Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paypal adresi ile rapid mail adresinin aynı mı olması gerek? ben de bugün yarın ödeme isteyeceğim de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 9 Eylül 2009; 17:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

paypal adresi ile rapid mail adresinin aynı mı olması gerek? ben de bugün yarın ödeme isteyeceğim de..

dikkat ettimde banka email soran veya yazan kısım olmadığı için büyük ihtimal o'dur diye tahmin ediyorum.
  • @ogameci

Şimdi ne yapmam gerek sence ?
  • Paypal id'yi sonradan maille soruyorlar. Dün mail geldi bana, güvenliğiniz için bir kez daha teyit edin diye.
    Şimdi bekleyin (artık ne kadar şanslıysanız o kadar az beklersiniz), payppali soracaklar size ileride.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır rapidde bulunan free üyeliğime bakmamıştım bugün baktım ve Premium RapidPoints:2002 yazıyor bu nasıl geldi anlamadım ve bunla ne yapabilirim ing olmadığından pek birşey anlamadım sanırım 1.88 euro kazanmışım bunu nasıl diğer puanlarımla birleştirebilirim nereye tıklayarak resim aşağıda yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
     Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

Edit:
    Biraz kurcaladım Convert RapidPoints bölümüne girdim Set up a new 30 day Premium Account. falan yazıyor acaba 30 günlük premium hesabı alabilirmiyim redeem butonuna tıklıyorum ama hata mesajı çıkıyor unfortunately your current rapidpoints not suffice yazıyor biraz çecirmeye çalıştım yeterli puan yok diyor resim aşağıdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 9 Eylül 2009; 22:03:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Uyelik ustıunden uyelik satın alanların ve bundan nasıl desem ayda 50-80.000 premium puanı toplayan ( en az) insanlar var.
    Adam 1 haftada 3 tane ayda 12 tane 3 aylık uyelık acsın kendi uyeligi uzerinden bu demek oluyorki 6000 puan x 12 uyelikden
    72.000 premium puan kazanıyor. Ayda 65 euro ediyor bu yolla. Bu arada kullandıgı kredi kartıda deli gibi puan kazanıyor
    (mesela bonus sanal kart varsa orada da deli gibi bonusu birikiyor), kısaca cift e vole vuruyor. Ayrıca legal resellerları resmen
    %50 daha kazık. Sİtede 115 tl resellerlarda 165 tl 1 senelik uyelik mesela. Yakın zamanda bu konuda önlem alacaklarını
    sistemde ceşitli kontroller ekleyeceklerini yazmışlar. Mesela 2010 kadar olabilecek şeyler ( ben önerdim). Aylık maksimum
    BEDAVA uyelik acma sınırı ( en fazla 2 ) daha fazla olursa verilecek puan 10.000 yerine 20.000 puan veya daha fazla kesilsin.
    Uyelik uzatma konusunda ise puan dusurulsun. Ben zaten uyeysem bana avantaj saglansın. şeklinde bazı önerilerim vardı.

Bu arada adamların bir sözü çok hoşuma gitti, MESLEGINIZ NE ??? kimya muhendisi deyince, HAYRET dediler. Biz sizi sistem
    muhendisi sandık ... sistem muhendisi olsaydınız iş önerebilirdik ( uzakdan beta tester). yAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    rapid e laf atan arkadaşlar, adamları adam yerine koyarsanız onlarda ciddi oluyorlar. Ana avrat duz giderseniz alacagınız
    cevapda bu olur.

