Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum öyle bi dedinki yani hoşuna gider gitmez ama ne yapalım herkesin şeyi yani.sen seviyosundur rapidi kotasına karşın ben true hd indirmeyi severim ondan sevmem rapidi.bu kişilerin beğenisidir.hem görüceksin emin ol çok deil bir kaç içinde rapid çok zor duruma düşücek ve düşmeye başladı artık herkes flim indirmek için megashare ı anime için megauploadı oyun vs içinde netloadı kullanmayı başladı.tabii eski dosyalar konusunda sözüm yok ama bence değişikliklere ayak uydurmanın zamanı geldi de geçiyor...
  • netload olmasa upload yapmayı bırakırım rapidden 200 mb lık dosyayı ne zaman upload yapmaya kalksam yarıda kesilio rapiduploader denilen zımbırtı acayip dandik çalıştırınca nete giremiorum... download da da oyle netload da 2 linkde iş bitio... rapidde akşam bırakıodum sabah tum bilgisayar rar dosyalarıyla dolmuş oluodu... yarısıda crc hatası verio bir daha indirmem gerekiodu... rapid hesabımda var ama sadece eski filmleri netload da bulamadığımdan kullanıorum... download da da upload da da premium kullanıcılar için en iyisi bence netload...
  • Hotfile.com Ftp upload hızı baya güzel arkadaşlar.

Rapid-Share alternatifi netload
  • Hatta aynı anda 10 tane göndermeye izin veriyor. Belki daha fazladır bendeki ftp programında 10 tane sınırı var. Deneyemedim fazlasını :D

• quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

3 aylık icin verdigim para haram olsun ama gordunuz sanırım o begenmediginiz RAPİD'e kurban olsun siz.

Kesinlikle seninle aynı fikirde değilim. Son kuruşuna kadar helal olsun.
  • açıkcası netload a koycagıma mega-upload a yuklerim daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 10 Nisan 2009; 21:06:56 >
  • Netload son günlerde iyici sapıttı yahu
  • biliyorsunuz netload da export yapınca rapiddeki gibi sadece linkleri vermiyor, tüm detayları veriyor (dosya boyutu, tarihi vs.) .. forumlarda paylaşım yaparken linkleri detaylardan ayıklamak zaman kaybına yol açıyor.. excel'de birkaç işlem yaparak link harici detayları ayıklayabilirsiniz..

isteyen olursa yardımcı olurum..
  • Netload da sorunmu var.Linkler açılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thomson

Netload da sorunmu var.Linkler açılmıyor.

Şuanda bakım var dostum netload'ta .
  • Ne bitmez bakımmış bu ya. Metrobüs inşaatı sanki.
  • Teşekkürler beyler.
  • Maaşallah haftada bir bakım bu ne kardeşim yaaa
  • Dalın beyler netload geri geldi :)
  • arkadaşlar mevcut üyeliğimi 3 aylık uzatmayı düşünüyorum eğer voucher kodu üretebilen varsa kendi üyeliğinden bana satabilir.ilgilenler özelden ulaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakurt2012 -- 12 Nisan 2009; 14:40:38 >
  • Netload indirme penceresini Türkçe yapmış. Şans eseri gördüm ben de, logout olmuşum yoksa Direct seçiliydi.

• bir gecede rapide 75 gb veri upload ettim, 1 haftadır netloda remote edemedim..

3 - 11 saatleri arası deniyorum hata veriyor durmadan.. daha sonra remote ederim diye bırakıyorum bu sefer de saatler sonra upload ediyor.. saat 11'i geçmiş olduğu için rapiddeki tüm kotamı anında sömürüyor.. üstelik birkaç kere denediğim ve hata verdiği verileri 2 - 3 kere upload ediyor..

bundan sonra rapid şifremi değiştireceğim, yoksa kafasına göre bi saatte verileri çekiyor hesabına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 13 Nisan 2009; 19:42:28 >
  • arkadaşlar malüm rapid'in kotasından feci şekilde sıkıntı çekmekteyim.bu yüzden netload hesabını denemeye karar verdim.ancak bunu rapid gibi satan yetkili siteler henüz yok bildiğim kadarıyla.acaba forumda 1 aylık netload hesabı satan kişiler varsa haber verirlerse sevinirim;)
  • ilginc bi istatislik buyrun
    netloadun neden turkce oldugunu anlasildi,megerse netloada en fazla giren 2.ci ulkeymisiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 14 Nisan 2009; 0:58:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

bir gecede rapide 75 gb veri upload ettim, 1 haftadır netloda remote edemedim..

3 - 11 saatleri arası deniyorum hata veriyor durmadan.. daha sonra remote ederim diye bırakıyorum bu sefer de saatler sonra upload ediyor.. saat 11'i geçmiş olduğu için rapiddeki tüm kotamı anında sömürüyor.. üstelik birkaç kere denediğim ve hata verdiği verileri 2 - 3 kere upload ediyor..

bundan sonra rapid şifremi değiştireceğim, yoksa kafasına göre bi saatte verileri çekiyor hesabına..

bu olay ilk benim de başıma geldi. ama daha sonra anladım. remote upload için linkleri verdikten sonra netload hata bile verse aynı linki bir daha remote yapma. netload aradan bir süre geçince remote uploadı kendisi yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.