Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: cooler2008

birde flashget ile indirirken mesela resim indiriyoruz resmin ismi 01 ile baslıyor ve 15 e kadar giyor ama yine bi siteden 01 ile baslayan bi resim cekersek (bu resim dosyasıda olabilir rar yada zip'de olabilir ) 01 in sonuna(1) ekliyor bende istiyorumki 01 'i 02,03,04 yapsın hatta 15 e kadar gidiyorsa 15 den sonrasını da otomatik belirlesin o kadar flashget versiyonu denedim bu olmadı yapabilen var bunu bu sayede dosyalar birbiri iel karışmayacak
    download bittikten sonra 15 resmide secip aynı anda yeniden adlşandır demekl gerekiyor oyle oyle 15 resim için ugrasıp duruyoruz

01'in sonuna 1 eklerse o dosyayı ya daha önce indirmişsinizde yada indirirken hata oLuşmuştur.

O Dediğinizde hiçbir programda oLmaz.

İsmini 1-2-3-4 yaparsam o 5-6-7 diye götüremez yani.

olabilir bence neden diyceksiniz flashget de add batch download diye bir özellik var ondada benim dedigime benzer bir sistem var sonuna *(yıldız) koyarak resimleri dosyaları flashget ile kolayca indirebiliyorsun cunku flashget ile indirmeye calsıtıgın zaman bunu anlayıp html. uzantısında bos sayfa cektirten siteler var sana bu addbatch downloadda buna engel oluyor ama tam istedigim gibi deil tabii sanırım bu gibi varyasyonlar daha güncel versiyonlarda çözülecektir illa flashgetten gitmek zorundada deiliz tabii...

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

@Eh®imeN

Sağolasın hacım ya. Neler neler varmış, vay anasına.
    Ben salak gibi hepsini bir kerede indiriyorum.
    Beklemek en kötü şey vallahi.

Zamanında azmı girdi kota biyerlerime

• emeğinize sağlık çok açıklayıcı olmuş.
  • ehrimen , berdenden cevap alamadım acaba sizin yukarıda sorduğum sorular ile alakalı olarak Websense atlatacak ve flashget aktif olarak rapidten dosya indirebilecek hale getirmemde beni bilgilendirebilir misiniz.

sorun: rapidten paralel download yapamamak
    yapılanlar: Rapidpremi**um üyeliği 1 aylık
    üyelik sonrasında direk download özelliği aktif hale getirildi.
    E mail adresim tanımlandı
    Ancka internet engelleyicileri yüzünden 2 konu yapılamıyor
    1-Mesai saatleri içinde rapid dosyalarına giremiyorrum websensepraogramı engelliyor.
    2-Measi saatleri dışında rapidten en fazla aynı anda 2 dosya indirmeme okay alıyorum.Ücüncü dosyayı beklemeye alıyor

Bu durumu engellemek için flshget praogramından yararlanmak istedim.Ancak u program da hiçbir şekilde indirme işlemine başlamıyor.Proxy ayarlarını yapsam bile engelleme yapıyor.Berden beyden tünelleme hakkında bazı bilgiler almıştım bunları uygulamaya çalıştım ancak tam olarak çalıştırma işlemini bir türlü başaramadım.Konuyu bilen tünelleme teknikleri hakkında bilgisi olanlardan yardım talep ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: vezir

ehrimen , berdenden cevap alamadım acaba sizin yukarıda sorduğum sorular ile alakalı olarak Websense atlatacak ve flashget aktif olarak rapidten dosya indirebilecek hale getirmemde beni bilgilendirebilir misiniz.

sorun: rapidten paralel download yapamamak
    yapılanlar: Rapidpremi**um üyeliği 1 aylık
    üyelik sonrasında direk download özelliği aktif hale getirildi.
    E mail adresim tanımlandı
    Ancka internet engelleyicileri yüzünden 2 konu yapılamıyor
    1-Mesai saatleri içinde rapid dosyalarına giremiyorrum websensepraogramı engelliyor.
    2-Measi saatleri dışında rapidten en fazla aynı anda 2 dosya indirmeme okay alıyorum.Ücüncü dosyayı beklemeye alıyor

Bu durumu engellemek için flshget praogramından yararlanmak istedim.Ancak u program da hiçbir şekilde indirme işlemine başlamıyor.Proxy ayarlarını yapsam bile engelleme yapıyor.Berden beyden tünelleme hakkında bazı bilgiler almıştım bunları uygulamaya çalıştım ancak tam olarak çalıştırma işlemini bir türlü başaramadım.Konuyu bilen tünelleme teknikleri hakkında bilgisi olanlardan yardım talep ederim.

