Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim bir premium hesabım vardı. Şifresini ben ve arkadaşımdan başka kimse bilmiyordu. Güvenlik kilidi de aktifti ama şimdi hesaba giriş yapamıyorum. Böyle bir hesap yok diyor rapid.. Bilgilerin doğru olduğuna eminim ama hesap çalındı mı acaba? E-mail adresime mail filanda gelmedi rapid'ten uyarı olarak.

Napsam rapid'e mail mi göndersem hesabım çalındı diye??
  • Rapidde yüklü dosyalarım vardı ama şimdi hepsi (0) silinmiş gözüküyor. Fakat linklerin çalıştığını test ettim. Rapide mail atayım diyorum ama bir türlü support@rapidshare.com adresine gönderilemiyor, gönderilemedi diye hata veriyor. Rapidshare sorun mu var acaba?
  • arklar ben rapidshare 1gb boyutunda upload yapıcam.ama internetim kotalı yapıcam upload kotama yansır diye korkuyorum hic kotalıdan büyük dosya uploadlayan ark oldumu ttnet kotaya nasıl yansıttı mı cvplarsanız cok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarasa722

arklar ben**** 1gb boyutunda upload yapıcam.ama internetim kotalı yapıcam upload kotama yansır diye korkuyorum hic kotalıdan büyük dosya uploadlayan ark oldumu ttnet kotaya nasıl yansıttı mı cvplarsanız cok sevinirim...

Upload indirme kotana etki etmez. Ücretsizdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

Arkadaslar benim bir premium hesabım vardı. Şifresini ben ve arkadaşımdan başka kimse bilmiyordu. Güvenlik kilidi de aktifti ama şimdi hesaba giriş yapamıyorum. Böyle bir hesap yok diyor rapid.. Bilgilerin doğru olduğuna eminim ama hesap çalındı mı acaba? E-mail adresime mail filanda gelmedi rapid'ten uyarı olarak.

Napsam rapid'e mail mi göndersem hesabım çalındı diye??

Rapid Artık Bu türden mailleri kabul etmiyor.
    Kaynak:http://rapi.ds.hare.com/news.html
    ---------------------------------------------------------
    February 22, 2009
    Today our system was flooded by activities that ... ... ...
    .... .... ... way caused to you by using such programs

Şubat 22, 2009
    Rapi.ds.hare altarnatif upload/download programlarını kullanmanız durumunda şifreniz çalınabilineceği, bu riskten haberdar olmamızı ve şifrenin çalınma durumunda telafi edilmeyeceğini söylüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

quote:

Orjinalden alıntı: yarasa722

arklar ben**** 1gb boyutunda upload yapıcam.ama internetim kotalı yapıcam upload kotama yansır diye korkuyorum hic kotalıdan büyük dosya uploadlayan ark oldumu ttnet kotaya nasıl yansıttı mı cvplarsanız cok sevinirim...

Upload indirme kotana etki etmez. Ücretsizdir.

Upload ücretsiz ama yerel ağ bağlantısı durumunda paketlerdeki etkinlik 0 a 0 ken 100 Mb lık bir dosya upload ettiğinde ve başka hiçbir işlem yapmadığında download kısmında en az 25 MB gelen olacağını unutma
    />

• bir güvenlik kilidini aktivite ettim 1000 puanım gitti nasıl iş anlamadım valla
  • az önce 1012mb kotam vardı. bir tane tam 200mb lık dosya indirdim. tesadüfen kontrol edince farkettimki kalan kota 802mb olmuş. yani çaktırmadan ufak ufak tırtıklıyo kotayı. 2.47gb lık kota rezilliği yetmiyormuş gibi, bir de ufak ufak çarpıyo. yahu bu rezil herifler iyice zıvanadan çıkmış. hosting yoluyla söğüşleme... vay canına diyorum sadece. adlarını rapid-soygun olarak değişterseler çok uygun olacak. inşallah tez zamanda batarsın rapid-soygun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heroburakgs

arkadaşalr rapidden bişey indirirken dura dura iniyo free yada premium hepsini denedim sizdede böylemi ?

