Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgahanbag

arkadaşlar sadece rapid linkleri veren yabancı siteler vardı onları bilen varsa yazabilirmi formatta bütün linkler gitmiş hatırlamıyorum

Link vermek yasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: berden

ya arkadaşlar hala neden flasget te ısrar ediyorsunuz.
    1 mbit bağlantı ile 120 küsür kbps hızlara ulaşıyorum idman (internet download manager) ile.
    kullanımını da resimli olarak sizler için anlattım burda;
    http://forum.donanimhaber.com/m_21617229/tm.htm

Bende Flashgetle 105 - 120 Arası indiriyorum ?

valla flashget benim vazgecilmez programlarından birisiydi idman'ı keşfedene kadar. ısrarla tavsiye ediyorum.
    her iki programı kullananlar hak vereceklerdir bana.

• aslında her program bana uyar ama websense diye bir engelleyici yüzünden indirme yapamıyorum.Flashget de çok zor bela kurdum zaten.Exe dosyası run etmeme sistem izin vermiyor.bu yüzden elimindeki bu programı kullanmak zorundayım.Ancak paralel indirme işlemini yapmayı bırakın , tek bir dosyayı bile indirmek mümkün olmuyor.Proxy ayarlarını yaptığımı sanıyorum ancak bir şeyleri hatalı yapıyorum sanırım.Çünkü download işlemi başlamıyor bile.
    quote:

1 mbit bağlantı ile 120 küsür kbps hızlara ulaşıyorum idman (internet download manager) ile.

• flashget aşagıdaki hataları veriyor .Anlamı nedir , ne yapmalıyım.

Tue Mar 04 13:44:50 2008 Proxy-Authorization: Basic MzY1NTU1NyA6YkN6d3g2NEZ3Vw==
    Tue Mar 04 13:44:50 2008 HTTP/1.1 407 Proxy Authentication Required ( The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. )
    Tue Mar 04 13:44:50 2008 Via:1.1 SRV-ISA
    Tue Mar 04 13:44:50 2008 Hata oldu!
    Tue Mar 04 13:44:50 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:44:53 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:44:56 2008 Bağlanılan proksi 192.168.5.111 [IP=192.168.5.111:8080]
    Tue Mar 04 13:44:56 2008 Bağlanıldı.
    Tue Mar 04 13:44:57 2008 CONNECTwww.rencons.com:80 HTTP/1.0
    Tue Mar 04 13:44:57 2008 Proxy-Authorization: Basic MzY1NTU1NyA6YkN6d3g2NEZ3Vw==
    Tue Mar 04 13:44:57 2008 HTTP/1.1 407 Proxy Authentication Required ( The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. )
    Tue Mar 04 13:44:57 2008 Via:1.1 SRV-ISA
    Tue Mar 04 13:44:57 2008 Hata oldu!
    Tue Mar 04 13:44:57 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:45:00 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 Bağlanılan proksi 192.168.5.111 [IP=192.168.5.111:8080]
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 Bağlanıldı.
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 CONNECTwww.rencons.com:80 HTTP/1.0
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 Proxy-Authorization: Basic MzY1NTU1NyA6YkN6d3g2NEZ3Vw==
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 HTTP/1.1 407 Proxy Authentication Required ( The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. )
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 Via:1.1 SRV-ISA
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 Hata oldu!
    Tue Mar 04 13:45:03 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:45:06 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 Bağlanılan proksi 192.168.5.111 [IP=192.168.5.111:8080]
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 Bağlanıldı.
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 CONNECTwww.rencons.com:80 HTTP/1.0
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 Proxy-Authorization: Basic MzY1NTU1NyA6YkN6d3g2NEZ3Vw==
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 HTTP/1.1 407 Proxy Authentication Required ( The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. )
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 Via:1.1 SRV-ISA
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 Hata oldu!
    Tue Mar 04 13:45:09 2008 Yeniden deneme için 3 saniye beklenecek.
    Tue Mar 04 13:45:11 2008 User Cancel at 0.

• quote:

Orjinalden alıntı: vezir

aslında her program bana uyar ama websense diye bir engelleyici yüzünden indirme yapamıyorum.Flashget de çok zor bela kurdum zaten.Exe dosyası run etmeme sistem izin vermiyor.bu yüzden elimindeki bu programı kullanmak zorundayım.Ancak paralel indirme işlemini yapmayı bırakın , tek bir dosyayı bile indirmek mümkün olmuyor.Proxy ayarlarını yaptığımı sanıyorum ancak bir şeyleri hatalı yapıyorum sanırım.Çünkü download işlemi başlamıyor bile.
    quote:

"smartfilter" varken websense kullanmak pek iyi bir çözüm değil. eğer şirket bilgisayarlarını kastediyorsan şu pdf dosyasını bir incele derim.
    http://www.lifeoverip.net/docs/ssh_tunneling_over_cf.pdf

daha sonra benden alıntı yaptığın linkte yapman gereken herşeyi açıkladım. orada yazdıklarımı uygularsan eminim sorunsuz şekilde indirme yapabileceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahanbag

arkadaşlar sadece rapid linkleri veren yabancı siteler vardı onları bilen varsa yazabilirmi formatta bütün linkler gitmiş hatırlamıyorum

Link vermek yasak.

