Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

@KingDwa®F

"İnanın eger post ettigim sitelerde hotfile kullandırabilsem (ebook sitelerinde)"

Sen tek hotfile ver mecbur kullanacaklar dostum.

İnsanlar doğası gereği değişikliğe kolay alışamazlar ve bu bir huzursuzluğa sebep verir ama

zamanlar benimserler

Bu arada KingDwa®F bana rap-id bilgilerini gönderebilir misin bir deneme yapayım bakalım
    bende problemsiz oluyor sendede olması lazım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aşağıda ne demek istiyor?

How many Premium-RapidPoints will I get for which newly purchased account?

* a 30 days Premium Account will lead to 2000 Premium-RapidPoints
    * a 90 days Premium Account will lead to 6000 Premium-RapidPoints
    * a 180 days Premium Account will lead to 10000 Premium-RapidPoints
    * a 365 days Premium Account will lead to 20000 Premium-RapidPoints.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

Alıntıları Göster
    Senin linklerden premium alanların (30 90 vs) sana kazandıracagı premium puanlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

Yeni satın alınan hesap ile kaç Premium-RapidPoint kazanabilirim?

* 30 günlük Premium Hesabı 2000 Premium-RapidPoints kazandırır
    * 90 günlük Premium Hesabı 6000 Premium-RapidPoints kazandırır
    * 180 günlük Premium Hesabı 10000 Premium-RapidPoints kazandırır
    * 365 günlük Premium Hesabı 20000 Premium-RapidPoints kazandırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevaps -- 9 Eylül 2009; 0:31:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Ana sayfayı güncelliyeceğim ama upload ile uğraşmadığımdan bilgim yok yeni çıkan çoğu şeyden. Birisi genel bir soru-cevap şeklinde bir şey hazırlarsa, onun alıntısını ana sayfaya koyabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Ana sayfayı güncelliyeceğim ama upload ile uğraşmadığımdan bilgim yok yeni çıkan çoğu şeyden. Birisi genel bir soru-cevap şeklinde bir şey hazırlarsa, onun alıntısını ana sayfaya koyabilirim.

Alıntıları Göster
    * 30 günlük Premium Hesabı 2000 Premium-RapidPoints kazandırır

olayıda senin uzerinden 1 ay uye alan herkesden 1,88 euro vergi kesiyorsun. buda 4 tl eder.
    Senin uzerinden 1 ay uye olan her kişiden (1 aylık uyelikde) 4 tl alıyon. Ama YENILEMEDEN para
    almıyorsun bu zayıf nokta. O artık uye oldugundan sana para gelmiyor.

Kazara 6 ay uye olsa 9,4 euro = 20,2 tl kar payı alıyon yada gecti parası

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

ogameci 3 uyeligim var (2si senelik uyelik) + 1 i 30 gunluk uyelik hepside aynı sorunu cıkarıyor.

IE + opera + mozilla hepsinide denedim

2 ayrı pc denedim

2 ayrı işletim sistemi (xp + vista)

kısacası ne olacak varsa onu denedim

senin işletim sistemin ne ?

Windows XP Professional + IE 7 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

ogameci 3 uyeligim var (2si senelik uyelik) + 1 i 30 gunluk uyelik hepside aynı sorunu cıkarıyor.

IE + opera + mozilla hepsinide denedim

2 ayrı pc denedim

2 ayrı işletim sistemi (xp + vista)

kısacası ne olacak varsa onu denedim

senin işletim sistemin ne ?

