Şimdi Ara

Rapid-Share free User için download programları.. Konu Güncellendi** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
16.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Benden önce davrandın :) evet bende denedim ama tek part iniyor. Denemek için hem fastload hemde rapid linkleri ekledim en azından 2 farklı siteden aynı anda indirmesini beklerdim. Yada bir ayar vardır çözemedim. Sadece tek part iniyor eş zamanda.. Bende bir problem daha var işlemcimi tüketiyor bu program indirdiğim versiyon universal share dewnloader v1.3.5.1.. Birde Fasttan karakterleride kendisi girmedi. Linkleri grupleme imkanı varmı bilmem ne filimi diye Birde indirmeye başlamadan önce linkleri kontrol ediyormu ölü link varmı diye.. Enm azından şu işlemciyi yüklenme sorununu çözsem yeter gibi... Ama baya plugin leri oldukça geniş her siteye uyumlu gibi.

evet bu konu burada açık da dursun kirmizibulten arkadaşın vereceği cevabı bekleyelim.. şayet ben öyle yapyorum.. cevap gelene kadar da cryptload kullanıcam anlaşılan.. istersen sende bu programı bir dene bana usd 'den daha iyi gibi geldi.. aslında yaptıkları hemen hemen aynı .. işlemciyi ne kadar kullanıyor bilemicem ama diğer pekçok siteye usd gibi destek veriyor.. istersen bir de bu programı deneyip en azından her ikisini de tecrübe etmiş biri olarak burada yorumlarını yazabilirsin bizde faydalanırız ok???

• quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

1. Usdownloader

2. JDOWNLOADER

3. RSDOWNLOADER

4. CRYPTLOAD

en cok kullanılan programlar bunlar.. ama unutma free oldugun için diyelim download basladi onu %50 de durdurup kaldıgıyerden DEVAM EDEMEZSIN..

Ya bu konuyu açan arkadaşa teşekkürler us downloaderde sistem kasması oldu
    JDOWNLOADER bana göre CRYPTLOAD dan daha iyi geldi daha güzel şimdi hem f a s t tan hemde r a p i d den indiriyorum bu da linkleri grupluyor Cryploadın gelişmişi gibi geldi bana artık buna devam..
    Arkadaşın bahsettiği (usdownloader deki aybı anda 2-3 r a p i d indirebiliyorsa bu da süper ) Bu hemde Türkçe ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 8 Temmuz 2008; 19:34:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.. Paylaşımların oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum..

kirmizibulten arkadaşım bahsettiğin usdownloder programını indirdik ama tam olarak aynı anda birden fazla linkli indirebilmemiz için neler yapmamız gerektiğini biraz daha açık bir şekilde anlatır mısın? ayarlar kısmında http proxy ve ftp proxy diye alanlar mevcut.. biz kendimiz bulduğumuz proxy adreslerini mi bir txt dosyasına kaydedip programa göstericez ve daha sonra program her bir proxyden mümkün olanlardan istediği kadar linki aynı anda otomatik olarak mı indirmeye başlayacak yani hangi linki hangi proxy ile nasıl indiricez kafam karıştı.. konuya biraz daha açıklık getirir misin mümkünse??? Nasıl birden fazla dosyayı aynı anda indiricez.. proxy adreslei neler gibi...

Not: mümkünse resim koyarsan daha açıklayıcı olur

usd nin içindeki dosyaları usd2 diye başka bir klasör oluştur onun içine kopyala.ardından usd2 nin içindeki usd yi de çalıştır.artık 2 tane usd aynı anda çalışıyor.

1. sine hiçbir ayar yapma normal tek tek indirsin.

gelelim 2.sine;

indirdiğin proxy listesini bir txt dosyasına kaydet.daha sonra usd yi aç,ayarlardan http proxy e gir,proxy listesindeki kutuyu işaretle ve hazırladığın listeyi seç.

son olarak;

zamanlayıcı kısmına gel

eğer bağlantı alınamazsa/proxy değiştiri seç. ve ok le.

uygun proxy yi bulunca otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.

• Şöyle bir program da var: "Download Direct".

Bununla aynı anda birden fazla dosya indirebilirsiniz ve kaynağı parçalara bölebilirsiniz. (Program ücretli) Aslında normal bir indirme yöneticisi ancak bu yönüyle diğerlerinden ayrılıyor. Ancak inanın bana 2. indirmelerde öyle adam gibi performans beklemeyin. Dosya indirme sayfasında "Free User" bölümünü seçtikten sonra adres çubuğunda çıkan sonu .rar'lı adresi, programın elle URL ekleyip indirme bölümüne yapıştır, indirmeye başla.

