Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

torrentte ,3 ay önceki diziyi yada oyunu çekemezsin.bunu da söyle

Rapidin çöküşü artık başladı

3 yıl önceki oyunu çekebiliyorsun ( COD 2, BF 2) 3 ay değil 1,5 2 yıllık diziyi de rahat çekiyorsun tl de, bilip bilmeden sallamayalım.

ben sana 10 tane dosya söyleyim,bunları stabil bir şekilde çekersen bravo derim

• torent amelelikten başka hiçbişi değil. saçmalık ötesi 1 sistem. millet nasıl sabrediyo hayret bişi...

Dosya paylaşım siteleri herhangi bir sebepten kapılarına kilidi vurunca görürsün saçmalığı ondan sonra eşeğemi binersin yoksa buralarda torrent trackerlar için davetiyemi ararsın bilinmez.
    Ayrıca torrent yavaş falan da değil düzgün bir trackerdan indirirsen ve ration yüksekse (yani hep bana hep bana yok) gayet de hızlı indirirsin. (şu an 4Mb/s bağlantı ile 3.7 Gb lık bir dosyayı 312kb/s ile indiriyorum)
  • ekstra 100gb 30 ytl bu nasıl kulanılıyor bilen varmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baymanyak

quote:

Orjinalden alıntı: resetm

torent amelelikten başka hiçbişi değil. saçmalık ötesi 1 sistem. millet nasıl sabrediyo hayret bişi...

Dosya paylaşım siteleri herhangi bir sebepten kapılarına kilidi vurunca görürsün saçmalığı ondan sonra eşeğemi binersin yoksa buralarda torrent trackerlar için davetiyemi ararsın bilinmez.
    Ayrıca torrent yavaş falan da değil düzgün bir trackerdan indirirsen ve ration yüksekse (yani hep bana hep bana yok) gayet de hızlı indirirsin. (şu an 4Mb/s bağlantı ile 3.7 Gb lık bir dosyayı 312kb/s ile indiriyorum)

merak etme dosya paylaşım sitelerinin kapısına kilit falan vurulmaz. filehostlar, bir dosyayı şikayet ettiğin anda siliyorlar ama torent siteleri şikayet etsende hiçbir önlem almıyorlar. bugüne kadar kapanan yüzlerce torent ve e-donkey sunucusu oldu ama mahkeme tarafından kapanan 1 TANE BİLE filehost örneği yoktur. zarar edip iflas etmiştir o ayrı. filehostlar, torent sisteminin kepazeliğini ortadan kaldırdıkları için milyonlarca kullanıcıya ve müşteriye ulaştılar. eğer filehostlar kapanmaya başlarsa, torent sitelerinin hepsi çoktan kapanmıştırda sıra filehostlara gelmiş demektir ayrıca bir dosyayı senin dediğin gibi 312 kb/s ile indirebilmen için enaz 2-3 hafta deli gibi upload yapıp ratio nu artırman lazımki yaktığın elektriğe yazık. o kadar elektrik yapıp 4 gb dosya çekeceğine git cd ciden 3 ytl ye al daha iyi
    ağzı olan konuşuyor işte, bilsede bilmesede.....

Uzun süredir kapanmayan çok sağlam torrent siteleri mevcut, sen de filehostlara para bayılıp günde 2,5gb indiriceğine git Cdciden(cdci ne be simitçi gibi) al o zaman sen de elektrik faturası da fazla gelmez, mantığına hastayım.

Rapide hem para ver hem de 6,5gblık oyunu 3 günde indir, filehost müthiş tabi torrent kullanan aynı gün içinde onun 50katını bile indirir bağlantısı yetiyorsa, rapid kullanan bekler artık gün boyu boş boş

Hd film için torrent tüm filehostları 10a katlar, hd bir filmin kaç sürümü var torrentte bir bilsen filehostlarda 1 tane bulacam diye site site dolaş işin yoksa.

• quote:

quote:

quote:

torrentte ,3 ay önceki diziyi yada oyunu çekemezsin.bunu da söyle

Rapidin çöküşü artık başladı

3 yıl önceki oyunu çekebiliyorsun ( COD 2, BF 2) 3 ay değil 1,5 2 yıllık diziyi de rahat çekiyorsun tl de, bilip bilmeden sallamayalım.

ben sana 10 tane dosya söyleyim,bunları stabil bir şekilde çekersen bravo derim

Ben her dosyanın çekilebildiğini söylemedim zaten öyle bir iddiam da yok, kendim de torrent+rapid kullanıyorum torrentin arşivinin çok geniş değil sonuçta dosyaları server değil kişiler hard diskinde tutuyor.

