Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdide bu gelmiş :) biz kota beklerken adamlar neler diyor ya

The Rapi***are API is completed and has just entered the external Beta testing state. We hope to release the whole documentation, thus opening the API to the public within a few weeks. We encourage programmers to use the API then and help us avoid situations as mentioned below. This API makes it possible for programmers to utilize internal RapidShare functions in a very handy format in order to make own programs even more comfortable and powerful.
  • Yaa beyler, benim hesaptaki

rapidpoint : 800
    traffic left: 2600 küsür MB idi.

Taş çatlasa 100MB birşey indirdim, zaten film değil mp3 albüm falan indiririm. Sabah hesabıma bir baktım

RapidPoints: 100
    Traffic left: -38 MB

Bu nasıl olur, limit dolduğu için birşey de indiremiyorum. Şİfrelerimiz mi çalınıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: acsev2003

Yaa beyler, benim hesaptaki

rapidpoint : 800
    traffic left: 2600 küsür MB idi.

Taş çatlasa 100MB birşey indirdim, zaten film değil mp3 albüm falan indiririm. Sabah hesabıma bir baktım

RapidPoints: 100
    Traffic left: -38 MB

Bu nasıl olur, limit dolduğu için birşey de indiremiyorum. Şİfrelerimiz mi çalınıyor

Loglardan bakabilirsiniz.
  • bu lanet kota olayı beni deli ediyor... 2. kez 100gb'lık kota aldım... o da bitmek üzere... 2 haftada rapide 62 TL ödedim... Şimdi 23 TL daha ödicem ve 85 YTL olacak... Allah Kahretsin

Bu ne ya?? LANET OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Log derken kastettiğin nedir, nereye bakıcam?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Log derken kastettiğin nedir, nereye bakıcam?

Yukarıda View Logs'a tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 23 Şubat 2009; 17:40:00 >
  • Arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var. Benim durumumda olanlar da takip etsinler:

Önceki mesajımda da belirttiğim üzere, traffic left vcve rapidpointlerin uçtuğunu, hesabımın çalınmış olabileceğini belirterek rapidshare'e mesaj gönderdim, yeni şifre istedim.

Rapid bana yeni şifremi verdi ama bu ikinci oluyor, yani daha önce de hiç kullanmadığım halde kotanızı doldurdunuz uyarısı almıştım, yani ikinci defadır rapid şifremi değiştiriyor.

Rapidden gelen mesaj şu: (ip numaraları ve kullanıcı adım yerine X koydum)

Dear customer XXXXXXX,

Based on your download logs, your Premium Account XXXXXXX was shared
    with other people. This is not allowed.

The following logs show how much a certain IP address has downloaded at
    a certain date.

23.02.2009: XX.XXX.XXX.XXX downloaded 4465752 KB
    23.02.2009: XX.XX.XX.XXX downloaded 55162 KB
    23.02.2009: XXX.XX.XXX.XXX downloaded 3287523 KB
    23.02.2009: XXX.XXX.XXX.XX downloaded 1138532 KB

It might also be possible that your account has been hacked and other
    people were using it as well without your knowledge. Please check the IP
    addresses above.

To protect us and yourself from hackers, we have changed your password
    to XXXXXX.

Feel free to change your password to something suiting you better.

Please notice that if we detect many different IP addresses in your
    account in the future, we reserve the right to permanently close your
    account.

Best regards,

Burada ne demek istiyor, dediğiniz gibi bana logları göndermiş, anlaşılan hesabım hackerlerin eline geçmiş, ben rapid+flashget kullanıyorum, ttnet otomatik ip numarası var, ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 23 Şubat 2009; 18:34:53 >

• ---------------------------------------------------------
    Rapi.dS.hare blocked malicious third party programs

February 22, 2009
    Today our system was flooded by activities that turned out to be the result of a third-party program which has not been identified yet. Of course we are glad to see that our service inspires programmers to write software especially for other Rapi.dS.hare customers. However, in some cases such software can cause unintended problems to our servers. This especially likes to happen with software used by thousands of users. In this case we have been forced to ban IP addresses that appear to be using the program in question. So if you have been unable to connect to the Rapi.dS.hare homepage today, you probably have used that program. The IP ban will be removed after 30 minutes, but will be applied again instantly if the harmful activities continue. Please do not use the program again. At this point we would like to underline our warnings about third-party software that asks you to enter your Rapi.dS.hare login information. Although most such programs might be safe and useful tools for uploading, downloading or managing your files comfortably, they can also easily steal your password and send it to the program's developer. Please be aware of this risk whenever you are asked to provide your Rapi.dS.hare account information. Rapi.dS.hare will not compensate for damages in any way caused to you by using such programs
    ---------------------------------------------------------

Şubat 22, 2009
    Anladığım kadarı ile rapi.ds.hare altarnatif upload/download programlarını kullanmanız durumunda şifreniz çalınabilineceği, bu riskten haberdar olmamızı ve şifrenin çalınma durumunda telafi edilmeyeceği belirtiliyor.

