten

rapidde sorun Yok Şu Anda
  • rapid işkence oldu artık konuya açıklık getirdiğin içinde saol
  • Verdiğin ßilgiler için Saol kardesim
  • premium bitti benımde :(( neyse bi 3 aylık almanın vaktı geldi.
  • Bendemi bal var bilmiyorum nezaman dosya indirsem happy hoursa rastlıyorum
  • The premium account 3226479 is already in use within another ip network. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: 78.179.x.x - 88.230.xxx.x/xx.

Aynı anda 2 IP den indirtmiyor rapid artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

The premium account 3226479 is already in use within another ip network. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: 78.179.x.x - 88.230.xxx.x/xx.

Aynı anda 2 IP den indirtmiyor rapid artık

Evet , yeni bir uygulama.

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Biraz önce denedim.

Premium şifremi arkadaşa verdim dosya indirirken bende indirmeyi denedim ancak :

The premium account 4463740 is already in use within ip network 85.106.215.0/24. Please try again later.

dedi kendileri.

Buradanda anlaşılıyorki ortak kullanama ciddi darbe vurdu rapid , aynı anda dosya indiremiyoruz artık.

Farklı zamanlarda indirelebiliyor ama.

• Kota imkanı yok dolmaz artık benim, kötü oldu bu uygulama
  • Arkadaşlar ifolder.ru sitesini bileniniz var mı?Gün boyu 104 ile çekiyorum flashget ile; rapidi geçip bu tarz sitelere yönelelim artık.:)

Ayrıca sizi indirmeden önce küçük bir reklama tıklamak zorunda bırakıyor ve masraflarıda bu şekilde çıkarıyor.Bence çok pratik bir uygulama.

Bekleme süresi 30 sn ve dl programlarına izin veriyor.Rus siteleri gibi illagel içeriğin çok fazla olduğu bir yerde sürekli kullanılan bir dosya depolama sitesi.

Rapid iyice abarttı işi artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Arkadaşlar ifolder.ru sitesini bileniniz var mı?Gün boyu 104 ile çekiyorum flashget ile; rapidi geçip bu tarz sitelere yönelelim artık.:)

Ayrıca sizi indirmeden önce küçük bir reklama tıklamak zorunda bırakıyor ve masraflarıda bu şekilde çıkarıyor.Bence çok pratik bir uygulama.

Bekleme süresi 30 sn ve dl programlarına izin veriyor.Rus siteleri gibi illagel içeriğin çok fazla olduğu bir yerde sürekli kullanılan bir dosya depolama sitesi.

Rapid-Share kadar gelişirse geçeriz..

Edit : Konunun 1000. mesajı hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 25 Haziran 2008; 16:32:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Arkadaşlar ifolder.ru sitesini bileniniz var mı?Gün boyu 104 ile çekiyorum flashget ile; rapidi geçip bu tarz sitelere yönelelim artık.:)

Rapid-Share kadar gelişirse geçeriz..

Edit : Konunun 1000. mesajı hayırlı olsun.

Benim için şu anda rapidden daha iyi koyuyorum 50-60 dosyayı çekiyor kendi halinde program.

Torrenti emuleyi bile bıraktım bu site yüzünden.

• ifolder.ru sitesinde herhangi bir ingilizce opsiyonu görmedim. siz rusça olarak nasıl kullanıyorsunuz? rusça biliyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: acosan

ifolder.ru sitesinde herhangi bir ingilizce opsiyonu görmedim. siz rusça olarak nasıl kullanıyorsunuz? rusça biliyormusunuz?

Tamamen tahmin üstüne kurulu bir şekilde:D.İnternetten biraz araştırınca nasıl kullanılacağını anlayabiliyorsunuz.

İngilizce olsa kullanıcısı daha da artar.
  • ne salak adamlar ya işkence yapıyorlar bize resmen harfler okunmuyor bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

ne salak adamlar ya işkence yapıyorlar bize resmen harfler okunmuyor bile

En azından önceki kedi-köpek sistemine göre çok daha kolay.

• Eline sağlık gayet açıklayıcı ve güzel olmuş ama ben resimlerin neden o kadar fazla karmaşık oldugunu anlayamadım.
  • rapidle 110 dan aşağıya düşmezdim 60 la indiriyorum bugün
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.