Windows XP Professional + IE 7 kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    allah allah yaaaa bu salak şeye çözüm bulamadım bu arada RAPID IS DOWN şu an
    ya okul blockladı ya yurt dışı cıkışında sorun var (yada ulke cıkışını sel götürdü)

• quote:

allah allah yaaaa bu salak şeye çözüm bulamadım bu arada RAPID IS DOWN şu an
    ya okul blockladı ya yurt dışı cıkışında sorun var (yada ulke cıkışını sel götürdü)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün rapid önceden sattığım hesap bilgilerini yani 8, 9 hesap bilgisini mail e gönderdi aynı anda geldi hepside Neden böyle birşey olmuş ola bilir ben hiç bir istekde bulunmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: spayk07

Arkadaşlar bugün rapid önceden sattığım hesap bilgilerini yani 8, 9 hesap bilgisini mail e gönderdi aynı anda geldi hepside Neden böyle birşey olmuş ola bilir ben hiç bir istekde bulunmadım

Alıntıları Göster
    sattıgın kişiler eger o sifreleri paylaşarak kullandıysa buyuk olasılık rapid calındı bu sifreler diyip ILK o uyeligi acan
    kişiye bilgi yollarlar. emailini tam olarak buraya yapıştırsaydın buyuk olasılık onu demişlerdir. Sana yeni şifreleri yollayıp
    SAKIN BU ŞİFRELERİ PAYLAŞMA diye uyarıda bulunmuşlardır.

• quote:

sattıgın kişiler eger o sifreleri paylaşarak kullandıysa buyuk olasılık rapid calındı bu sifreler diyip ILK o uyeligi acan
    kişiye bilgi yollarlar. emailini tam olarak buraya yapıştırsaydın buyuk olasılık onu demişlerdir. Sana yeni şifreleri yollayıp
    SAKIN BU ŞİFRELERİ PAYLAŞMA diye uyarıda bulunmuşlardır.

Alıntıları Göster
    ....ya da hepisinin aynı anda süresi bitmiş veya bitmesine az bir zaman kalmıştır. Zaten mailde yazar bu.

@KD; uploaded.to senin sayende hesap alana 3 Euro, hesabını uzatana da 1 Euro veriyor. Remote upload'ı çalışsa aslında iyi bir sistem. Ben zamanında 20 Euro almıştım ama Remote sağlam olmadığı için uğraşmadım sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

....ya da hepisinin aynı anda süresi bitmiş veya bitmesine az bir zaman kalmıştır. Zaten mailde yazar bu.

@KD; uploaded.to senin sayende hesap alana 3 Euro, hesabını uzatana da 1 Euro veriyor. Remote upload'ı çalışsa aslında iyi bir sistem. Ben zamanında 20 Euro almıştım ama Remote sağlam olmadığı için uğraşmadım sonra.

Alıntıları Göster
    Muhtemelen her ikiside değil, Toplam 8 üyelik bilgisi geldi hemde aynı anda

Mail

[b]RapidShare - Your access information[/b] 

Dear customer,

You have requested your password. Your login data is:

==============================
    Login: *********
    Password: *******

You can modify more settings in the Premium zone to make downloads even more convenient.

Best regards,

Your RapidShare Support Team

RapidShare AG
    Gewerbestrasse 6
    6330 Cham
    Switzerland

Web:http://www.rapidshare.com

This message is confidential and intended for the recipient only. It is not allowed to copy this message, or to make it accessible for third parties. If you are not the intended recipient, please notify the sender by email.

• quote:

Muhtemelen her ikiside değil, Toplam 8 üyelik bilgisi geldi hemde aynı anda

Mail

[b]RapidShare - Your access information[/b] 

Dear customer,

You have requested your password. Your login data is:

Login: *********
    Password: *******

You can modify more settings in the Premium zone to make downloads even more convenient.

Best regards,

Your RapidShare Support Team

RapidShare AG
    Gewerbestrasse 6
    6330 Cham
    Switzerland

Web:http://www.rapidshare.com

This message is confidential and intended for the recipient only. It is not allowed to copy this message, or to make it accessible for third parties. If you are not the intended recipient, please notify the sender by email.

Alıntıları Göster
    Sattıgın premiumlarda alan kişiler maili değiştirmezlerse , hesaplar senin mail adresine kayıtlı kalır ve şifremi unuttum yapıldığında sana bağlı tüm hesapların şifresi mailine gelir :)
    Hesap sattıgın birisi şifresini unutmuş ve şifremi unuttum yapmış.. Maili değiştirmeyen herkesinde şifresi sana gelmiş..