bu yazdıklarını resmen şokla okudum,sanane kardeşim rapidden para kazananlarda adam isterse 100 euro kazanır,isterse 500 euro,rapid kapatsın bir açık varsa bence sen saat başı buraya kazandığın puanları yazmaktan ve kendi ulaşamadığın premium puanları baltalamaya çalışmaktan(zaten baltalayamazsın da seninki teori işte) başka bir uğraş bul kendine,içimizdeki irlandalı lafına da katılıyorum,teşbihte hata olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Uyelik ustıunden uyelik satın alanların ve bundan nasıl desem ayda 50-80.000 premium puanı toplayan ( en az) insanlar var.
    Adam 1 haftada 3 tane ayda 12 tane 3 aylık uyelık acsın kendi uyeligi uzerinden bu demek oluyorki 6000 puan x 12 uyelikden
    72.000 premium puan kazanıyor. Ayda 65 euro ediyor bu yolla. Bu arada kullandıgı kredi kartıda deli gibi puan kazanıyor
    (mesela bonus sanal kart varsa orada da deli gibi bonusu birikiyor), kısaca cift e vole vuruyor. Ayrıca legal resellerları resmen
    %50 daha kazık. Sİtede 115 tl resellerlarda 165 tl 1 senelik uyelik mesela. Yakın zamanda bu konuda önlem alacaklarını
    sistemde ceşitli kontroller ekleyeceklerini yazmışlar. Mesela 2010 kadar olabilecek şeyler ( ben önerdim). Aylık maksimum
    BEDAVA uyelik acma sınırı ( en fazla 2 ) daha fazla olursa verilecek puan 10.000 yerine 20.000 puan veya daha fazla kesilsin.
    Uyelik uzatma konusunda ise puan dusurulsun. Ben zaten uyeysem bana avantaj saglansın. şeklinde bazı önerilerim vardı.

Bu arada adamların bir sözü çok hoşuma gitti, MESLEGINIZ NE ??? kimya muhendisi deyince, HAYRET dediler. Biz sizi sistem
    muhendisi sandık ... sistem muhendisi olsaydınız iş önerebilirdik ( uzakdan beta tester). yAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    rapid e laf atan arkadaşlar, adamları adam yerine koyarsanız onlarda ciddi oluyorlar. Ana avrat duz giderseniz alacagınız
    cevapda bu olur.

bu yazdıklarını resmen şokla okudum,sanane kardeşim rapidden para kazananlarda adam isterse 100 euro kazanır,isterse 500 euro,rapid kapatsın bir açık varsa bence sen saat başı buraya kazandığın puanları yazmaktan ve kendi ulaşamadığın premium puanları baltalamaya çalışmaktan(zaten baltalayamazsın da seninki teori işte) başka bir uğraş bul kendine,içimizdeki irlandalı lafına da katılıyorum,teşbihte hata olmaz

Kahramanımız son dönemlerde sistem mühendislerinin bile tespit edemediği açıkları birer birer yakalıyor, önlenemez bir başarı grafiği çiziyordu. Her geçen gün sistem üzerine kafa patlatan kahramanımız yeni açıkları bir bir rapor ederek rap-id camiasındaki kariyerine yeni halkalar ekliyordu. Rap-id, kahramanımızın fikirlerini o kadar önemser olmuştuki, gün geçmiyor onu para ödüllerine ve hediyelere boğuyordu. Lakin başarının verdiği şarhoşluk kahramanımızın gözlerini kör etmiş olmalıydıki, artık arkadaşlarının/forumdaşlarının menfaatlerini bir kenara iterek hiç önemsemez olmuştu. Bu durum bir çok kişiyi dumura uğratmış ve yukarıdaki gibi tepkilere neden olmuştu.....
    Hikayenin sonu ..oka saracak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır rapidde bulunan free üyeliğime bakmamıştım bugün baktım ve Premium RapidPoints:2002 yazıyor bu nasıl geldi anlamadım ve bunla ne yapabilirim ing olmadığından pek birşey anlamadım sanırım 1.88 euro kazanmışım bunu nasıl diğer puanlarımla birleştirebilirim nereye tıklayarak resim aşağıda yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Edit:
    Biraz kurcaladım Convert RapidPoints bölümüne girdim Set up a new 30 day Premium Account. falan yazıyor acaba 30 günlük premium hesabı alabilirmiyim redeem butonuna tıklıyorum ama hata mesajı çıkıyor unfortunately your current rapidpoints not suffice yazıyor biraz çecirmeye çalıştım yeterli puan yok diyor resim aşağıdadır