özelden gönderemez misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX
    Çok sorunlu bir program olduğu doğru. Mesela Upload sırasında henüz sıra gelmemiş bir dosyayı silince sapıtıyor. Bazen bir önceki dosyayı tekrar upload etmeye çalışıyor. Bazen upload limitini belirtsek de dinlemiyor full hızda göndermeye çalışıyor. Adam gibi bi' program yazamadılar, ne zorları varsa milletle anlamadım.

Mesela bu gün listeyi başından başlatayım diye epey bir uğraştım olmadı. İlla ikincisinden başlıyor. Bu kadar çok kullanılan bir servisin bu sorunları dikkate alması lazım artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

quote:

Çok sorunlu bir program olduğu doğru. Mesela Upload sırasında henüz sıra gelmemiş bir dosyayı silince sapıtıyor. Bazen bir önceki dosyayı tekrar upload etmeye çalışıyor. Bazen upload limitini belirtsek de dinlemiyor full hızda göndermeye çalışıyor. Adam gibi bi' program yazamadılar, ne zorları varsa milletle anlamadım.

Mesela bu gün listeyi başından başlatayım diye epey bir uğraştım olmadı. İlla ikincisinden başlıyor. Bu kadar çok kullanılan bir servisin bu sorunları dikkate alması lazım artık...

"~queue" diye bir dosya yaratıyor program, amaç listedekileri aklında tutmak. Böyle birşeyle karşılaşınca o dosyayı silip, dosyaları baştan eklemek sorunu geçici de olsa çözüyor. Dosya programın exe'si ile aynı klasörde.

• In the last 5 days you have downloaded 25489 MB.

Beyler bu sıfırlanacak mı? Yoksa kendi hesabıma göre mi devam edeceğim?
    Ekliyorum linkleri, sabaha bakıyorum bir tanesi ile inmemiş.
  • Bıktım artık bütün gece beklemeden sonra böyle bir hüsranla karşılaşmaya.

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • quote:

"~queue" diye bir dosya yaratıyor program, amaç listedekileri aklında tutmak. Böyle birşeyle karşılaşınca o dosyayı silip, dosyaları baştan eklemek sorunu geçici de olsa çözüyor. Dosya programın exe'si ile aynı klasörde.

Bu dosyayı görmemişim sağ ol. İşime yaradı ama durup dururken göndermeyi kesmesine bir çare yok sanırım şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 5 Mart 2008; 9:03:33 >
  • sayın berden
    vermiş olduğunuz linki inceledim.Benim için yeni birçok konu olduğu için net olarak anlatmasına rağmen başta rootssheel.be programını nasıl yükleyeceğim dahil olmak üzere birçok açık konu kaldı.

Öncelikle olayın daha net anlaşılması için birkaç vurgu yapmam gerekiyor.
    1- Bir firmada çalışıyorum ve firmanın web üzerinden dışarıya çıkışlarında websense uygulaması var.Sadece mesai saatleri dışında off konumuna geliyor.Bu yüzden birçok siteye girip birşey yüklemek zor oluyor.daha doğrusu mesai saatleri içinde hiç giremiyorum.
    2-Flashget programını mesai saatleri dışında yükledim ,nedeni parayla aldığım rapidshare müzük mp3 dosyalarını websense açık olduğu akiam saatlerinde indirmek için.
    3-Sonradan farkettim ki, firmamızın IT yetkilileri her türlü seri download programını da bir şekilde bloke etmişler.Normal bir siteden de flashget ile bir programı indirmek mümkün değil.Yukarıda verdiğim IP adresi ve 8080 nolu port çıkışından çıkış yapılamıyor.Yani aksam da indirme işlemin iancak klavye başına işe gelip manuel yöntemler dışında indirmek mümkün olmuyor.
    4-çıkan hata kodlarını yukarıda belirttim.ben bu olayın port numarası farklılığından olduğunu sanıyordum.Gerçekte ne dir benim IT bilgimi aşar.

linkini verdiğiniz yazıda söyle bir yazı var
    Sonrasındahttp://ipsor.huzeyfe.net adresinden IP adresinizi kontrol edip gerçekten
    Proxy üzerinden çıkıp çıkmadıgınızı control edebilirsiniz.

bunu yaptığımda IP adresi olarak benim falshgette tanıttığım adresten farklı olduğunu gördüm.anlamı nedir.
    212.175.53.34şeklinde b,r numara çıktı ki normalde ben 192168.5.111 nolu adresi giriyorsum.Ancak belki de bu numara doğrudur diye flashget proxi ayarlarına bu adresi yazmama rağmen bir şey değişmedi.yardım lütfen.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vezir

aslında her program bana uyar ama websense diye bir engelleyici yüzünden indirme yapamıyorum.Flashget de çok zor bela kurdum zaten.Exe dosyası run etmeme sistem izin vermiyor.bu yüzden elimindeki bu programı kullanmak zorundayım.Ancak paralel indirme işlemini yapmayı bırakın , tek bir dosyayı bile indirmek mümkün olmuyor.Proxy ayarlarını yaptığımı sanıyorum ancak bir şeyleri hatalı yapıyorum sanırım.Çünkü download işlemi başlamıyor bile.
    quote:

"smartfilter" varken websense kullanmak pek iyi bir çözüm değil. eğer şirket bilgisayarlarını kastediyorsan şu pdf dosyasını bir incele derim.
    http://www.lifeoverip.net/docs/ssh_tunneling_over_cf.pdf

daha sonra benden alıntı yaptığın linkte yapman gereken herşeyi açıkladım. orada yazdıklarımı uygularsan eminim sorunsuz şekilde indirme yapabileceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

In the last 5 days you have downloaded 25489 MB.

• berden
    bahsetmiş olduğunuz linkten Rootshell.be programına üye oldum bana bir username ve password gönderdiler.Putty configirasyonunda Rootshell.be (resim1) de bahsedilen kısımları girdim ve açılan sunucuya bağlanma kısmında sorun yaşıyorum.
    Login as :
    yazan kısıma user name girilmiyecek midir.Bunu yapınca çıkan password kısmıan bana gönderdiklerini yazıyorum ama hata veriyor.Sorun ne olabilir .Ayrıca Resşm 2 deki dynamic port forwarding ayarları kısmını 8080 yazmama rağmen open komutu çalışmıyor.

Sonuçta şu tünelleme işini kıvıramadım gitti.yeni bir şeyler öğrenirken sanırım çokça hata yapıyor insan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

quote:

Bu dosyayı görmemişim sağ ol. İşime yaradı ama durup dururken göndermeyi kesmesine bir çare yok sanırım şu an.

Artık 1.3 versiyonunu beklemek lazım. O da ne zaman çıkar Allah bilir.
  • birde flashget ile indirirken mesela resim indiriyoruz resmin ismi 01 ile baslıyor ve 15 e kadar giyor ama yine bi siteden 01 ile baslayan bi resim cekersek (bu resim dosyasıda olabilir rar yada zip'de olabilir ) 01 in sonuna(1) ekliyor bende istiyorumki 01 'i 02,03,04 yapsın hatta 15 e kadar gidiyorsa 15 den sonrasını da otomatik belirlesin o kadar flashget versiyonu denedim bu olmadı yapabilen var bunu bu sayede dosyalar birbiri iel karışmayacak
    download bittikten sonra 15 resmide secip aynı anda yeniden adlşandır demekl gerekiyor oyle oyle 15 resim için ugrasıp duruyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cooler2008

birde flashget ile indirirken mesela resim indiriyoruz resmin ismi 01 ile baslıyor ve 15 e kadar giyor ama yine bi siteden 01 ile baslayan bi resim cekersek (bu resim dosyasıda olabilir rar yada zip'de olabilir ) 01 in sonuna(1) ekliyor bende istiyorumki 01 'i 02,03,04 yapsın hatta 15 e kadar gidiyorsa 15 den sonrasını da otomatik belirlesin o kadar flashget versiyonu denedim bu olmadı yapabilen var bunu bu sayede dosyalar birbiri iel karışmayacak
    download bittikten sonra 15 resmide secip aynı anda yeniden adlşandır demekl gerekiyor oyle oyle 15 resim için ugrasıp duruyoruz

01'in sonuna 1 eklerse o dosyayı ya daha önce indirmişsinizde yada indirirken hata oLuşmuştur.

O Dediğinizde hiçbir programda oLmaz.

İsmini 1-2-3-4 yaparsam o 5-6-7 diye götüremez yani.

• quote:

In the last 5 days you have downloaded 25489 MB.

1. gün 10 GB
    2. gün 10 GB
    3. gün 5 Gb indirebilirsiniz.
    4.5. gün indirme işlemi yapamazsınız.
    6. gün 2. gunden sayarak 10+5=15 GB download miktarınız görülür ve 10 GB kullanım hakkınız açılır. Yani 1. gün kullandığınız miktar kadar download hakkınız aktif olur.

İstersen 1-2 gün bişey indirme misal ben öle yapıyorum.
    Geldğimde kota 10 15'lere düşmüş oluyor sonra topLu olarak abanıyorum.Birde bakıyorum kota yine dolmuş

• quote:

Bıktım artık bütün gece beklemeden sonra böyle bir hüsranla karşılaşmaya.

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

Rapid-Share kotan dolduysa durması normaldir.Ama galiba sen toplu olarak çekiyorsunki kotanın dolması çok normal burda eğer tek tek indirirsen dosyaları diğerlerine göre ne indirirsen o girer kotaya.

5li 6lı vs indirirse Rs kotana daha fazla girer.

+ Toplu indirmede download birden bire durabilir internet olduğu halde.

• @Eh®imeN

Sağolasın hacım ya. Neler neler varmış, vay anasına.
    Ben salak gibi hepsini bir kerede indiriyorum.
    Beklemek en kötü şey vallahi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.