Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: vivera2

ama ben seçemiyorum

Advanced download settings'e tıklayın.

Altında Serverlar çıkacaktır.
  • Premium hesabım var ve şuanda hiç bi linki indiremiyorum.Sizde normal mi şuanda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbomluevrim

Premium hesabım var ve şuanda hiç bi linki indiremiyorum.Sizde normal mi şuanda?

Evet şu anda gayet normal indirebiliyorum.
  • Flashgetten kaynaklanan bi problemmiş.Flashgeti sildim tekrar yükledim sorunum düzeldi.Ama genede ilgilendiğin için teşekkürler kardeş.
  • quote:

The premium account no is already in use within ip network 78.165.137.0/24. Arkadaşlar tüm linklerde böyle hata alıyorum lütfen yardım edin.İp'yi kaç kere değiştirdim hiç bi rapid linki inmiyor?sizde de var
    mı aynı sorun

edit. sorun tahmin ettiğimden farklıymış pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardStarr -- 24 Haziran 2008; 17:13:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LurtzStrenuous

quote:

The premium account no is already in use within ip network 78.165.137.0/24. Arkadaşlar tüm linklerde böyle hata alıyorum lütfen yardım edin.İp'yi kaç kere değiştirdim hiç bi rapid linki inmiyor?sizde de var
    mı aynı sorun

edit. sorun tahmin ettiğimden farklıymış pardon

Sorunu çözmüş arkadaş zaten.

• su anda securty question u goremiyorum sizde de aynı sorun var mı?
  • Arkadaş çözmüş ama ben çözemedim.Bunun nedeni de büyük ihtimal artık 2 farklı ip'den aynı anda premium accontunun kullanılmasına izin verilmiyor.Bir arkadaşıma premium şifremi verdim ve o indirdiği zaman ben indiremiyorum "The premium account 4477759 is already in use within ip network 78.179.57.0/24. Please try again later" bu hatayı alıyorum.IDM'yi sildim tekrar kurdum 3 part indirdi ondan sonra tekrar bu hatayı aldım.

5 günlük kotayı 50 gb yaptılar ama ortak premium kullanımını engellediler.Bilseydim şifremi hiç vermezdm neyse...
  •  Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

KOD ÇIKMIYOR
  • Sorunum çözülmedi arkadaşlar.Çözüldü zannetmiştim.Rapidshare galiba premium hesabını birden fazla kişinin kullanmasını engellemek için böyle bi yeni uygulama başlattı galiba.İp değiştirip tekrar bağlandığımda 15 dakka gibi bi süre sonra download kaldığı yerden dewam ediyor..Sizde olabilir....
  • @HOI2

2-3 Gündür kullanıcılarda bu tür sorunlar yaşanıyor. ( Bu aralar iyice arttı bu tür sorunlar. )

Opera,IE ile denermisiniz birde?
  • quote:

Arkadaş çözmüş ama ben çözemedim.Bunun nedeni de büyük ihtimal artık 2 farklı ip'den aynı anda premium accontunun kullanılmasına izin verilmiyor.Bir arkadaşıma premium şifremi verdim ve o indirdiği zaman ben indiremiyorum "The premium account 4477759 is already in use within ip network 78.179.57.0/24. Please try again later" bu hatayı alıyorum.IDM'yi sildim tekrar kurdum 3 part indirdi ondan sonra tekrar bu hatayı aldım.

5 günlük kotayı 50 gb yaptılar ama ortak premium kullanımını engellediler.Bilseydim şifremi hiç vermezdm neyse...

quote:

Sorunum çözülmedi arkadaşlar.Çözüldü zannetmiştim.**** galiba premium hesabını birden fazla kişinin kullanmasını engellemek için böyle bi yeni uygulama başlattı galiba.İp değiştirip tekrar bağlandığımda 15 dakka gibi bi süre sonra download kaldığı yerden dewam ediyor..Sizde olabilir....

Ortak kullanıma karşı yeni bir sistem geliştirdiler sanırsam.

1-2 arkadaşa şifremi vermiştim kullansınlar diye , değiştiriyorum şifremi gecenin bir yarısı download durmasın.

• quote:

Arkadaş çözmüş ama ben çözemedim.Bunun nedeni de büyük ihtimal artık 2 farklı ip'den aynı anda premium accontunun kullanılmasına izin verilmiyor.Bir arkadaşıma premium şifremi verdim ve o indirdiği zaman ben indiremiyorum "The premium account 4477759 is already in use within ip network 78.179.57.0/24. Please try again later" bu hatayı alıyorum.IDM'yi sildim tekrar kurdum 3 part indirdi ondan sonra tekrar bu hatayı aldım.

Aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda arkadaşımla ortak aldık ama indirme yapamıyorum nasıl olcak?
  • Biraz önce denedim.

Premium şifremi arkadaşa verdim dosya indirirken bende indirmeyi denedim ancak :

The premium account 4463740 is already in use within ip network 85.106.215.0/24. Please try again later.

dedi kendileri.

Buradanda anlaşılıyorki ortak kullanama ciddi darbe vurdu rapid , aynı anda dosya indiremiyoruz artık.

Farklı zamanlarda indirelebiliyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 24 Haziran 2008; 21:03:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@HOI2

2-3 Gündür kullanıcılarda bu tür sorunlar yaşanıyor. ( Bu aralar iyice arttı bu tür sorunlar. )

IE ile denedim yine aynı, artık happy hours u bekleyecegiz mecburen
  • Ben arada bi ipmi yeniliyodum.Çünkü arada bi yawaşlıyo.1 saatte 400 mb inmesi gerekirken 350 mb iniyodu.Bu yüzden ip yeniliyodum artık yenileyemiycem.Neyse kimse premium şifresini vermesin.Sonra siz indiremezsiniz.
  • bugün free olarak happy hours dışında üç dosya indirdim. Kod görünmedi kod üzerinde fare ile sağ klik yapıp resmi göster dediğimde kod göründü. Dosyaları indirebildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: glorfindelpimp

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@HOI2

IE ile denedim yine aynı, artık happy hours u bekleyecegiz mecburen

quote:

Orjinalden alıntı: next2012

bugün free olarak happy hours dışında üç dosya indirdim. Kod görünmedi kod üzerinde fare ile sağ klik yapıp resmi göster dediğimde kod göründü. Dosyaları indirebildim.

Birde bu arkadaşın yaptığı gibi dene bakalım.

• resmi goster dedigimde bir degisiklik olmadı.Arkadasın modemini kullandıgımda sorun cıkarmadan indirdim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.