Sen 3 ay diyince ben de öyle örnek verdim normalde 3yıl önceki her dosya bulunmuyor tabi, 1 yıl önce yayınlanmış çoğu popüler dosyayı bulabiliyorsun ama.

3 ay önceki popüler dizi veya oyun söylersen stabil çekicek mi denerim yine de...

• quote:

quote:

quote:

merak etme dosya paylaşım sitelerinin kapısına kilit falan vurulmaz. filehostlar, bir dosyayı şikayet ettiğin anda siliyorlar ama torent siteleri şikayet etsende hiçbir önlem almıyorlar. bugüne kadar kapanan yüzlerce torent ve e-donkey sunucusu oldu ama mahkeme tarafından kapanan 1 TANE BİLE filehost örneği yoktur. zarar edip iflas etmiştir o ayrı. filehostlar, torent sisteminin kepazeliğini ortadan kaldırdıkları için milyonlarca kullanıcıya ve müşteriye ulaştılar. eğer filehostlar kapanmaya başlarsa, torent sitelerinin hepsi çoktan kapanmıştırda sıra filehostlara gelmiş demektir ayrıca bir dosyayı senin dediğin gibi 312 kb/s ile indirebilmen için enaz 2-3 hafta deli gibi upload yapıp ratio nu artırman lazımki yaktığın elektriğe yazık. o kadar elektrik yapıp 4 gb dosya çekeceğine git cd ciden 3 ytl ye al daha iyi

Uzun süredir kapanmayan çok sağlam torrent siteleri mevcut, sen de filehostlara para bayılıp günde 2,5gb indiriceğine git Cdciden(cdci ne be simitçi gibi) al o zaman sen de elektrik faturası da fazla gelmez, mantığına hastayım.

Rapide hem para ver hem de 6,5gblık oyunu 3 günde indir, filehost müthiş tabi torrent kullanan aynı gün içinde onun 50katını bile indirir, rapid kullanan bekler artık gün boyu boş boş

Hd film için torrent tüm filehostları 10a katlar, hd bir filmin kaç sürümü var torrentte bir bilsen filehostlarda 1 tane bulacam diye site site dolaş işin yoksa.

al birini vur ötekine. premiumdan bahsedenmi oldu adam filehostlara karşı torenti savunuyor. dikkatli okursan hiçbiyerde rapid felan demedim FILEHOSTLAR dedim. ayrıca 50 katını indiririm torentten demişsin 2,5 gb*50 = 125 gb yapar. sen 1 günde torentten 125 gb indirebiliyorsan ermişsin demektir bi torenti savunmak için öyle saçmalıyorsunuzki cevap yazimmi yazmimmi karar veremiyorum walla

bide bana cevap yazdıktan hemen sonraki mesajında torentin arşivinin geniş olmadığını, her dosyanın rahat çekilemediğini kendi ağzınla söylüyorsunya komiksin valla.

ek olarak: dünyada en çok tıklanan siteler sıralamasında rapid 15. türkiyede 8. sırada. bütün dünya tonla para ödüyor filehostlara. bütün bu adamlar torenti bilmiyorda ondanmı rapid ve türevlerine su gibi para akıtıyorlar bi düşün bakam

Evet bahsetmedin rapidden, rapid hariç diğelerini siteden saymadığımdan sadece rapidi saydım.Sen ne diyeceksin netload falan mı?

Ben 125Gb indiriyorum yada indirdim demedim zaten, nerenle okuyorsan artık orada torrent kullanan dedim, sadece ben mi varım torrent kullanan.

Rapid 12. sırada Alexa verilerine göre, rapidden hergün küçük boyutlu veya sürekli free olarak dosya indirmek için giren milyonlarca insan var normal tabi o sırada olması, premium kullanan da çok ama günde 2,5 gb ile torrenti karşılaştırmak asıl komik olan.

Torrenti bilmeyen de çok, parası olan http servis kullanıyor olmayan veya vermek istemeyen yada daha az ama popüler dosyaları indiren torrenti kullanıyor.

Şuan da 1 oyun 3günde iniyor diyorum rapidde, cevap veremiyorsun neden ama?

Ayrıca torrent eksikse rapid de eksik hd film konusunda, 2si birbirini çok iyi tamamlıyor.