İnanın Proxy hakkında bir bilgim yok.Vardır elbet bir cevaplayacak.

Dosya bekleme olayı ise ayarlarla alakaLı.Düzenlemek için :

Flashget'i açın.Menülerden Araçları ordanda > Seçenekler sekmesine gelin.

Soldaki menülerden 2.cisine ( Bağlantı ) tıklayın.

En fazla eş zamanlı iş : Muhtemelen 2'dir.Onu 8'e kadar çoğaltabilirsiniz.

• maalesef sanırım problem daha ileri düzeyde, IT ciler bir çıkışı engelleme koymuşlar aşamıyorum.ama Tünel denilen birşey var onunla yapmak mümkün olduğunu okuduklarımdan anladım ,ama başaramadım.Birde okuduğum yazılardaCYGWIN diye bir yazılım var bunu kullnarak nasıl yapacağız olayı anlamdım,aslında adım adım anlatan bir yer bulsam durumu çakacağım ama konu biraz bana uzak olduğu için zorlanıyorum.Motor falan olsa uzmanlık alanım ama software işi bir muamma.
  • An itibari 10 - 15 Kb arası indiriyorum.

Modeme reset attım sunucuları defalarda değiştirdim en fazla 25 Kb oLdu
  • Rapidshare başlığı var ben yokum olacak iş değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 7 Mart 2008; 21:46:47 >
  • rapid çok yavaş ya premium olmasına rağmen en fazla 20 kb ile indiriyo bu sorun ne zaman düzelcek acaba
  • Bende de sorunvar rapidde sürekli. Bi yavaşlıyor bi düzeliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Rapidshare başlığı var ben yokum olacak iş değil :D

Hoşgeldin Başlığımıza
  • Sorun hala devam ediyor bende , Downlaod'a başlamıyor başlasa bile en fazla 15 Kb
  • Aynı sorun bende de var. Siz de yine başlıyormuş download ben ne yaptıysam olmadı.. Download a bastığım anda sayfa geri gidiyor yine indirme menusu çıkıyor ve yeniden saymaya başlıyor.. Dünden beri durum bu.. Neden olduğunu da anlamadım.. Bazı arkadaşlar indirebiliyorum diyor bazılarıysa benim gibi indiremiyor..

Us downloader da hata veriyor yani onunla da indiremiyorum.. Premium hesabım yok.. Umarım sorun çözülür..

----------------------------------------------------------

Sorun şuan itibariyle çözüldü.. Gerçekten çok ilginç bir durum.. Dosya indirirken server değiştirirsem olmuyor ama değişirmez aynısıyla devam edersem indiriyor.. İlginç gerçekten kısa sürede hallolur umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 8 Mart 2008; 9:58:52 >
  • Biraz saçma bir olay. Umarım böyle aptal bir sistem getirmezler.
  • sorun hala devam ediyor ya. acaba hep böylemi olcak mesela artık bedava kullanıcılar için free seçeneğini kaldırırlarmı?? üyelik alalım diye
  • Paralılarda aynı dertten muzdaripler 2 gündür 10kbpsnin üstüne çıkamadım
  • Dünden beri yavaş rapid, 2 dosyayı aynı anda yüklüyorum bazen 100 oluyor bazen 40
  • benim premium hesabım yok.
    2.2 dakika bekliyorum kodu giriyorum veee... çaat tekrar PREMIUM Free seçenekleri freeye tıkla(devamı için satırın başına gidiniz)

tam da yeni modem aldığım gün böyle bi sorun olması beni ilk başta korkuttu ama sanırım genel bir problem.
  • Bekleme sonunda sana verilen server'ı değiştirmezsen indirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Bekleme sonunda sana verilen server'ı değiştirmezsen indirir.

evet gerçekten de oldu. her ne kadar 6KBps olsa da download hızım, çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.