Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (9 Mobil) - 15 Masaüstü9 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @TRQX yarım yamalak ingilizceyle ancak bu kadar olur :)

@Immortal King ;
    Pre puanları free puana "convert rapidpoints" bölümünden miktarını belirleyip çevirebilirsiniz..1998 puanla açılan hesabın diğer hesapla hiç bir bağı yoktur hesap normal açılan rapid hesabıdır rahat ol : )

Puan upload ettiğin dosyaları forum vb sitelerde paylaşarak kazanılır...Download başına puan alınır ya da ip adresi her neyse...Herkesin de bildiği gibi en iyi puanı warez den yani korsan paylaşımlardan kazanırsın...Adult,Oyun,Program,E-book,mp3....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isc0rpitx -- 12 Eylül 2009; 4:47:21 >
  • @isc0rpitx bende de öyle şeyler yok işte Ne upload etsem diye bakıyorum bende ne varsa internettede var.Adamlar herşeyi çıktığı gün upload ediyorlar nerden buluyorlar anlamıyorum
  • Benim genelde uploadlarım 99MB Bazılarıda 199MB Bu durumda en düşük puanları kazanıyorum galiba
  • Upload'a başladım ama Free point geliyor premium gelmesi için ne yapmam lazım?
  • birşey yapmana gerek yok linkleri dağıtman kafi
  • Sabah 7 sularında 2 dizi sundum forumlarda 100'e yakın premium point oldu başlangıç için iyi gibi...

Bu arada hangi sitelerden remote upload oluyor?

Kusura bakmayın tek tek soruyorum malum ilk mesajda pek bir şey yok...
  • uynus, ne tur uploadlar yapıyorsun elimde 150 tane forum adresi var PM calısmıyor, Email at mesajından ulaşabilirsn
    yada imzamdaki emaile e mesaj atabilirsin. Elimden geldigince yardımcı olurum. XXX olarakda 25 tane civarında
    forum var elimde.

remote konusuna gelince rapid nerdense her siteden remote alıyor ve en duzgun calısan remotelardan biri.
    Eger rapid den diger sitelere remote yapcaksan öncelikle yaptıgım hataya düşme, MUTLAK DIRECT DOWNLOAD
    secenegin SETTINGS'de acık (tıklı) olsun yoksa sadece 13 kb lık bir htm dosyası gider diger sitelere.
    netload, storage.to, easy-share, mega-upload, hotfile, rapids-hare sitelerinde uyeliklerim oldugundan
    yardımcı olabilirim. Bu arada easy-share i bi ara xxx cekmek icin almıştım uyeligi 12 ci ayda bitince birdaha
    yenilemem. Netload da 12 ci ayda bitecek ona henuz karar vermedim, storage.to tek avantajı tek dosya filmleri icermesi
    onun dışında paylaşım hic yapmadım onlardan, mega-upload da storage.to gibi tek dosya filmler acısından guzel.
    Ben 70 kusur dolara 2 sene uyelik almıştım bitene kadar devam edecem. MEGA-UPLOAD da remote yok yalnız.
    hotfile u sadece download amaclı kullanmıyorum 10 gb upload yaptım 15 gunde 3 dolar toplanmadı. Bende upload u bıraktım ona
    Şu an en guzel rapid-share benim icin.

spayk07, 199 mblık paylaşımlar pek cekilmez en azından yavas hızı olanlardan bu yuzden 100 mb ı pek gecirmemeni oneririm dosya
    boyutu olarak.

Immortal King, bak mesela ben ebook yukluyorum netden en az rayting alan ama bi tutularmı acayip hit alıyorsun, 150 forumun
    su an 10 tanesinde topigim STICKY durumda ve aşagılara kaymadıgından bakan cok oluyor digerlerinde ise haftada 1-2 upload yaptıgımdan
    listem eninde sonunda haftada 2 gun yukarı cıkıyor ve 150 siteden 50 sinde viewlarım 500 'un ustunde ve özellikle uyeler tararından
    bookmark olmuş.

Şu an netde en cok tutulan xxx ve film. AMa film upload da herkes paylaşım yaptıgından tutulmak icin cok ugrasmak lazım. XXX konusunda
    ise elinde özelşeler olacak mesela Amatör serileri (resim degil=), webcamlar gibi reytingi yuksek şeyler acayip hit alıyor. Ama screen capture
    atmazsan forumlarda anında çöpe gidiyor. Bu konuda zaman harcayamayacagımdan XXX olayından vazgectim. Bang-bus gibi populer ve
    reytingi yuksek icerikli sitelerden cıkan dosyaları paylaşanlarun hitleri deli yuksek oluyor (gozlemledigim), Ozellikle xxx de cok populer
    3-4 site var buralarda bir kez tutundun mu kimse ucunu kesemez, bi cinli arkadaş var rapid de gunde 10.000 premium alıor. Nedeni mi
    paylaşımlarının nerydese hesi Çinli webcam kızları ve oldukca seyrek bulunan materyal, bu adamın topiklerininin ziytaretci sayısı
    bakıldıgında 50.000 den aşagı degil. Hatta bazı forumlarda stick olmuş. adam resmen ayda 300 euro cşvarında para kazanıyor sadece
    rapid den , hotfle felan derken 500 euro gelirim var diyor. Bu cinli bir ögrenci ve bursu aylık 50 DOLAR olduunu dusunursen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Teşekkürler KingDwa®F