• quote:

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır rapidde bulunan free üyeliğime bakmamıştım bugün baktım ve Premium RapidPoints:2002 yazıyor bu nasıl geldi anlamadım ve bunla ne yapabilirim ing olmadığından pek birşey anlamadım sanırım 1.88 euro kazanmışım bunu nasıl diğer puanlarımla birleştirebilirim nereye tıklayarak resim aşağıda yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

Edit:

premium puanlarını free puanlara çevirirsen alabilirsin premium

• Kusura bakmayın ama nereden çevirecem bunu :(

Edit:sağol arkadaşım puanları transfer ettim şuan redeem kısmına tıklayınca hata mesajı vermiyor onay istiyor,şimdi bu bir kampanyamıdır yoksa istediğim zaman alabilirmiyim,,yani premium garantimi çünkü şuan işlerim yoğun geniş bir zamanda alıp yararlanmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 10 Eylül 2009; 1:30:19 >
  • Bende premium var ve biraz premium puan birikti.O puanları nasıl free puana çevircem ve benim premiumun son günü bir bedava üyelik açsam sonraki gün o da bitermi yoksa 1 ay devam edermi?
  • quote:

Kusura bakmayın ama nereden çevirecem bunu :(

Edit:sağol arkadaşım puanları transfer ettim şuan redeem kısmına tıklayınca hata mesajı vermiyor onay istiyor,şimdi bu bir kampanyamıdır yoksa istediğim zaman alabilirmiyim,,yani premium garantimi çünkü şuan işlerim yoğun geniş bir zamanda alıp yararlanmak istiyorum

kampanyanın ne zaman biteceği belli değil ama ben her gün biter diye bekliyorum(bitmesini istiyorum anlamında değil:)ama çok uzun süreli olmayacağı kesin,bugün almazsanız yarın pişman olabilirsiniz yani...
  • Exchange-Rate: 1 Euro per 1000 Premium RapidPoints

oldu...
  • Oldu da çekemiyorum ki bu tembeller yüzünden. 7 hafta oldu be insaf.
    Gerçi bu gelse bile öbürü yılbaşına kalır herhalde

Derken, paypale 1000 puan = 1 Euro kuruyla gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 10 Eylül 2009; 18:24:06 >
  • tam da 50.000 olmuştum iyi oldu :)
  • adamlara demiştim vallah billah yuvarlak hesap yapın şunu 1 euro ( 1,5 dolar) elalem enaz 2 dolar veriyor download
    ustelik free + prem farketmiyor. Biraz daha gevşetin keseyi diye daha 2 gun olmadı. eheuehehee işin kötüsü ben
    0.94 den bozdurmuştum
  • Merhaba

dun rapid aldım...
    gunluk download sınırım ne kadar acaba?

bu konuda bilgisizim ve nasıl takip edebilirim teşekkürler.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 10 Eylül 2009; 17:25:46 >
  • Rapid'in günlük 5 GB dosya indirme sınırı var, yanlız Türkiye saati ile 03:00 ve 11:00 saatleri arası indirdiğiniz dosyaların sadece % 10'u kotanıza yansır.
    Örnek: 5 GB veri indirdiniz kotanızdan sadece 500 MB düşer.. buna göre gece 03:00 ile 11:00 saatleri arası internet hızınızın yettiğince 50
    GB'a kadar download yapabilirsiniz..
  • Request payoff yaptığınızda, herhangi bir bilgi girmenize gerek olmuyor. Tek yapmanız gereken, beklemek. 4-5 hafta sonra size e-mail atıyorlar ve sizden PayPal adresinizi istiyorlar. Sonra da 4-5 gün içerisinde ödemenizi gerçekleştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 10 Eylül 2009; 20:17:25 >
  • Dün payoff yaptığımda 57 euro vardı hesapta.. şimdi 69 Euro var olaya bak ya
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.