Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşinize bir hesap açsanız ne güzel olur...
  • 48 ay uzatma şansın var şu anda
    6'şar aylık 8 hesap açabiliyosun
    6 aylık pre için 50 YTL fiyat biçsen
    8*50=450 YTL paraya dönüştürebilirsin hemen tükkanı aç sen
    yoksa normal şartlarda 16 ay uzatacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 31 Aralık 2008; 23:33:33 >
  • bende 1000 puan var uzatamicam galiba sizden ricam turkcell hattınıza kontör karşılığı bi aylık hesap verirmisiniz 50 kontör atarım
  • Happy New Year!

December 31, 2008
    As every year, we have prepared our RapidPoints special for attentive readers of our news page. During the first hour of 2009 (Central European Time), you can convert 3333 RapidPoints into a new 30 days Premium account or a 30 days account extension.
    What else will 2009 bring? Of course, our quest for the Holy Grail of complete customer satisfaction will continue. Being the biggest online storage provider, we see it as an interesting and important challenge to understand and implement our customers' wishes - without rushing it or losing sight of the consequences. We are confident that we will approach our goal step by step during next year. Firstly, more and more people use RapidShare, which is why we will upgrade our infrastructure again soon. As early as in the first quarter, our internet connection will exceed 500 Gigabit. Furthermore, the Premium zone will be redesigned. Administrating your files will be much easier and more comfortable, and you will be able to arrange your files in different folders just as on your local hard drive. Additionally, many processes are switched to a new fully documented API - which you will not notice if you just use RapidShare as it is, but if you happen to be a programmer, it might be highly interesting for you. In any case it means that in the future, there can be upload/download and management tools with many more functions than before.
    We eagerly anticipate a great year, in which we hope to present you the best RapidShare of all times.

:D

• Son 75 Dakika :P
  • Arkadaşlar şimdi ben üst üste 4-5 kere uzatsam her uzatmada 3333 puan mı alacak. Yani 3 kere uzatmaya 10000 puan mı vereceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

resim herşeyi anlatıyor :)https://store.donanimhaber.com/ef/15/22/ef15223b541800de95a26b0622b007b9.jpg

kısmetse 2009 a tam 160.000 puanla girmek istiyorum :)

şuana kadar kazandığım ve arkadaşlarıma açtığım 1 aylık hesaplar ve yaptığım uzatmaları toplasam 400.000 olurdu herhalde :)

Yuh abi naptın sen
    Uygun fiyattan yılbaşı için 3333 puandan hesap açmayı düşünürsen beklerim

teşekkürler 5 10 ytl nin lafımı olur sanki para verip aldım :) hepsi puanlar dan geldi. pm at sana bi hesap açayım

Bunu demicektin

En az 10 PM gelir şimdi.

10mu ? 1 sıfır eksik söyledin dostum :D

• quote:

Orjinalden alıntı: asc2

Arkadaşlar şimdi ben üst üste 4-5 kere uzatsam her uzatmada 3333 puan mı alacak. Yani 3 kere uzatmaya 10000 puan mı vereceğim?

Hayır.

9999 Puan vericeksin :P

( 1 Puan 1 Puandır. )
  • arkadaşlar 700 puana ihtiyacım var puan aktarımı yapabiliyormusunuz, yapamıyorsanız şu dosyaları tıklayın bari

http://rapid-share.com/files/63237519/New.Years.Live.Fireworks.2007.part7.rar
  • quote:

Orjinalden alıntı: luque_2535

48 ay uzatma şansın var şu anda
    6'şar aylık 8 hesap açabiliyosun
    6 aylık pre için 50 YTL fiyat biçsen
    8*50=450 YTL paraya dönüştürebilirsin hemen tükkanı aç sen
    yoksa normal şartlarda 16 ay uzatacaksın

Açacağı hesap 0 puanlı ve 1 aylık olmayacak mı ? Nasıl 6'şar aylık hesaplar açacak onu anlamadım ?

Bende de 8000 puan var 2 ay uzatırım.Haziran'a kadar rahatım.

• The Security Lock is inactive. With the activation you protect your files, your password and email address, as well as your RapidPoints against unauthorized Account access. Click the Lock to complete this action. Help
    The Security Lock is active. In order to move, and/or delete your files, changing your password and email address, or converting RapidPoints, unlock the Account by one click on the Lock. Help

arkadaşlar burda nediyor ?
  • insanın 31 aralıkta süresi dolar ve 10bin puanıda olursa ne güzel olur değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

insanın 31 aralıkta süresi dolar ve 10bin puanıda olursa ne güzel olur değil mi?

• ya beyler ne zaman çevirebiliriz puanları.
    yoksa saati geçti mi 00:14

8900 puan var herhalde heba oldu...
  • Arkadaşlar 12733 puan ile Collector's Zone hesabım var. bende 3 ay prem. alabilirmiyim. Nasıl yapmam gerekiyor ? Kafam karıştı ya biri yardım etsin lütfen....
  • bende 7000 puan var. bişey yapabilir miyim? uzatabilir miyim? ne kadar uzar?
    bir de nereden yapacaz bu işlemi. birisi yardımcı olsa çok mutlu olurum
    59 sayfa okumak kolay değil :)
  • offf biz sürünüyoz 1300 puanla :)

Alan arkadaşlara hesapları hayırlı olsun artık geçti bizden.. :(
  • Arkadaşlar sakin.

Türkiye saati ile 01.00 - 02.00 saatleri arasında geçerli olucak.

Premium sayfanızdan '' Convert RapidPoints '' a tıklayacaksınız.

Uzatmak isteyenler Extend Account, Yeni hesap almak isteyenler New Account'a tıklayacak.

Şu anda 10,000, 40 dakika sonra 3333 olucak.

Heyecandan şimdiden yapmayın, aman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar 12733 puan ile Collector's Zone hesabım var. bende 3 ay prem. alabilirmiyim. Nasıl yapmam gerekiyor ? Kafam karıştı ya biri yardım etsin lütfen....

saat 1-2 arası git puanlarını aylık 3333 den çevir
  • Arkadaşlar herhangi bir sınırdan bahsedilmemiş.Acaba 6 ay sınırı yok mu bu sefer?
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.