Kaynak:http://rapi.ds.hare.com/news.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 23 Şubat 2009; 19:34:19 >

• quote:

Arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var. Benim durumumda olanlar da takip etsinler:

Önceki mesajımda da belirttiğim üzere, traffic left vcve rapidpointlerin uçtuğunu, hesabımın çalınmış olabileceğini belirterek****'e mesaj gönderdim, yeni şifre istedim.

Rapid bana yeni şifremi verdi ama bu ikinci oluyor, yani daha önce de hiç kullanmadığım halde kotanızı doldurdunuz uyarısı almıştım, yani ikinci defadır rapid şifremi değiştiriyor.

Rapidden gelen mesaj şu: (ip numaraları ve kullanıcı adım yerine X koydum)

Dear customer XXXXXXX,

Based on your download logs, your Premium Account XXXXXXX was shared
    with other people. This is not allowed.

The following logs show how much a certain IP address has downloaded at
    a certain date.

23.02.2009: XX.XXX.XXX.XXX downloaded 4465752 KB
    23.02.2009: XX.XX.XX.XXX downloaded 55162 KB
    23.02.2009: XXX.XX.XXX.XXX downloaded 3287523 KB
    23.02.2009: XXX.XXX.XXX.XX downloaded 1138532 KB

It might also be possible that your account has been hacked and other
    people were using it as well without your knowledge. Please check the IP
    addresses above.

To protect us and yourself from hackers, we have changed your password
    to XXXXXX.

Feel free to change your password to something suiting you better.

Please notice that if we detect many different IP addresses in your
    account in the future, we reserve the right to permanently close your
    account.

Best regards,

Burada ne demek istiyor, dediğiniz gibi bana logları göndermiş, anlaşılan hesabım hackerlerin eline geçmiş, ben rapid+flashget kullanıyorum, ttnet otomatik ip numarası var, ne yapmam lazım?

İlerde tekrar aynı hesapla farklı iplerden indirildiğini tespit edersek hesabını süresiz kapatırım diyor rapid.
    Şifreni kendine göre değiştirebilirsin. Ayrıca bu ikinci oluyor diyorsun. Bilgisayarında virüs truva atı v.s. olmasın sakın. Format at ve Kaspersky gibi iyi bir internet security kullan. Ayrıca tanınmamış ne olduğu belli olmayan indirme programı kullanma. Bi şekilde birileri şifreni çalıyor besbelli. Bilgisayarında yüklü olan programların bir tanesinde bir sakatlık olabilir. Bu şekilde güvenilir olmayan uyduruk programlardan da kullanma.

• quote:

Orjinalden alıntı: asc2

2 gün önce rapid hesabım biri tarafından hacklendi ve bütün bilgileri değiştirilip benim girmem engellendi. Hesapta 400 gb civarı upload 300 bin puan vardı. Sonra rapide mail attım kullanıcı bilgilerim aldığım paypal hesabını filan bir gün sonra hesap bilgilerini bana gönderdiler. Bu arada hesabı çalan 3 tane rapidhesap açmış 30 bin puan harcamış. Sağ olsun rapid o hesaplarıda kapatıp puanı geri iaade etti. Çok yaşa rapid diyorum....

bir keresinde benim de başıma gelmişti forumda sayfalarda görürsün hesabım daki puanlarla 16 yeni hesap açmış ve bunları hepsinin şifresini değiştirmiş ve o zamanlar kota 50 gb flan dı onun hepsini kullanmıştı. rapid e hemen telefon açtım durumu anlattım yaklaşık 45 saniyede bütün puanlarım geri dönmüştü ve yeni şifremi vermişlerdi. rapid o konuda çok sağlamdır. ama şu kotayı 10 gb tan 20 lere çıkarsalar :S

• quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: asc2

2 gün önce rapid hesabım biri tarafından hacklendi ve bütün bilgileri değiştirilip benim girmem engellendi. Hesapta 400 gb civarı upload 300 bin puan vardı. Sonra rapide mail attım kullanıcı bilgilerim aldığım paypal hesabını filan bir gün sonra hesap bilgilerini bana gönderdiler. Bu arada hesabı çalan 3 tane rapidhesap açmış 30 bin puan harcamış. Sağ olsun rapid o hesaplarıda kapatıp puanı geri iaade etti. Çok yaşa rapid diyorum....

bir keresinde benim de başıma gelmişti forumda sayfalarda görürsün hesabım daki puanlarla 16 yeni hesap açmış ve bunları hepsinin şifresini değiştirmiş ve o zamanlar kota 50 gb flan dı onun hepsini kullanmıştı. rapid e hemen telefon açtım durumu anlattım yaklaşık 45 saniyede bütün puanlarım geri dönmüştü ve yeni şifremi vermişlerdi. rapid o konuda çok sağlamdır. ama şu kotayı 10 gb tan 20 lere çıkarsalar :S

Rapidle telefonda türkçemi konuşuyorsun ingilizcemi ?
    />

+ Bu arada kota 2,66 Gb 10 Gb olsa ne âlâ. Senin hesabın günlük kota 2,66 Gb a düşmeden süre uzatma yapmış olmalısın. Şimdi uzat bozdura bozdura harca 2,66 Gb kotayı

• arkadaşlar bişe sormak istiyorum. rapid film vs upload ederken partlara bölüyoruz ya hani, ben partları bölerken 195m yazarak bölüyorum. upload edince rapidde 204472 KB görünüyo. free veye premium kullanıcılar download ederken bi sorun olur mu acaba??

yada siz nası yapıyorsunuz?
  • Geçenlerde rapidden bir mail geldi ama tam anlamadım. Acaba içinizden bir arkadaş tercüme edebilirmi? Teşekkürler....

[Deutsche Version weiter unten]

Dear Customer,

This e-mail has been sent to you to update you on the status of your
    reward (Samsung Camera).

We regret to inform you that due to delivery problems with our
    distributor the delivery will be delayed.
    As we have changed the distributor we also needed to switch the camera.
    The new modell you will receive is the Sony DSC-S950.

The cameras have been ordered and we will receive them around the 25th
    of February 2009.

We apologize for the inconvinience.

-----------------------------------

Sehr geehrter Kunde,

Diese E-Mail wurde an Sie versendet um Sie über den Status Ihrer Prämie
    zu informieren (Samsung Kamera).

Wir bedauern Ihnen mitteilen zu müssen dass wir Probleme mit unserem
    Lieferanten hatten was bewirkt dass die Kameras verspätet geliefert werden.
    Da wir den Lieferanten gewechselt haben, mussten wir auch die Kamera
    wechseln.
    Neu werden Sie das Modell Sony DSC-S950 erhalten.

Die Kameras wurden bestellt und wir werden diese um den 25. Februar 2009
    erhalten.

Wir entschuldigen uns für die Umstände.

Best regards / Freundliche Grüsse

• Tişört yarışmasın sona erdi.
    Sonuçlar açıklandı
    http://rapi.ds.hare.com/tshirt.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Tişört yarışmasın sona erdi.
    Sonuçlar açıklandı

3 numara güzel olmuş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Tişört yarışmasın sona erdi.
    Sonuçlar açıklandı

3 numara güzel olmuş bence

bende 3 numaraya verdim oy.. bizden kimse katılmadı galiba sordum cevap gelmedi..

bu arada benim de mouse geldi, ihtiyacım olmadığından satıyorum.. almak isteyen varsa ilanım
    http://forum.donanimhaber.com/m_30012395/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 24 Şubat 2009; 14:53:54 >

• 3
  • 10 numaraya verdim oyumu.
  • arkadaşalr rapidden bişey indirirken dura dura iniyo free yada premium hepsini denedim sizdede böylemi ?
  • merhaba arkadaşlar, flashgetten rapid premium ile dosya indiremiyorum. 5-6 kb dosyalar iniyor. idm ile oluyor ama flashget ve orbit ile olmuyor. tüm ayarları yaptım. 2 gün önceye kadar indiriyordum. rapidden bi uyarı geldi bana. bi kaç ip adresi vardı ve yasal olmayan bişeyler bahsediyordu. acaba bunla bir ilgisi var mı? ama idm ile indirebiliyorum. 2 gün oldu bişey indiremedim ya. bilen biri varsa yardımcı olsa iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.