Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ogameci

Çok sağol fofer,

Hotfile'a email attım Türkiye'nin listeye eklenme ihtimali var mı diye cevap gelirse yazarım buraya.

1-2 gün 15$'ı topluyorum, her p.tesi ödeme yapıyorlar alırsam bildireceğim.

Buda günlük stat bilgilerim:

Rapid-Share alternatifi netload

Türkiye eklenirse ve 5-50 mb arası 1000 downloada 5$ veriyorsa sanırım zengim oldum:D Günde 15-20$ kazanma gibi bir durum var. Umarım türkiye eklenirde şu rapidden kurtulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 7 Nisan 2009; 22:29:39 >

• yalnız hf nin remote uploadı çok yavaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

yalnız hf nin remote uploadı çok yavaş.

Sabah 8'de yapıyorum retome uploadu muazzam hızlı saniyede 2-3 MB olarak upload ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: boçi

mutlaka bilgilendir ogameci... kazanç kapımız artsın :D

Arkadaşlar daha email göndereli bikaç dakika oldu hemen dönüş yaptılar.

İşte cevap:

Ne yazık ki Türkiye'den fazla premium kullanıcımız yok bundan dolayı Türkiye'den yapılan downloadlara para ödeyemeyiz.

Bu kadar kısa bir sürede dönüş yapmaları bile oldukça güzel
    Türkiye'den fazla premium üyesi olmasını sağlayacak olanlarda bizleriz
    Dur ben şu sitenin reklamını yapayım forumumda

• quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan
    evet arkadaşlar vista yüklü bilgisayarda netload/flashget ikilisini kullanabilir miyiz?

flashgetle dosya indirme işini nihayet hallettim. yabancı bir forumda gördüğüm çözüm şöyle: önce bir txt dosyası açıp
    http://netload.in/dateisRC8DyvpiM/rld-tgf2.part01.rar.htm şeklinde olan linkin kırmızı renkle gösterdiğim kısmını siliyoruz varsa diğer linklerde bu şekilde olduktan sonra linkleri kopyala diyerek flashgete gösteriyoruz. dap, idm, fdm, jdownloader gibi muadil programların hiçbiri flashgetin yarısı kadar bile kullanışlı değil. bütün linkleri tek tek bu şekilde silmek zahmetli olsada alternatif programlara yönelmekten iyidir.

• Filebase.to; 1GB'a kadar manuel ve remote uploada izin veriyor ama remote upload'ı sadece Rapidshare'den kabul ettirebildim.
    Ne Netload ne de Filfactory'den dosya almadı, diğerlerini bilemiyorum premium'u olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 9 Nisan 2009; 18:13:16 >
  • arkadaşlar biri bana netload kaynağı söyleyebilir mi pmden
    benim kaynaklarda hep rapid var sinir oldum
  • yahu bu netload manyak dosya siliyor. işin ilginç yanı rapid ile aynı anda siliyorlar.
  • 4. We count every successfully completed download, but if a premium user downloads a file more than once, that will be counted as a single download. This doesnt apply for free users downloads - their downloads are counted without limitations (multiple downloads for a file from same IP are counted).

Arkadaşlar burda tam olarak ne demiş açıklayabilirmisiniz. Benim anladığım şu premium üyeler 1 dosyayı 1 den fazla indirsede 1 tane sayılacak ama free kullanıcılar aynı dosyayı ne kadar indirirse o kadar sayılacak. Tek anlamadığım şu peki premium uyeler farklı dosyları indirdiğinde her dosya için 1 tane sayılacakmı. Mesela bir oyun 100 part bölüp yukledim. 1 premium uye bu 100 partı çekti 100 sayılırmı yoksa 1 mi olur?
  • Arkadaşlar birde jdownloader çalışmıyor. Çalışan bir program varmı bildiğiniz bu site için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takaji

4. We count every successfully completed download, but if a premium user downloads a file more than once, that will be counted as a single download. This doesnt apply for free users downloads - their downloads are counted without limitations (multiple downloads for a file from same IP are counted).

Arkadaşlar burda tam olarak ne demiş açıklayabilirmisiniz. Benim anladığım şu premium üyeler 1 dosyayı 1 den fazla indirsede 1 tane sayılacak ama free kullanıcılar aynı dosyayı ne kadar indirirse o kadar sayılacak. Tek anlamadığım şu peki premium uyeler farklı dosyları indirdiğinde her dosya için 1 tane sayılacakmı. Mesela bir oyun 100 part bölüp yukledim. 1 premium uye bu 100 partı çekti 100 sayılırmı yoksa 1 mi olur?

if a premium user downloads a file more than once

Anahtar cümle bu.

Bir premium 100 farklı dosyayı ard arda indirirse 100 puan alırsın ama premium aynı dosyayı puan kazanmak veya kazandırmak için peş peşe indirise

1 puan olarak sayılıyor.

• Netload hakkında bir şey sormak istiyorum. İlk 20000 download 25 dolarmı veriyor. sonraki 20000 downloada 100usd mı verecek. Tam olarak anlamadım
  • Cevap verdiğin için saol kardes. Birde Hotfile için çalışan bildiğin bir program varmı Jdownloader gibi?
  • @Takaji

Genelde hep 20000 downloada 25$ veriyor

Forumdan bir arkadaşımızın download edilen dosya sayısı 800.000'di onun 30$'a çıkmıştı 20.000 download için ödenecek tutarı

100$ için epey çalışmak lazım.

---

Hotfile için henüz bir program bulamadım ama kısa süre sonra çıkar diye umuyorum.
  • Arkadaşlar şaka maka 115 günde 2TB download ettim yaw

Sağol var ol netload....

• Remote yaptıysan onlar da ekli oraya, unutma
  • hotfile a remote upload yaptığımızda rapid gibi htm sorunu oluyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boçi

hotfile a remote upload yaptığımızda rapid gibi htm sorunu oluyo mu?

HAYIR dostum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 10 Nisan 2009; 22:49:11 >
  • Netlaod uçtu şuanda
  • 3 aylık icin verdigim para haram olsun ama gordunuz sanırım o begenmediginiz RAPİD'e kurban olsun siz.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.