Bende de aynı sorun var...
    Çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcok

az önce 1012mb kotam vardı. bir tane tam 200mb lık dosya indirdim. tesadüfen kontrol edince farkettimki kalan kota 802mb olmuş. yani çaktırmadan ufak ufak tırtıklıyo kotayı. 2.47gb lık kota rezilliği yetmiyormuş gibi, bir de ufak ufak çarpıyo. yahu bu rezil herifler iyice zıvanadan çıkmış. hosting yoluyla söğüşleme... vay canına diyorum sadece. adlarını rapid-soygun olarak değişterseler çok uygun olacak. inşallah tez zamanda batarsın rapid-soygun.

idm ilemi indirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

quote:

az önce 1012mb kotam vardı. bir tane tam 200mb lık dosya indirdim. tesadüfen kontrol edince farkettimki kalan kota 802mb olmuş. yani çaktırmadan ufak ufak tırtıklıyo kotayı. 2.47gb lık kota rezilliği yetmiyormuş gibi, bir de ufak ufak çarpıyo. yahu bu rezil herifler iyice zıvanadan çıkmış. hosting yoluyla söğüşleme... vay canına diyorum sadece. adlarını rapid-soygun olarak değişterseler çok uygun olacak. inşallah tez zamanda batarsın rapid-soygun.

idm ilemi indirdin

jdownloader ile
  • JD stresli programdır. Şifre güvenliğinin yanı sıra, bahsettiğin olay gibi birçok problemle karşılaşılması muhtemel. Şayet aynı anda birden fazla dosya çekiyorsan, bunun yol - su - elektrik olarak geri dönme riski fazladır. Ha tek dosya halinde de çeksen, ufaktan artışlar görülür. Flashget -ki tavsiye edilir- ya da diğer programlara göz atmayı dene.

Edit: dlc dosyalarını çekiyorsan, JD epey yardımcı olur. Tabi mevcut olayları kaldırabiliyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 27 Şubat 2009; 15:58:29 >
  • Arkadaşlar aranızda vistada rapidsharemanager kullanan var mı?Şu anda yükledim ve upload yapıyorum ama hız 20kb/sn civarında,benim net hızım 4mbit yani upload'un yaklaşık 110kb/sn civarında olması gerekiyor.Bunu yükseltmenin bir yolu var mı?

Not : rapid uploader ile xp'de 110kb ile çok rahat upload yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 27 Şubat 2009; 17:50:03 >
  • arkadaşlar r a p i d d e sıkıntımı var bir türlü bağlanamıyorum.ekteki görüntü çıkıyor

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekir06 -- 27 Şubat 2009; 21:10:38 >
  • The server 48.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved. arkadaşlar rapid ne demek istiyor?
  • sanırım bende de öyle birşey yazıyor
  • tekir şimdi bir arkadaş yazdı dh dan dosyanın bulunduğu serverda bakım varmış arasıra kontrol et dedi.seninkide öyledir büyük ihtimal.
  • demekki beklemek lazım.Sağolasın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

quote:

idm ilemi indirdin

jdownloader ile

jdownloader da idm de fazla kora yerler cunku downloadu hizlandirmak icin dosyayi parcalara bolerler ve karsi taraftan oyle download eder.buda haliyle kotaya yansir

jdownloader da fazla kota yememesi icin chunk download u 1 e getirmen lazim

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: asc2

2 gün önce rapid hesabım biri tarafından hacklendi ve bütün bilgileri değiştirilip benim girmem engellendi. Hesapta 400 gb civarı upload 300 bin puan vardı. Sonra rapide mail attım kullanıcı bilgilerim aldığım paypal hesabını filan bir gün sonra hesap bilgilerini bana gönderdiler. Bu arada hesabı çalan 3 tane rapidhesap açmış 30 bin puan harcamış. Sağ olsun rapid o hesaplarıda kapatıp puanı geri iaade etti. Çok yaşa rapid diyorum....

bir keresinde benim de başıma gelmişti forumda sayfalarda görürsün hesabım daki puanlarla 16 yeni hesap açmış ve bunları hepsinin şifresini değiştirmiş ve o zamanlar kota 50 gb flan dı onun hepsini kullanmıştı. rapid e hemen telefon açtım durumu anlattım yaklaşık 45 saniyede bütün puanlarım geri dönmüştü ve yeni şifremi vermişlerdi. rapid o konuda çok sağlamdır. ama şu kotayı 10 gb tan 20 lere çıkarsalar :S

Rapidle telefonda türkçemi konuşuyorsun ingilizcemi ?
    />

+ Bu arada kota 2,66 Gb 10 Gb olsa ne âlâ. Senin hesabın günlük kota 2,66 Gb a düşmeden süre uzatma yapmış olmalısın. Şimdi uzat bozdura bozdura harca 2,66 Gb kotayı

benim kotam 14 nisan a kadar günlük 10 gb olduğu için söyledim eski üye olunca böyle oluyor torpil geçiyor rapid :D
    hayır ingilizce :D arkadaşımın ingilizcesi süper onunla konuşturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 28 Şubat 2009; 11:57:29 >

• The server 40.rapidshare.com is momentarily not available.

arkadaşlar hep bu server 40'da sorun çıkıyor.. Kaç kere denk geldi.. Çözemediler gitti şu salak sorunu
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.