Denedim, oluyor, ancak dediğim gibi adam gibi performans bekleme, aşırı derecede yavaş hızda indiriyor. Zaten programın hızlandırma seçenekleri var, Boost, Extreme Boost, Super Boost, Normal gibi... Sen "Super Boost" ve yukarısını seçtiğin an çöküyor, hata veriyor. "Normal" seviyesini seçtiğinde ancak indirebiliyor. Bu da dandik bir performans demek... Böyle yapacağıma normal yollarla tek tek indiririm daha iyi dersin yani, o derece.

Benden size tavsiye. FREE iseniz, bence program amayın. Çok program denedim, Premium tadını vermiyor. Premium hiç kullanmadım ama övüldüğü, söylenen özellikleri kadarıyla baya iyi. Free'den işkence çekiyorum valla.

• CryptLoad ile bir dosya bittiğinde ip değiştirmeden diğerini hemen indirebiliyor muyuz?
  • @kirmizibulten arkadaşım açıklama için çok saol.. ilk fırsatta deneyeceğim..

@::AlacaKaranlıkT!M:: teşekkürler açıklama için..

@serkankylie cryptload ile bir download bittiğinde diğerine geçmen için herhangi birşey yapman gerekmiyor.. artık rapid free kullanıcılar için hızı düşürdüğü için onay etiketlerini ve dosya indirme limitini kaldırdı.. yani aynı ip ile istediğin kadar dowmload yapabilirsin... tabi 50Kb ile....

evet rapidden free kullanıcılar için otomatik olarak download yapabileceğimiz başka program var mı???? maksat birikim olsun.. herkes bildiğini yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 8 Temmuz 2008; 23:29:18 >

• SEN EN İYİSİ PARAYA KIY DA PRE AL ZATEN HIZDA DÜŞTÜ BOŞ İŞLERLE UGRAŞMA BATU
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp
    İnsan daha ne isterki ben söyleyeyim web aracılığı ile uzaktan kumanda edilemiyor arıyorum bazen okulda pc mdeki yüklemeleri kontrol etmek yani linkler ekleyebilmek isterdim.. yada uzaktan paket sıralarını değiştirmek. Ayrıca sadece r a p i d s h a r e için değil n e t l o a d ve m e g a u p l o d a siteleri için de kullanılabiliniyor..

teamviewer ile bunu yapabilirsin.
  • program başarılı teşekkür ederim.

ama avast NEDEN bu programı virüs olarak görüyor ?
  • Başlık güncellendi... Ana mesajda programlar ve programlar hakkında bilgi mahiyetinde ki kullanıcı yorumları derlendi...

Yeni programlar gelirse ana mesaja eklenecektir..
  • up

kimse free rapid kullanmıyor mu???
  • PC de JDOWNLOADER ve CRYPTLOAD var. Fakat USDye devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

PC de JDOWNLOADER ve CRYPTLOAD var. Fakat USDye devam.

kirmizibulten arkadasın açıkladığı yöntemle birden fazla linki aynı anda usd ile indirebilirsin.. açıklama konuda yer alıyor..
  • Rapidshare şu anda arasıra gidip geliyor, sizde de sorun var mı? Hatta kesildiği zaman rapidshare.com'a bile giremiyorum. Sizde şu anda durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 12 Temmuz 2008; 1:25:41 >
  • quote:

quote:

kirmizibulten arkadasın açıkladığı yöntemle birden fazla linki aynı anda usd ile indirebilirsin.. açıklama konuda yer alıyor..

Bildiğiniz sağlam proxiler varsa pmden rica derim.

• quote:

quote:

quote:

Bildiğiniz sağlam proxiler varsa pmden rica derim.

proxy istediğin kişi, proxy ile indiriyorsa, sen kullanamazsın. Sen kullanırken o kullanamaz. O yüzden herkesin proxysisi kendine maalesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: Umutcan

Rapidshare şu anda arasıra gidip geliyor, sizde de sorun var mı? Hatta kesildiği zaman rapidshare.com'a bile giremiyorum. Sizde şu anda durum nasıl?

cryptload ile 65 partlık bir oyun indiriyorum.. şu an 49.part iniyor ve şimdiye kadar sadece bir kere downloadum durdu.. onun haricinde benim hiçbir sorunum olmadı...
  • Cryptoloadı bende çok beğeniyorum. hep bunu kullanmıştım jdownloada geçtim sebebi ise Cryptload ın pluginleri çok az nedense ve bazı sitelerde Fast-load linklerinde fliml veriyor va çatır çatır iniyor. Az indirmedim cryptload la 300 gb olmuştur 1 mbit internetle... umarım pluginleri genişler en azından fastload olsun yaw..
  • cryptload forever
  • Güzel bi paylaşım olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.