Bir yerde günlük 2,5gb kota var bir yerde günde 10larca gb indirme imkanı diyorum hd filmde kaça katlıyor diyorum cevap veremiyorsun, sonra yok dünya giriyor kullanıyor diyorsun, anlıyorum seni de

Biri ücretsiz biri paralı servis sonuçta, bire bir aynı olamıyor arşivleri, oyun, dizi, film çıktıktan sonra filehost kullananlar link bekliyor uploaderlardan, ama torrent kullanan çoktan indirmeye başlamış oluyor, silinme riski de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 31 Ekim 2008; 17:30:21 >

• arkadaşlar daha yeni pre. almıştım. 10gb traffic left yazıyordu. dün bitti 10gb şimdi -123 mb diyor. indiremıyorum bişe bu günlük 2.66gb olsada neden eklenmıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resetm

torent amelelikten başka hiçbişi değil. saçmalık ötesi 1 sistem. millet nasıl sabrediyo hayret bişi...

Rapide hem para ver hem de 6,5gblık oyunu 3 günde indir, filehost müthiş tabi torrent kullanan aynı gün içinde onun 50katını bile indirir, rapid kullanan bekler artık gün boyu boş boş

al birini vur ötekine. premiumdan bahsedenmi oldu adam filehostlara karşı torenti savunuyor. dikkatli okursan hiçbiyerde rapid felan demedim FILEHOSTLAR dedim. ayrıca 50 katını indiririm torentten demişsin 2,5 gb*50 = 125 gb yapar. sen 1 günde torentten 125 gb indirebiliyorsan ermişsin demektir bi torenti savunmak için öyle saçmalıyorsunuzki cevap yazimmi yazmimmi karar veremiyorum walla

bide bana cevap yazdıktan hemen sonraki mesajında torentin arşivinin geniş olmadığını, her dosyanın rahat çekilemediğini kendi ağzınla söylüyorsunya komiksin valla.

ek olarak: dünyada en çok tıklanan siteler sıralamasında rapid 15. türkiyede 8. sırada. bütün dünya tonla para ödüyor filehostlara. bütün bu adamlar torenti bilmiyorda ondanmı rapid ve türevlerine su gibi para akıtıyorlar bi düşün bakam

Özellikle filehostlara karşı torrenti falan savunduğum yok. Ama sen "torrent amelelikten başka bir şey değil" dersen buna karşı çıkarım. Bu başlık altındaki bir entry de rapid premium ve torrent kullandığımı söylemiştim. Benim için rapid gibi filehostlar küçük boyuttaki dosyaları upload-download etmek için ideal. Bunu hep illegal içerik olarak düşünmemek lazım, işleri kendi sunucumda tutup müşterilerin erişimini sağlamak yerine rapide upload edip traffic share olarak erişimini sağlamak daha ekonomik ve hızlı bir yol. İndireceğim diğer içerikler için torrent, usenet kullanmak bana daha mantıklı geliyor. Ben her türlü up-downloadun Ip ve gerçek kimlik bilgileriyle tek elden tracking edildiği bir yapıya güvenmiyorum.

Ayrıca ya biri ya öteki diye bir şey de yok. Düzgün ve mantıklı kullanmasını bilirsen hiç başın ağrımaz

• Rapid kaç kb ile sınırladı download'ları..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LSG

Rapid kaç kb ile sınırladı download'ları..?

Günlük 2.66 GB.
  • @Onur

Hocam bende torrent ile epey ilgilendim ama bana rapidden indirmek yine daha hızlı geliyor. Yani 3 günde indirirsin belki ama torrent de bilmiyorum niye öyle ama en fazla maksimum 20 kb/sn yi görüyor 1mbit net.
  • bende rapidçiyim arkadaşlar. bir ara tornetten download yapıyordum ama hızın düşüklüğü ve yok raitoyu artır yok upload yap derdi olunca bıraktım. rapid tamamen ölmeden mecbur kalmadıkça tornet kullanmam
  • Arkadaşlar, bir dostumdan aldığım 1 aylık rapid üyeliğini paypal ile uzatmak istedim, paypal'a üye oldum kredi kartı bilgilerini girip ekle dediğimde aşağıdaki uyarıyı aldım bunun nedeni ne olabilir. Kart Zıraat Bankası'nın Maksimum'u, para mevcut ve internet alışverişi kısıtlaması yok. Premiumların geneli paypal ile aldığından burada bilgili arkadaşlar daha çok olur diye buraya açtım. Uyarı aşağıda,

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

American Express cards will be charged in USD. Paying with American Express will result in currency conversion fees if your card is not denominated in USD and/or if you send a non-USD payment. Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo.
    Number of cards active on your account: 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 1 Kasım 2008; 0:41:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Arkadaşlar, bir dostumdan aldığım 1 aylık rapid üyeliğini paypal ile uzatmak istedim, paypal'a üye oldum kredi kartı bilgilerini girip ekle dediğimde aşağıdaki uyarıyı aldım bunun nedeni ne olabilir. Kartta para mevcut ve internet alışverişi kısıtlaması yok. Premiumların geneli paypal ile aldığından burada bilgili arkadaşlar daha çok olur diye buraya açtım. Uyarı aşağıda,

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Banka kartını kabul etmemiş.Neden kabul etmediğini öğrenmek için bankanızla iletişime geçin diyor.