Zaten iyi bir konuma geldiğim halde bırakıyorum upload ı, Ramazan aynın başından buyana yapmıyorum zaten, Genele 99MB zaten bazı paylaşımlarım 1GB üstü olunca insan indirmeye korkmasın diye 7 part a denk getiriyordum :D ama şimdi elimi ayağımı çektim hesabın puanlarını sömürüyorum bitince birisine verirrim belki.
  • bende diger uyeliklerimin parası cıksın diye yapıyorum (mega-upload + hotfile + storge.to), her ay 30 euro gelse yeter bana. Amacım aylık maaş degil.
    Zaten ayda 30 euro 60 tl ederki devletin verdigi zam o kadar bile degil. 6 ayda bir 360-400 tl ceksem ikjramiye gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 12 Eylül 2009; 14:06:06 >
  • Rapidde direct download seçeneği sürekli açık kalırsa bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 12 Eylül 2009; 14:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Rapidde direct download seçeneği sürekli açık kalırsa bir sorun olur mu?

Bir sorun olmaz.
  • KingDwa®F

bende profilindenki mail adresine cevap attım; bildiğin forum bilgilerini paylaşırsan sevinirim.
  • Dickdwarf sende kendine dikkat et kişi olana kişisel hakaret edilir buda fasülye misali kendini nimetten sayıyor,çikolata yazmayı öğren aklınca espri mi yapıyorsunBurada herkes saçmalayabilmenin sınırı olmadığını ilk senden öğrendi ha benim söylediklerime özellikle kızdıysan bir kova buz keser seni
    quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F
    OOOOOHHH YEAAAAAAAAAAAAAA

• Ana sayfayı basitce güncelledim, bilinen şeyler çoğu zaten. Eklenmesini istediğiniz şeyler varsa buradan bildirin, ekleyeyim. Tekrar belirtiyorum, son zamanlarda çıkan Upload işlemleri ile ilgili ( puan, hediyeler vs. ) detaylı bilgisi olan varsa ve soru cevap şeklinde paylaşırsa ana sayfaya ekleyebilirim.

Ek olarak konu kişisel tartışmalarınız için açık bir yer değil. Söylediklerimize dikkat edelim.

@KingDwa®F, @pudinkk ve atışma içinde olan arkadaşlar, lütfen başka yerde devam edin. Konunun amacı yaptığınız uploadlarla birbirinize hava atmak, tabiri caizse sidik yarıştırma ( af buyrun ) yeri değil. Artistliğin yeri hiç değil.

İyi forumlar.
  • Arkadaşlar bazı zamanlarda yapılan indirmeler premium trafik kotasına %10 olarak mı yansıyor?
  • evet o bazı zamanlarda Türkiye saati ile 03:00 ile 11:00 saatleri arası oluyor..

geçen ay o saatlerde 8 mbps ile 15 günde 300 gb indirdim..
  • ben sidik yarışı yapmıyorum herkes ne yazıyorsa bende onu yazıyorum, pudink sadece YAPILAN SAHTEKARLIGI RAPID e ilettim diye
    laf sokmuş aklınca, o sadece basit bir konu enaz 3 sahtekarlık daha keşfettin rapid in cakmadıgı. Hemde gunde en az 1000 prem puan
    saglayacak bir yontem ( hesapdaki 10 gb dosya ile) . Ozellikle pc başındakilerin gunde 3-5 bin prem puan kazanmaları İŞ bile degil.
    cok merak eden olursa İmzamdaki msn imi ekleyip mesaj atsınlar (forumda 2 kişiye bunu soylemiştim onların kazanımları ne bilemiyorum)
    ama söyledigim bir arkadaş gunde 5000 alıyorum dedi. Bu ayda 15 euro eder ( baskalarına gerek duymadan)
  • Acaba Happy Hours'da yapılan premium userların downloadlarından %10 premium puan kazanıldığı doğru mu ? Aynı download yaptığımızda kotamızı %10 etkilemesi gibi kazanılan puanların da %10u ekleniyor diye bir kaç yazı okudum da bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Acaba Happy Hours'da yapılan premium userların downloadlarından %10 premium puan kazanıldığı doğru mu ? Aynı download yaptığımızda kotamızı %10 etkilemesi gibi kazanılan puanların da %10u ekleniyor diye bir kaç yazı okudum da bilgisi olan var mı acaba?

Evet doğru maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

ben sidik yarışı yapmıyorum herkes ne yazıyorsa bende onu yazıyorum, pudink sadece YAPILAN SAHTEKARLIGI RAPID e ilettim diye
    laf sokmuş aklınca, o sadece basit bir konu enaz 3 sahtekarlık daha keşfettin rapid in cakmadıgı. Hemde gunde en az 1000 prem puan
    saglayacak bir yontem ( hesapdaki 10 gb dosya ile) . Ozellikle pc başındakilerin gunde 3-5 bin prem puan kazanmaları İŞ bile degil.
    cok merak eden olursa İmzamdaki msn imi ekleyip mesaj atsınlar (forumda 2 kişiye bunu soylemiştim onların kazanımları ne bilemiyorum)
    ama söyledigim bir arkadaş gunde 5000 alıyorum dedi. Bu ayda 15 euro eder ( baskalarına gerek duymadan)

king kong hocam böyle diyorsunda yok ekleyin cevap vereyim, yok mesaj atın dönerim(ben hotfile konusunda atmıştım ) geri dönmedin.
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.