• Teşekkürler, Şifremi unuttum yaparken ne yazılıyorki ? üyelik Nİck imi ?

quote:

Orijinalden alıntı: RepuLsive

Sattıgın premiumlarda alan kişiler maili değiştirmezlerse , hesaplar senin mail adresine kayıtlı kalır ve şifremi unuttum yapıldığında sana bağlı tüm hesapların şifresi mailine gelir :)
    Hesap sattıgın birisi şifresini unutmuş ve şifremi unuttum yapmış.. Maili değiştirmeyen herkesinde şifresi sana gelmiş..
  • quote:

Teşekkürler, Şifremi unuttum yaparken ne yazılıyorki ? üyelik Nİck imi ?

quote:

Mail adresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Teşekkürler, Şifremi unuttum yaparken ne yazılıyorki ? üyelik Nİck imi ?

quote:

Mail adresi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim hesabımda 57Euro para olmuş ve bunu almak istiyorum.. Paypala kartsız üye olacağım..Ama o parayı nasıl elden alacağım bir türlü çözemedim.. Para paypala geçerse illa paypal üzerinden harcamak zorundamıyım ?
    Vadesiz akbank hesabım var.. Kredi kartı kullanmıyorum.. Bu parayı nasıl çekebilirim arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Arkadaşlar benim hesabımda 57Euro para olmuş ve bunu almak istiyorum.. Paypala kartsız üye olacağım..Ama o parayı nasıl elden alacağım bir türlü çözemedim.. Para paypala geçerse illa paypal üzerinden harcamak zorundamıyım ?
    Vadesiz akbank hesabım var.. Kredi kartı kullanmıyorum.. Bu parayı nasıl çekebilirim arkadaşlar ?

Alıntıları Göster
    Zaten karta çekmek akıl işi değil (komisyonu daha fazla), mevduat hesabını eklersin olur biter. Hesap ve banka kodlarıyla ilgili konuşulmuştu 1 hafta kadar önce, 4-5 sayfa öncesine bakabilirsin.

• Ozaman benim mail adresini girmişler Hiç kimse gelip sormadı daha

quote:

Mail adresi.
  • quote:

Ozaman benim mail adresini girmişler Hiç kimse gelip sormadı daha

quote:

Mail adresi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.Cryptoload kullanıyorum ama zaman seçmeyi bulamadım.yani şu saatte başla diye? birde rapidde gece 03-00 den sabah 11-00 a kadar yüzde 10 olur dedi bi arkadaş yani eğer 3 ile 11 arar-sı indirirsen diyelim 50 gb indirdin sadece 5 gb düşer dedi ya da ben mi yanlış anladım? bu yüzden zamanlama yapabileceğim basit arayüzlü bir program lazım.idman karışık geldi sanki normalde idman kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.Cryptoload kullanıyorum ama zaman seçmeyi bulamadım.yani şu saatte başla diye? birde rapidde gece 03-00 den sabah 11-00 a kadar yüzde 10 olur dedi bi arkadaş yani eğer 3 ile 11 arar-sı indirirsen diyelim 50 gb indirdin sadece 5 gb düşer dedi ya da ben mi yanlış anladım? bu yüzden zamanlama yapabileceğim basit arayüzlü bir program lazım.idman karışık geldi sanki normalde idman kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Request payoff dedim benden hiçbirbilgi istemedi nolcak şimdi yahu
    Birdaha requestede basamıyorum.. Ben rapide paypal hesabımı bile yazmadımki daha

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Request payoff dedim benden hiçbirbilgi istemedi nolcak şimdi yahu
    Birdaha requestede basamıyorum.. Ben rapide paypal hesabımı bile yazmadımki daha

Alıntıları Göster
    @RepuLsive

Bu çoğu kişinin başına geliyor.

Sanırım setting kısmına paypal adresini yazmak lazım payoff yapmadan önce yoksa hangi email'e ödeme yapacak ki.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.