Cevabı nette araştırdım biraz birisi demişki ;

'' Ben yaklaşık 3-4 aydır garanti bankasının sanal kartını kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkmadı süresi bittikten sonra yeni bir sanal kart oluşturup Paypal a o kart bilgilerini verebilirsin...Birde tam olarak paypal üyeliği senin hesabından 1.95$ keser ve senin kart extrene 4 rakamlı bir expanded number gönderir bu numarayı sanal kartın heaap özetine bakıp ordan alacaksın daha sonra paypalın sayfasında bu numarayı girdikten sonra hesabın aktif oluyor ve kullanmaya başlıyorsun o kesilen 1.95 $ ilk alışverişinde senin hesabına geri yatırılıyor bu bir nevi paypalın sahte veya başkasına ait kartların kullanımını engellemek için yapılmış bir önlem ...
    Eğer hala yukarda yazdığın problem devam ederse müşteri temsilcisini arayıp sanal kartı iptal ettir daha sonra yeni bir sanal kart oluşturup o kartın bilgilerinin paypala ver.. ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Kasım 2008; 0:43:55 >

• Hızlı cevabnız için teşekkürler. Diğer kredi kartı denedim onu kabul etti. Mailimede 2-3 gün içinde 4 haneli paypal kod geleceğin yaza mail dgöndermişer. Sizce bu kod ne kadar süre sonra mail adresime gelir.

Kod gelip paypaldak iilgili bölüme girdikten sonra rapid'i uzatmak için başka paypal tarafından başka bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa direk rapidin Extend Account bölümünden hesab süresini uzatmam yeterlimi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 1 Kasım 2008; 5:31:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Hızlı cevabnız için teşekkürler. Diğer kredi kartı denedim onu kabul etti. Mailimede 2-3 gün içinde 4 haneli paypal kod geleceğin yaza mail dgöndermişer. Sizce bu kod ne kadar süre sonra mail adresime gelir.

Kod gelip paypaldak iilgili bölüme girdikten sonra rapid'i uzatmak için başka paypal tarafından başka bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa direk rapidin Extend Account bölümünden hesab süresini uzatmam yeterlimi.
    .

İlk paypalla işlemimde 4 haneli kod mailime anında gelmişti.

Bu işlemide geçtikten sonra ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok.

Extend Accounta girip kaç ay uzatatacaksınız onu seçin, sizi paypal'a yönlendirir.

K.adı ve Şifrenizle giriş yapın işlemi onaylayın, tamamdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: LSG

Rapid kaç kb ile sınırladı download'ları..?

Günlük 2.66 GB.

Haksızlık bence, hem aylık alıyorum hemde günde 2.66GB indiriyorum, çok saçma bence, niye böyle yaptılar ki şimdi, yani ben ay boyunca toplam 80GB'mi indircem birde üstüne 15YTL veriyorum, bi şekilde şikayet etmemiz lazım, insanın hakkını yiyorlar resmen, 60partlık oyunumu ben 3-4 günde indirmek zorundamıyım, nasıl bir hizmettir, rapid'e verceğim parayı gider korsan cd alırım daha hızlı bi hizmet olur yani...Biri şuna dur desin...

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. şimdi rapid bu kotayı aylık olarak mı koydu yoksa günlük mü? ingilizcem yok ama rapidin sitesinde 2.66 gb ile ilgili bir şey yok. yani telekomun kota olayı ile benzer değil mi? 80 gb dolunca ayın bitmesini beklemeyecek miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. şimdi rapid bu kotayı aylık olarak mı koydu yoksa günlük mü? ingilizcem yok ama rapidin sitesinde 2.66 gb ile ilgili bir şey yok. yani telekomun kota olayı ile benzer değil mi? 80 gb dolunca ayın bitmesini beklemeyecek miyiz?

Günlük kardeşim günlük, artık ne gerek varsa koymuşlar saçma salak bişey...

• @Yuni
    cevap için teşekkür ederim arkadaşım. yaw şu kısatlma bari günlük olmasaydı.

başka bir sorum olacak. idm de 2 adet rapid hesabını nasıl kullanırız?
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.